• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay valla hamile misin nesin?yalancı belirti bu kadar olursa artık belirtilere itimadım kalmayacak.
Al benden de o kadar canım ya.. :))
mesajları okuyorum susuyorum demiyim diyorum ama içimden bises bangır bangır hamileee diyor :KK36:
Amin gülüm inşallah..
Leyla abla hamilesin bence sen:
Akşam eşimede dedim midem fena namazımı zor kıldım diye yine beni umutlandırıyorsun dedi. Valla gaz da var acayip dedim akıntı da yoğun. Çamaşırım su gibi olmuş eve gelince baktım dedim. Gaz varsa adet geliyor demektir diyip moralimi bozdu hemen. Ben belirti aramıyorum yaşadığımı söylüyorum dedim. Hamile olsamda adam inanmayacak heralde hep negatif göre göre. Onada bişey diyemiyorum oda haklı ne diyim. Hayırlısı hakkımızda canım.. Geçen akşam sana yazmıştım ama gördünmü bilmiyorum. Maşallah kuzuna sağlıkla büyüsün inşallah annesi..

Acele etmesin bebiş biraz daha kalsın orada ya...
evet ablam yaa daha erken çok bakalım doktorum hemen doğurursun demedi de ilaçlar ve dinlenmeyle devam ediyoruz mecbur millet son zamanlar yürüyeşe ağırlık veriyo bn şimdiye kdr koşturdum şimdi her boş vakitte yatıyorum evin işlerini de eşim yapıo Allah razı olsun
sen nasılsınnn

evet ablam yaa daha erken çok bakalım doktorum hemen doğurursun demedi de ilaçlar ve dinlenmeyle devam ediyoruz mecbur millet son zamanlar yürüyeşe ağırlık veriyo bn şimdiye kdr koşturdum şimdi her boş vakitte yatıyorum evin işlerini de eşim yapıo Allah razı olsun
sen nasılsınnn
Bunun tek çaresi dinlenmek,yorulmamaya dikkat et.zamanında gelir bebişin merak etme

sen nasılsınnn
Saka ediyorum anne karninda bir gunun bile oyle cok onemi var ki.. ama korkma zamanini bilir onlar, dogacaksa yolunu acar, dogmayacaksa bekler.

ff ticker im nedense kendini guncellemiyor. Suan dpo9. Test negatif. Artik pozitife donmez arkadaslar. Ben biliyorum vucudumu. Kismet oteki aylara imis :)
öğleden sonra dpo 9 diye günceller.benim de sabahtan güncellemiyor.hakkımızda hayırlısı olur inşşşş....
karnım çok ağrıyor :(

ff ticker im nedense kendini guncellemiyor. Suan dpo9. Test negatif. Artik pozitife donmez arkadaslar. Ben biliyorum vucudumu. Kismet oteki aylara imis :)
öğleden sonra dpo 9 diye günceller.benim de sabahtan güncellemiyor.hakkımızda hayırlısı olur inşşşş....
karnım çok ağrıyor :KK43:
Settings-general charting setup-kısmına girip ordan cırrent time ı kontrol edin

Hayırlısı olsun canım.gelecek aya beraber gün sayarız artık.
İnsallah canim :)

karnım çok ağrıyor :KK43:
Amin canim..

Settings-general charting setup-kısmına girip ordan cırrent time ı kontrol edin

Benimki 06.25 zaten canim.

Sağ gösterip sol vurur bu ikinciler çok fena :))
:)
Kismet canim benim. En garip ates grafigimdi oysaki :KK64:

Back
X