• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok tatlisin :)
İlk 10dakikada cokkkk silik bir t cikti. Ama pembe degil. Sabah test yaparim. O daha saglikli olur. Gozle gorebiliyorum ben ama foto da cikmiyor ne yazik ki.
Desene sabaha senin nick ve ff tablon tıklanma rekoru kıracak:rolleyes:sabahlar olmaz şimdi.heyecanlı bir bekleyiş,mutlu sonla biter umarım:KK39:

Desene sabaha senin nick ve ff tablon tıklanma rekoru kıracak:rolleyes:sabahlar olmaz şimdi.heyecanlı bir bekleyiş,mutlu sonla biter umarım:KK39:
Amin canium. İnsallah hepimiz icin olur. Sabah ki yaptigim bembeyazdi. Demin yaptigimda cok silikti. Sabah ola hayrol. Esimimde dogum gunu yarin. İnsallah hediyesi guzel olur.

:KK68:Kızlar nerdesiniz yaw?şimdiden bayram temizliğine mi başladınız?inanmıyorum size!:temizlik:ruhumuza işlemiş temizlik.annem biz lisedeyken arefe günü bayram temizliği yaptırırdı,dip köşe Allah ne verdiyse,canımız çıkardı.ve canım annem bayram sabahı,elektrik süpürgesiyle odaya dalıp bizi uyandırırdı.neymiş efendim babam bayram namazından gelmeden evi bi kere daha süpürmemiz gerekirmiş,sabaha kadar şeytanlar işermiş :KK70: işte o gün ben üniversite okuyup bu evi acilen terk etmeliyim dedim :süslü:neye niyet neye kısmet.canım annem ellerinden öperim :KK36:

:KK68:Kızlar nerdesiniz yaw?şimdiden bayram temizliğine mi başladınız?inanmıyorum size!:temizlik:ruhumuza işlemiş temizlik.annem biz lisedeyken arefe günü bayram temizliği yaptırırdı,dip köşe Allah ne verdiyse,canımız çıkardı.ve canım annem bayram sabahı,elektrik süpürgesiyle odaya dalıp bizi uyandırırdı.neymiş efendim babam bayram namazından gelmeden evi bi kere daha süpürmemiz gerekirmiş,sabaha kadar şeytanlar işermiş :KK70: işte o gün ben üniversite okuyup bu evi acilen terk etmeliyim dedim :süslü:neye niyet neye kısmet.canım annem ellerinden öperim :KK36:
Çok tatlısın:KK45:. Enerjin hiç bitmesin. Rabbim sana senin gibi bir evlat nasip etsin:rapci::KK68:

Valla ben bugün kendimi öldürdüm temizlik yapacam diye. Perdeleri makineye attım. Camları sildim. Perdeleri takdım. Makine bile dayanamadı. Çamaşır makinesi bozuldu. Suyu atmıyor beni deli etti. Allahtan perdeleri yıkadı.. Çok yoruldum. Herkes idari izin yapıyor ben sabah işe gidecem.. Müdür olmak ne zormuş arkadaş..personel izin yapıyor ben işe gidiyorum :-) tabi yanımda iki kişiyide sürükledim.. :-)

Ay hiç sorma ben Tarsusluyum ve buralar çok ama çok sıcak. Salı sabah dönüyorum. Yarın sabah abimlere kahvaltıya gideceğim. Bu yüzden deli gibi temizlik yaptım akşam akşam. Ne yapayım gündüz mümkün değil kimildamak :D anneciğime temiz bir ev kalsın bayramda rahat etsin bari. Ama bazen evet içime böyle bir şeyler kaçıyor. Hele regl gelmişse evimde delleniyrium :P

Meye niyet neye kısmet dedin ya onu anlamadım ben

Valla ben bugün kendimi öldürdüm temizlik yapacam diye. Perdeleri makineye attım. Camları sildim. Perdeleri takdım. Makine bile dayanamadı. Çamaşır makinesi bozuldu. Suyu atmıyor beni deli etti. Allahtan perdeleri yıkadı.. Çok yoruldum. Herkes idari izin yapıyor ben sabah işe gidecem.. Müdür olmak ne zormuş arkadaş..personel izin yapıyor ben işe gidiyorum :-) tabi yanımda iki kişiyide sürükledim.. :-)
Eline sağlık Leyloş Güle güle kirlet. Benim.makina da bozuldu. Serviste. KV ninni de. Bu duyduğum üçüncü makine. Galiba bayram öncesi grevi var :D

Back
X