Tamam canım sabahlar olmasınBana çatlamamış gibi geldi henüz çalışmalara devam et emin olana kadar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sabahlar olmasınBana çatlamamış gibi geldi henüz çalışmalara devam et emin olana kadar
Ben bu aydan umudumu kestim. Yeni ay için ovulasyon ve gebelik testi sipariş ettim. Bugün onlar geldi. Adet gelsin bu ay ilaçlı yumurta takibi yaptıracağım. Tabi küçük de olsa umut her daim varKizlar valla cok heyecanli bi bekleyisin icindeyizzz bu dpolar beni cok heyecanlandiriyorrrr...
Khaleesi21 kiz acaba bidaha mi test yapsan
heyecandan gebericiiim
8403BHC R Rzg14
Zamansiz yolcu
Tgbptn sizlerden de halaaaa umutluyum!!
A alias_26 canim pcolusun galiba baya zigzagli... takviye falan kullaniyor musun ya da hormon duzenleyici br sey?
Kızlar test yaptım : negatif.
kırmızılar gelmeden inanmamm kırmızılar gelene kadar umut vardırKızlar test yaptım : negatif.

Yaaa bu kdr guzel tablonun sonucu negatif olmamaliydi... hic silik hayali fln bisey yok mu?Kızlar test yaptım : negatif.
Siz kaşındınız diyosun yaniikırmızılar gelmeden inanmamm
![]()
Kalbim kadar temiz bir test.hatta sinirlenip 2.testi de yaptım,erken gebelik olanı.elde var sıfır.ocağa kadar ara verme kararı almıştım.bilmiyorum ne yapıcam.isyannnnn isyannnnnnYaaa bu kdr guzel tablonun sonucu negatif olmamaliydi... hic silik hayali fln bisey yok mu?

Ya lütfen erken olsun yA kozalakla aran nasıl bariKalbim kadar temiz bir test.hatta sinirlenip 2.testi de yaptım,erken gebelik olanı.elde var sıfır.ocağa kadar ara verme kararı almıştım.bilmiyorum ne yapıcam.isyannnnn isyannnnnn![]()
Yok canım olsa çıkardı,4 gün var bata.umut yok artık.kırmızılar gelene kadar umut vardır![]()
Daha iyi. O benden daha çok üzülür şimdi.Ya lütfen erken olsun yA kozalakla aran nasıl bari
ama daha bata 4 gun varmis. daha umit olabilir canim.Yok canım olsa çıkardı,4 gün var bata.umut yok artık.
Kizlar valla cok heyecanli bi bekleyisin icindeyizzz bu dpolar beni cok heyecanlandiriyorrrr...
Khaleesi21 kiz acaba bidaha mi test yapsan
heyecandan gebericiiim
8403BHC R Rzg14
Zamansiz yolcu
Tgbptn sizlerden de halaaaa umutluyum!!
A alias_26 canim pcolusun galiba baya zigzagli... takviye falan kullaniyor musun ya da hormon duzenleyici br sey?
Görümceye bak bir imalar imalar...pessss fesat ki ne fesattttGörümce diil hafiyeymiş mübarekKız da nasıl anlamış 2 haftada hemen biz burda günlerce dpo sayıyoz her yönüyle
gerçekten
![]()
Deme yaaa... hangi şehirdesin? Madem kozalak seni teselli edemiyor bir ateşçi seni teselli etsin didiydimKızlar test yaptım : negatif.

Bazı aylar olabiliyor canım, pcos olmadan da saçmalayabiliyor bu tablolarKullanıyorum hayatım. Hormonlarım düzenliydi ama bende anlamadım.

Benim lh testlerim de bir garip cnmcmKalbim kadar temiz bir test.hatta sinirlenip 2.testi de yaptım,erken gebelik olanı.elde var sıfır.ocağa kadar ara verme kararı almıştım.bilmiyorum ne yapıcam.isyannnnn isyannnnnn![]()
Görümceye bak bir imalar imalar...pessss fesat ki ne fesatttt
Ne içgüdüsü yavrum anlayamadım ya;-)8403BHC içgüdülerinize hayranım, sizden kurs alabiliriz. Vallahi bak...