- 10 Haziran 2014
- 11.171
- 13.005
- 298
Amin amin Allah razi olsun.Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı evlat olsun inşallah..
Darisi tüm ateş ölçme topiğine aminn
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin amin Allah razi olsun.Allah analı babalı büyütsün canım. Hayırlı evlat olsun inşallah..
çok sağol cnm hepimiz dua edelim inş.
bebeğin uzun ömürlü, hayırlı evlat olsun inş.Amin amin Allah razi olsun.
Amin Allah razi olsun çok teşekkür ederimbebeğin uzun ömürlü, hayırlı evlat olsun inş.
Allah analı babalı büyütsün canımAmin amin Allah razi olsun.

amin edelim inşAllah canımçok sağol cnm hepimiz dua edelim inş.

Aminn Allah razı olsun darısı sizlere ınsaalah tez zamandaAllah analı babalı büyütsün canım![]()
amin canım inşallahAminn Allah razı olsun darısı sizlere ınsaalah tez zamanda

Sonraki iki güne bugünkü ateş değerlerini gir deneme yapDeğişebiliyor mu çizgi bana da garip gelmişti zaten değerlendiririz inşallah onda sıkıntı yok![]()
Çok ilginç yA nasıl rapor veremez???Evet dündü kontrolümüz, erkek dedi doktorumuz. Yolunda gidiyor çok şükür, ama şu clexane rapor durumunu halledemedim. Mali olarak zorluyor artık.
Rzg14 e katılıyorum başka dr larda şansını dene mutlaka ucuz birşey değil sonuçtaBenim öyle ayrıntılı testlerim Yok. Sadece pıhtı saniyesini yazan değerim var. Devlettekiler kabul eder mi,
Yarın test mi yapacaksın?dpo9:)amin canım inşallah
![]()
Hemen sonucu yaz merakla bekliyoruz:)yapıcam bakalım inş sabah dpo9![]()
Denedim canım dediğin gibi 16 ya çekiyo ovulasyonu ben iki günü de boş bırakmayım en iyisiSonraki iki güne bugünkü ateş değerlerini gir deneme yap
Tamam canım yazarım hemenHemen sonucu yaz merakla bekliyoruz:)
Evet bakalım inşAllah pozitif olur :)aaa ilk test geliyor muu?![]()
Bi de biz görseydik...Evet cnm,çatladı mı çatlamadı mı pkolu ateşli mi hsg derken hcg li günlerden çok şükür bu günleri de gördük.
Sağlam belirti...benim sag kasigimdaki agri gecmedi hala. regl de agrimaz. bilmem belirti midir.
Bu bir hastalık!Yıkılmak yok ilk bir iki gün bende sarsılıp hep böyle düşünüyordum ama insan peşini de bırakamıyor merak etme![]()
Bütün ay yazdıklarını okudum.canım. haberim var. Icgudu ile de zaten bilerek yapılan bir davranış yoktur. Tutturmaya ugrasmadiginizi biliyorum.Cnm ay boyunca yazdıklarımı okusaydin icgudunun i sinden bahsetmezdin.catliycak çatlasın derken 30. Gün @Elcanki ile doktora gitmekten, hormon duzenleyiciden bahsetmistik.onun düşük sonrası uzun bir döngü olup catlamamis, bende onun gibi catlamiycak düşüncesiyle o akşamın sevkine kapılıp sal gitsin dedim :-D anlayacağın biz korunma ayında en korunulmasi gereken günde korunamadik.icgudu falan hiç yok![]()