• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy inşallah:dua::KK200:. Ama bu sabah test yaptım negatif. Malum ben de erken öğrenmesi gerekenlerdenim pıhtılaşma yüzünden:110:. Yine de Allahtan umut kesilmez bekleyip görelim :KK17:
Benim test 9 dpoda negatifti, 11 dpoda pozitif oldu yani herşey olabilir :)

cibi35 cibi35 7. Gün düşüşleri genelde oluyor mu acaba ? Bak bende de 8. Günde olmuş ikisinde de

Eklentiler

• img1503398876449.webp
    img1503398876449.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 50
Bu arada LeYLa_21 LeYLa_21 in bir tezi var.kimin ismi onun link in altına gelirse birkaç aya hamile kalıyormuş.ben düzenleme yaparken bir sıra takip etmiyorum ölçenleri rastgele biraraya taşıyorum.leyla da düzenli ölçtüğü için en üste yerleştirmiştim.altta ben vardım.ben hamile kalınca Leyla nın altına butterfly gelmişti.tsefem28 bana mesaj atıp veson benim ismimi Leyla'nın altına alır mısın dedi ben de aldım işte bir umut:phatta aramızda butterfly senden önce hamile kalırmış diye de gülüştük:confused:şuan butterfly hamile:KK57: şimdi dikkat ettim de zamansız yolcu gelmiş Leyla nın altına bakalım Leyla'nın tezi yine tutacak mı?:110:

Leyla cığım umarım sen de bu ay tutturur alt listeye geçersin:KK66:
Amin gülüm inşallah Allah razı olsun canım benim. Tezim tutar yine inşallah canım..

Khaleesi21 Khaleesi21 canim sanki sen hamilesin ya.. tablon bnim onceki tabloma cok benziyor....
Bugün duyduğum en güzel cümle,seni seviyoreee....keşşşşkkeeeee olsa canım,moralim de düzelirdi.ama hiç ümidim yok.ayrıca belim müthiş ağrıyor,tıpkı reglden önce olduğu gibi.

Kızlar bende takip ediyorum yazdıklarınızı da bu dpo ne anlamadım. Bir de dün ucuz testlerden aldım daha adetime 5 gün var ama dayanamadım yaptım gene yok, zaten hiç belirtim de yok ama umut dünyası işte. Bir de ateş ölçüyorum 2 gündür 36,80-36,60. Bir yerden ipucu yakalıdan derken kafayı sıyırcan galiba:):-)

Kızlar bende takip ediyorum yazdıklarınızı da bu dpo ne anlamadım. Bir de dün ucuz testlerden aldım daha adetime 5 gün var ama dayanamadım yaptım gene yok, zaten hiç belirtim de yok ama umut dünyası işte. Bir de ateş ölçüyorum 2 gündür 36,80-36,60. Bir yerden ipucu yakalıdan derken kafayı sıyırcan galiba:):-)
DPO ovulasyondan sonra geçen günnsayısı

Back
X