- 20 Şubat 2015
- 3.002
- 3.274
- 133
Tabloda şimdi baktım daha dpo7 ve tablo çok nötr. Konuşmak için erken bu tabloyaBuarada ff de incelemek isteyenler icin dpo4 ve dpo5 te pozitif idrar testi ornekleri mevcut :)
En güzeli olsun
çok aminAşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabloda şimdi baktım daha dpo7 ve tablo çok nötr. Konuşmak için erken bu tabloyaBuarada ff de incelemek isteyenler icin dpo4 ve dpo5 te pozitif idrar testi ornekleri mevcut :)
çok aminamin canim amin. en stabil giden tablom. 2012 den deriTabloda şimdi baktım daha dpo7 ve tablo çok nötr. Konuşmak için erken bu tabloya
En güzeli olsunçok amin
Daha dün regl gelene kadar umut vardır diyen sen değil miydin?Ama bu ay hamile oldugumu dusunmuyorum artik. Ates sabit boir degisik vs.
Yok kiz oyle degil. Kotusune alisip sonra sevineyim diye :)Daha dün regl gelene kadar umut vardır diyen sen değil miydin?
Bir 'ele verir talkını kendi yutar salkımı' durumuyla karşı karşıya mıyız ne![]()
Canım hayırlı olsun hamiş misin Rabbim kucağına almayıda nasip etsin sana
Bir dahaki kontrolün ne zaman ?amin canim.. bakalim bu sefer nasip olcak mi..
geçen gün senden bahsediyoduk iyisiniz dimi :)Merhaba kizlar biz 4 ayi bitirdik. Zaman cok hizli geciyor. Buralarda aylarca ates olctum. Simdi de hamile kalmamak icin olcmeye baslayacagim galiba. Allah herkese bu gunleri nasip eylesin. Amin.
inşallah güzel haber gelsin canım..hepimiz bayram yapalım inşallah..tüm kalbimle diliyorum Mevlamdanamin diyim ama sanmiyorum leylacim.
ilki kaybettigim ikinci bebegimin grafigi.
digeri de oglumdaki. dpo5te pozitifi girmedim bilerek yoksa ff kafayi yedi
Eki Görüntüle 2038443 Eki Görüntüle 2038444
iyi düşelim iyi olsun herşey inşallah...inşallah bu sefer yeşillenir kuzum ya...duanızı eksik etmeyin canımcım...seninde doğum yaklaştı..sağlıkla kucakla yavrunu inşallah gülüm..

öyle valla canım ya..şimdiden kök söktürüyor bana valla...büyüyünce eşim diyorki anakız saç saça girersiniz siz diyor..Iyiyim canım. Darısı ikinci için ateş olcmene olsunBen de saldım cayır mevlam kayıra
koca başka telden çalıyor bebek konusunda ben başka telden... hayrolsun sonumuz
Senin kızdan korkuyorum ....şaka şaka. . Ama seninki de çok bilmiş leyloş sen nasıl baş edeceksin bi kızla bilmem
Daha bakmadım ama sanırım alıştın sen dpo5 te pozitif görmeyebence ilk ay için herrr şey güzel. Olmasa bile bu ay ısınma idi de
belki bu sefer kana geç geçecek kim bilir ( bu arada biz ateşçiler birbirimizi zorla hamile yaparız. UnuttuySan bak Simdi Simdi hatirlamaya baslamissindir)
![]()
hamileymişsin hayırlı olsun sağlıkla büyüSÜN hayırlı evlat olsun inşALLAH

Canim benim deger de 50nin biraz üstü katlamisti. Sorun etme kendine. Hatta aksam bir yerde 397 cikan kan degeri. Ertesi gün baska yerde 269 cikmisti. Insallah hersey guzel ilerliycek.Keseyi vajinalle hayal meyal gördük canım :)) kan aldı tekrar değere göre sanırım yorum yapacak beni ara dedi![]()
Hayirli olsun insallah saglikla kucağına ds almak nasip olsun.daha yeni öğrendim cnım ya belli değil durumu kendimi heveslendirmemek için yzmıyorum şuan takipteyim bakalım nasip..
Laboquick candir. 25i bile gosteriyor hemen.Evet canım lapquiok 50 hassasiyeti başka test alicam erken gebelik![]()
Bende de hamilelikte cikti. Ilacla duzenleniyor merak etme. Olumlu düşün hep.tıroıd ılacına daha baslamadım dun endokrıne gnderdı kadın dogumcum, oda ultrasonla baktı bırkac test yaptı sonuclarm cıkınca duruma gore ılaca baslatacak veya gereklı degıl dıyecekmıs orası belırsız suan. dıyorum ya her konuda bı tedırgınım.
ıgneye zor alısıcam sanırım bende bıraz sersemlık yapıyor, panık atakta var bende hafıf sanırım korkudan da oluyor o
dedıgın gibi kayıplardan dolayı ogrendıgımde gram sevınemedım, ınsan mutlu olur ınanamıyorum falan der yanı bısey der, benım ılk cumlem Allah nasip ederse devam eder oldu. trajikomik cidden :) o sebeple birtek bilgi amaçlı nisan annelerine sruyorum odur budur diğer arkadaşlarım ordan görmüş olabilirler :)
Basin saolsun allah geride kalanlara saglik sihhat versin. Zor bir durum.Arkadaşım ve eşi kaza yapmışlar 2 çocukları vardi 15 aylik oğullarının durumu ağırmış karısı vefat etti çok gençti çok moralim bozuk kızlar![]()
Ay masallah size. O kadar oldumu ya zaman su gibi resmen.Merhaba kizlar biz 4 ayi bitirdik. Zaman cok hizli geciyor. Buralarda aylarca ates olctum. Simdi de hamile kalmamak icin olcmeye baslayacagim galiba. Allah herkese bu gunleri nasip eylesin. Amin.
Adet gecikmem olmuyor kaç aydir bakalım bnde bekliyorum meraklaTgbptn senin adet günün De geldi çattı ateş hala yüksek ama testler negatif adet gecikmesi oluyor nu daha önce merakla sonucunu bekliyorum
![]()
Saol canım bnde negatif cıktı test bakalım adete 2 gün kaldıCanim benim deger de 50nin biraz üstü katlamisti. Sorun etme kendine. Hatta aksam bir yerde 397 cikan kan degeri. Ertesi gün baska yerde 269 cikmisti. Insallah hersey guzel ilerliycek.
Hayirli olsun insallah saglikla kucağına ds almak nasip olsun.
Laboquick candir. 25i bile gosteriyor hemen.
Bende de hamilelikte cikti. Ilacla duzenleniyor merak etme. Olumlu düşün hep.
Basin saolsun allah geride kalanlara saglik sihhat versin. Zor bir durum.
Ay masallah size. O kadar oldumu ya zaman su gibi resmen.
Suanlik negatif ama köyulaşıyor mu ayni mi anlamadımEki Görüntüle 2038669 Eki Görüntüle 2038670 testlerimi yorumlar misiniz ilk defa bu kadar koyu çıkıyor inofolic kullanmaya basladim ve dun su gibi şeffaf upuzun bi akıntı geldi
Amin canim. İyi eglenceler.Kızlar Gökçeada da sebeke bir Türkiye bir Yunanistan olarak çekiyor fazla giremiyorum ama girdiğimde tüm mesajları okuyorum. Dpo sayanlarin tümünden müjdeler duymak nasip olur inşallah![]()
Bir kac gune pik olur gibiEki Görüntüle 2038669 Eki Görüntüle 2038670 testlerimi yorumlar misiniz ilk defa bu kadar koyu çıkıyor inofolic kullanmaya basladim ve dun su gibi şeffaf upuzun bi akıntı geldi