- 22 Ağustos 2015
- 2.193
- 2.050
- 133
- 35
Yaaa çok güzel avatarın canım gerçek olsn ömür boyu bak mutlu olŞu avatarım ne tatlı oldu beaaabakıp bakıp mutlu oluyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaa çok güzel avatarın canım gerçek olsn ömür boyu bak mutlu olŞu avatarım ne tatlı oldu beaaabakıp bakıp mutlu oluyorum.
Ben varmıyım o 3 kişinin içinde kuzumBEnim içinden de 2-3 hamile haberi daha alacağız gibi geliyor ay hadi inşallah kızlar topik canlansın biraz.
Tahminde bulunamıyorum ama hamile haberleri olacak gibi hissettim :))umarım sen de onlar arasında olursunBen varmıyım o 3 kişinin içinde kuzum![]()
Amin gülüm inşallah Allah hepimize nasip etsin. Kızım yine kardeş diye sayıklamaya başladı. Öğlen diyor ki anne benim kardeşim olmayacak galiba dedi çok üzüldüm valla. Toplantım vardı kendimi toparlayıp toplantı ya katıldım.Tahminde bulunamıyorum ama hamile haberleri olacak gibi hissettim :))umarım sen de onlar arasında olursun![]()
Hayırlısı CNm rabbim nasip edecekse elbet gelecektir herşeyin hayırlısıAmin gülüm inşallah Allah hepimize nasip etsin. Kızım yine kardeş diye sayıklamaya başladı. Öğlen diyor ki anne benim kardeşim olmayacak galiba dedi çok üzüldüm valla. Toplantım vardı kendimi toparlayıp toplantı ya katıldım.
Canim bizde öyleydik, agri yapardi :)Bugün duyduğum en güzel cümle,seni seviyoreee....keşşşşkkeeeee olsa canım,moralim de düzelirdi.ama hiç ümidim yok.ayrıca belim müthiş ağrıyor,tıpkı reglden önce olduğu gibi.
Aminnnn inşşş ağzın bal yesin kuzum,göbüşün bebişle şenlensinYaaa çok güzel avatarın canım gerçek olsn ömür boyu bak mutlu ol![]()
Amin canım insAllah:) hep beraberAminnnn inşşş ağzın bal yesin kuzum,göbüşün bebişle şenlensin
Bugün iki kere gülümsettin beni.Allah razı olsun canım.iki pırt bir dırt ta kolaycacık doğurursun inş.Canim bizde öyleydik, agri yapardi :)
Hadi hayirlisi gozum ustunde![]()
Kızlar dün doğum yaptim çok şükür.
4 sene sonra mucizeme kavuştum.
Sanci sırasında herkes için bol bol dua ettim.
Rabbim ısteyen herkese hayırlı imanli sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin inşaallah aminn
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı buyutsun.saglıklı hayırlı uzun ömürler versin Rabbim.Duaların içinde Allah razı olsun cnmKızlar dün doğum yaptim çok şükür.
Rabbim ısteyen herkese hayırlı imanli sağlıklı salih saliha evlatlar nasip etsin inşaallah aminn
Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar dün doğum yaptim çok şükür.
Allah sağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin,adıyla yaşasın meleğin.sahi adı ne?Kızlar dün doğum yaptim çok şükür.
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar dün doğum yaptim çok şükür.

InsallAh canim Rabbim sizlerede nasip etsin insallahhhhhBugün iki kere gülümsettin beni.Allah razı olsun canım.iki pırt bir dırt ta kolaycacık doğurursun inş.
Allah anali babali buyutsun insallahh!Kızlar dün doğum yaptim çok şükür.
Allah anali babali büyütsün canim. Darisi basimiza ve tum isteyenlere insallah.Kızlar dün doğum yaptim çok şükür.
yaaa neyi var tatlım