• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Screenshot_2017-08-29-07-58-37.webp

Kızlar günaydın ff ye uyeligim vardı ama sifremi unuttum giriş yapamadım :( telefonuma ates ölçüm kaydımı yapıyorum acaba yorum yapabilir misiniz. Tesekkur ederim sımdıden :)

idari tatilde çalışmak iğrençççççççççççççç :kusmuk:
Çalışanından fazla çalışan mudur :D işleri başkasına yikacaksin Leyloş sistem böyle işliyor ;)

Kızlar Gökçeada da sebeke bir Türkiye bir Yunanistan olarak çekiyor fazla giremiyorum ama girdiğimde tüm mesajları okuyorum. Dpo sayanlarin tümünden müjdeler duymak nasip olur inşallah :KK49:

Dikkat et yurt dışı görüşmesine dönüşmesin gelen aramalar ;)

Gözümüz ff e aşina program biraz yabancı bizim için ama çatlamamış olabilir gibi geldi biraz daha yükselene kadar çalışmaları bırakma sen her ihtimale
Tamam canım tesekkur ederim :)
Bu arada tupbebek tedavisi ile ilk bebeğim oldu o zaman esımın degerleri cok kotu ıdı tekrar testler VS yapıldı ve bayağı farketmiş doktoru olmaması İçin sebep gorememiş nasip bakalım. Allahuteala hepinize hayırlı evlatlar versin aratmasın...

Tamam canım tesekkur ederim :)
Bu arada tupbebek tedavisi ile ilk bebeğim oldu o zaman esımın degerleri cok kotu ıdı tekrar testler VS yapıldı ve bayağı farketmiş doktoru olmaması İçin sebep gorememiş nasip bakalım. Allahuteala hepinize hayırlı evlatlar versin aratmasın...
Anin CNm inşallaj

Back
X