Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah kuzum şu elektronik imza çıktı müdürler mecbur çalışmak zorunda kaldıÇalışanından fazla çalışan mudurişleri başkasına yikacaksin Leyloş sistem böyle işliyor
Dikkat et yurt dışı görüşmesine dönüşmesin gelen aramalar![]()
benimde kasık ve yumurtalık bölgemde ara ara ağrı yokluyor bir tuhafım..midem bulanır gibi oluyor..üşüttüm mü ne oldu?bu ay benim dpo kısa mı olucak acaba bir tık daha düşse adet gelir![]()
Hamilesin leylos hamile git de bir test yapbenimde kasık ve yumurtalık bölgemde ara ara ağrı yokluyor bir tuhafım..midem bulanır gibi oluyor..üşüttüm mü ne oldu?![]()
Eminmisin şekerim ?Hamilesin leylos hamile git de bir test yap![]()
Emin olmak istiyorum en azından ;-)test yapppppEminmisin şekerim ?![]()
kız daha dpo11 deyim..belli olmaz ki idrarda henüzEmin olmak istiyorum en azından ;-)test yappppp
Niye benim geçende dpo 10 da gorunmustu. Gorunurrrkız daha dpo11 deyim..belli olmaz ki idrarda henüz![]()
bilmem ki canım..bana erken gibi geldi...kızıma hamileyken adet günüm bir gün geçmişti ve ince bir silik çizgi vardı...bugün acayip karnım ağrıyor ya..sanırsın adet olucam haaaa...inşallah sen haklı çıkarsın kuzum...Niye benim geçende dpo 10 da gorunmustu. Gorunurrr
Sen geçende bahsetmiştin ya silik çizgi diye benim iki defa oldu öyle biri dün akşam biride önceki akşam silik bir siyahımsı çizgi beliriyor yarım saat falan geçince oda silinip gidiyor eşimden gördü ama ben testlerin hatalı olduğu düşüncesindeyim bundan sonra erkenden test yapmiycam dpo 10 dan sonra baslicam ;-) test manyağı oldumgecmis olsun canim.
ha ha ha...ayni manyaklik bende de var...Sen geçende bahsetmiştin ya silik çizgi diye benim iki defa oldu öyle biri dün akşam biride önceki akşam silik bir siyahımsı çizgi beliriyor yarım saat falan geçince oda silinip gidiyor eşimden gördü ama ben testlerin hatalı olduğu düşüncesindeyim bundan sonra erkenden test yapmiycam dpo 10 dan sonra baslicam ;-) test manyağı oldum
iki tanecik testim kalmış akşam kocama saklattırdım onları diğer ayaha ha ha...ayni manyaklik bende de var...
iki tanecik testim kalmış akşam kocama saklattırdım onları diğer ayayoksa bilinçsizce sürekli yaptım
Ateş yöntemi ile ovulasyonu yakalamaya çalışıyoruz gebeliği anlamak biraz zor ama yüksek seyrediyor olması iyiye işaretKızlar merhaba, yumurtlamayla yükselen ateş döllenme olursa yüksek mi devam eder, yoksa döllenmeden bağımsız adet dönemi mi düşer? Hala yüksek seyrediyor...
ateşin yükselmiş canım..hayırlar olsun inşallah...
ben fazlaca almistim![]()

tablona hala koymaya niyetin yokmu tuğbacım..topicbaşı olarak koyman gerekiyor :))Ateş yöntemi ile ovulasyonu yakalamaya çalışıyoruz gebeliği anlamak biraz zor ama yüksek seyrediyor olması iyiye işaret
amin diyim de canim. nedense umitsizlige kapildim. ruh halim gel gitli.ateşin yükselmiş canım..hayırlar olsun inşallah...![]()
tablona hala koymaya niyetin yokmu tuğbacım..topicbaşı olarak koyman gerekiyor :))