Aminn.MaasAllah enerjiniz bol olsun kizlar. Dpolariniz 16ları gecsin yesillensin insAllah:))) bayram mujdelerimiz cogalsin...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn.MaasAllah enerjiniz bol olsun kizlar. Dpolariniz 16ları gecsin yesillensin insAllah:))) bayram mujdelerimiz cogalsin...![]()
Benim test 9 dpoda negatifti, 11 dpoda pozitif oldu yani herşey olabilir :)Ayy inşallah. Ama bu sabah test yaptım negatif. Malum ben de erken öğrenmesi gerekenlerdenim pıhtılaşma yüzünden
. Yine de Allahtan umut kesilmez bekleyip görelim
![]()
şAdet ağrısı gibi ağrım var birde ayıptır söylemesi gazman gibiyimgece de uyku tutmadı
![]()
insallah hepsi gebeliktendirAdet ağrısı gibi ağrım var birde ayıptır söylemesi gazman gibiyimgece de uyku tutmadı
![]()
cibi35 7. Gün düşüşleri genelde oluyor mu acaba ? Bak bende de 8. Günde olmuş ikisinde de
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim. Tezim tutar yine inşallah canım..Bu aradaLeYLa_21 in bir tezi var.kimin ismi onun link in altına gelirse birkaç aya hamile kalıyormuş.ben düzenleme yaparken bir sıra takip etmiyorum ölçenleri rastgele biraraya taşıyorum.leyla da düzenli ölçtüğü için en üste yerleştirmiştim.altta ben vardım.ben hamile kalınca Leyla nın altına butterfly gelmişti.tsefem28 bana mesaj atıp veson benim ismimi Leyla'nın altına alır mısın dedi ben de aldım işte bir umut
hatta aramızda butterfly senden önce hamile kalırmış diye de gülüştük
şuan butterfly hamile
şimdi dikkat ettim de zamansız yolcu gelmiş Leyla nın altına bakalım Leyla'nın tezi yine tutacak mı?
![]()
Leyla cığım umarım sen de bu ay tutturur alt listeye geçersin![]()
31 temmuz ama ben dpo 9 da yaparımSenin ateş de güzel tırmanmış :) test günün ne zaman?
ş

Beni de gece uyku tutmadı ama benimki gebelikten değil,sinirden sinirden!kozalağa uyuz oluyorum,küsüz.inş seninki bebiştendir.Adet ağrısı gibi ağrım var birde ayıptır söylemesi gazman gibiyimgece de uyku tutmadı
![]()
Bugün duyduğum en güzel cümle,seni seviyoreee....keşşşşkkeeeee olsa canım,moralim de düzelirdi.ama hiç ümidim yok.ayrıca belim müthiş ağrıyor,tıpkı reglden önce olduğu gibi.Khaleesi21 canim sanki sen hamilesin ya.. tablon bnim onceki tabloma cok benziyor....
Bugün duyduğum en güzel cümle,seni seviyoreee....keşşşşkkeeeee olsa canım,moralim de düzelirdi.ama hiç ümidim yok.ayrıca belim müthiş ağrıyor,tıpkı reglden önce olduğu gibi.

Benimde içimden bir ses sende bebis geliyor dio :) kozalagin kafasını kuralınBeni de gece uyku tutmadı ama benimki gebelikten değil,sinirden sinirden!kozalağa uyuz oluyorum,küsüz.inş seninki bebiştendir.

DPO ovulasyondan sonra geçen günnsayısıKızlar bende takip ediyorum yazdıklarınızı da bu dpo ne anlamadım. Bir de dün ucuz testlerden aldım daha adetime 5 gün var ama dayanamadım yaptım gene yok, zaten hiç belirtim de yok ama umut dünyası işte. Bir de ateş ölçüyorum 2 gündür 36,80-36,60. Bir yerden ipucu yakalıdan derken kafayı sıyırcan galiba:)![]()
Kız bizim kozalakta kafa mı var ki kıralımBenimde içimden bir ses sende bebis geliyor dio :) kozalagin kafasını kuralın![]()