• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar valla cok heyecanli bi bekleyisin icindeyizzz bu dpolar beni cok heyecanlandiriyorrrr...

Khaleesi21 Khaleesi21 kiz acaba bidaha mi test yapsan:KK70: heyecandan gebericiiim:-):-)

8403BHC 8403BHC R Rzg14 Zamansiz yolcu Zamansiz yolcu Tgbptn Tgbptn sizlerden de halaaaa umutluyum!!

A alias_26 canim pcolusun galiba baya zigzagli... takviye falan kullaniyor musun ya da hormon duzenleyici br sey?
Ben bu aydan umudumu kestim. Yeni ay için ovulasyon ve gebelik testi sipariş ettim. Bugün onlar geldi. Adet gelsin bu ay ilaçlı yumurta takibi yaptıracağım. Tabi küçük de olsa umut her daim var:KK15::KK68:

Siz kaşındınız diyosun yanii :silah: kırmızılar gelmeden inanmamm :KK20:

Yaaa bu kdr guzel tablonun sonucu negatif olmamaliydi... hic silik hayali fln bisey yok mu?
Kalbim kadar temiz bir test.hatta sinirlenip 2.testi de yaptım,erken gebelik olanı.elde var sıfır.ocağa kadar ara verme kararı almıştım.bilmiyorum ne yapıcam.isyannnnn isyannnnnn:silah:

Kalbim kadar temiz bir test.hatta sinirlenip 2.testi de yaptım,erken gebelik olanı.elde var sıfır.ocağa kadar ara verme kararı almıştım.bilmiyorum ne yapıcam.isyannnnn isyannnnnn:silah:
Benim lh testlerim de bir garip cnmcm
Ovu olduğunu sandığım günler eşit koyuluk olmuyor sonra da ayyynen kalbim kadar temiz sayfa gibi oluyor. Ateş olmasa ben hayatta anlayamam neler dönüyor içeride...

Yani.... testlere güvenmiyorum

Back
X