• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bayram sonrası rahat bir nefes alabilirim canım inşallah çok sağol

canım sıkma canını, o degısıyo zaten, bende 5+3 te gordum keseyı ama kese 4+3 ile uyumlu dedı, yanı demekkı 5tede gorn var 4tede 6data arkadasım 7de gormustu, o degısıyo heralde

Yok cnm, benim için bu ay bitti goguslerimin açısı, sislik geçti akşamdan beri testler zaten bişi yok , gelecek aylar bebeğimiz nasip olur inşallah.
Regl olana kadar umut vardir canim.

bende bu belirtilen hiçbiri olmamıştı bu ay kızlar, ne testte yakaladım erken nede vucudumda bı degısıklı oldu, tek sey atesım dusmedı o kadar bence bıraz bekleyın uzulmeyın

bende bu belirtilen hiçbiri olmamıştı bu ay kızlar, ne testte yakaladım erken nede vucudumda bı degısıklı oldu, tek sey atesım dusmedı o kadar bence bıraz bekleyın uzulmeyın
Saol canim. Daha erken benimki zaten. Dpo6 henuz.

LeYLa_21 LeYLa_21 leyloşum yerleşme düşüşünü de halletmişiz maşş maşşş.hadi göreyim seni minik bebiş yapış oralara bir yerlere,bizi yanıltma
Amin gülüm inşallah ya.. Persembe memlekete gidecem. Inşallah annemlere müjdeli haberi vermek nasip olur. Allah herkesin yüzünü güldürsün inşallah kuzum.. Olmazsada hayırlısı buymuş diyecem. İki gündür karın ve kasık ağrım oluyor ara ara.. Akıntıda yoğunlaştı. Inşallah vardır canım..
Günaydın erkencisin :KK66: LeYLa_21 LeYLa_21 bu defa inat etmez inşallah test konuşun da :KK70:
Test fobim var biliyorsun canım.. :-)

Bayramın 1. Günü adet gelmese barı adetli olursak kurbani kesmesi için hocaya vekalet verebiliyoruz ama namazını iyileşince kiliyoruz diye biliyorum dogrumudur kizkar

Back
X