- 16 Kasım 2016
- 5.878
- 9.602
- 198
kızlarrr günaydın :) benim kasıklarım cok agrıyor 3-4gündür adet olacakmıs gibi böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı ?![]()
Benim belim ağrır adet olacağım zaman senin kasık ağrın oluyorsa belirti olabilir kuzumm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrr günaydın :) benim kasıklarım cok agrıyor 3-4gündür adet olacakmıs gibi böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı ?![]()

adetten bir gün önce yada adet günü agrır bnm kasıklarım ondan umutlanıyorum vallaBenim belim ağrır adet olacağım zaman senin kasık ağrın oluyorsa belirti olabilir kuzumm![]()

Kasık ağrısı en sevdiğim belirti.benim gebeliklerimde hep ağrıdı.zaten bu ay ağrımadığı için olmadığını anlamıştım.hadi bakalım gözüm üstünde.hayırlı haberlerle gel.kızlarrr günaydın :) benim kasıklarım cok agrıyor 3-4gündür adet olacakmıs gibi böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı ?![]()
inşAllah tatlım yaKasık ağrısı en sevdiğim belirti.benim gebeliklerimde hep ağrıdı.zaten bu ay ağrımadığı için olmadığını anlamıştım.hadi bakalım gözüm üstünde.hayırlı haberlerle gel.

adetten bir gün önce yada adet günü agrır bnm kasıklarım ondan umutlanıyorum valla![]()
Hayırlı olsun canim. Ogrenmissin cinsiyeti.Evet dündü kontrolümüz, erkek dedi doktorumuz. Yolunda gidiyor çok şükür, ama şu clexane rapor durumunu halledemedim. Mali olarak zorluyor artık.
Evet cnm,çatladı mı çatlamadı mı pkolu ateşli mi hsg derken hcg li günlerden çok şükür bu günleri de gördük.Hayırlı olsun canim. Ogrenmissin cinsiyeti.
ne güsel... sağ salim kucağına aldıgın günleri, ilk anne deyişini, ilk adımlarını ,okul yıllarını, sünnetini, askere gittiğini de sağlıkla gör inş :)Evet cnm,çatladı mı çatlamadı mı pkolu ateşli mi hsg derken hcg li günlerden çok şükür bu günleri de gördük.

rapor kolay cikariliyor aslinda. cok pahali o igne. insallah kolay halledersiniz. benim doktorum ozel hastanedeydi. hemen cikarilmisti.Evet dündü kontrolümüz, erkek dedi doktorumuz. Yolunda gidiyor çok şükür, ama şu clexane rapor durumunu halledemedim. Mali olarak zorluyor artık.
benim sag kasigimdaki agri gecmedi hala. regl de agrimaz. bilmem belirti midir.kızlarrr günaydın :) benim kasıklarım cok agrıyor 3-4gündür adet olacakmıs gibi böyle olup hamile oldugunu öğrenen varmı ?![]()
benim hamileliklerimde hep sağ kasıgım agrırdı, yumurtalar hep sagdan çatlıyordu sanırım, ultrasonda da hep sağda çıkıyordu gerçekten.hamilelik belirtisi cnm, inş bebiş vardır orda :)benim sag kasigimdaki agri gecmedi hala. regl de agrimaz. bilmem belirti midir.
Amin canim insallah. Kismet :)benim hamileliklerimde hep sağ kasıgım agrırdı, yumurtalar hep sagdan çatlıyordu sanırım, ultrasonda da hep sağda çıkıyordu gerçekten.hamilelik belirtisi cnm, inş bebiş vardır orda :)
çok umutlandım adet olursam yıkılırımAteşin de güzel görünüyor maşallah maşallah![]()
çok umutlandım adet olursam yıkılırım![]()
Oyhh inşşş, gelecek dedim gelecek, hep inandım, sorunlarıma rağmen. Sorunlardan sorumluluklara doğru yol alıyoruz inş, hep aklımda , dilimdesiniz, ben mucizemi yaşıyorum , allahım sizlerinde hasretlerini sonlandırsın inşşşşşşne güsel... sağ salim kucağına aldıgın günleri, ilk anne deyişini, ilk adımlarını ,okul yıllarını, sünnetini, askere gittiğini de sağlıkla gör inş :)
Allahım bizede nasip etsin inş en kısa zamanda![]()
Doktorum özel muayenede, anlaşmalı hastanesindeki bir doktora yönlendirdi, sekreteri aracılığı ile ben daha önce hiç böyle bir rapor çıkarmadım demiş. Peki ben kendim başka bir doktordan rica etsem çıkartmaya yardımcı olmaz mı?rapor kolay cikariliyor aslinda. cok pahali o igne. insallah kolay halledersiniz. benim doktorum ozel hastanedeydi. hemen cikarilmisti.
Pihti test sonuclarinizla devlete gidin. Anlatyin doktora. Doktor size yazar. Cekinmeyin.Doktorum özel muayenede, anlaşmalı hastanesindeki bir doktora yönlendirdi, sekreteri aracılığı ile ben daha önce hiç böyle bir rapor çıkarmadım demiş. Peki ben kendim başka bir doktordan rica etsem çıkartmaya yardımcı olmaz mı?
Benim öyle ayrıntılı testlerim Yok. Sadece pıhtı saniyesini yazan değerim var. Devlettekiler kabul eder mi,Pihti test sonuclarinizla devlete gidin. Anlatyin doktora. Doktor size yazar. Cekinmeyin.
Onu bilmiyorum. Ama yine de deneyin sansinizi derim. Cok pahali cunku o igneler. Kullandigim icin biliyorum.Benim öyle ayrıntılı testlerim Yok. Sadece pıhtı saniyesini yazan değerim var. Devlettekiler kabul eder mi,