• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar 17+3 teyiz bugün ümitsizliğe asla kapılmayın ben çok ağladım çok üzüldüm inanın onu düşünmediğim bı anda geldi inanamadım testi alır almaz hastaneye koştum hemde ilk defa gittiğim İstanbul'da elimde telefonun navigasyonu o nereye gösterirse oraya gittim doktor hayırlı olsun gebelik var dediğinde öylece kalakaldım geri gidemedim taksiye bindim ayaklarım titredi Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Gunaydin. Atesim cakildi resmen. Eger bugun baslarsa dpo9da regl olmus oliurum ki bana fazla kisa geldi. Sanirim 13.gun catladi. O zaman benim duzene uyuyor :)
Neyse oyle ya da boyle yeni dongude insallah kismet olur :)

Bayaa çakılmış gerçekten bugün müjde duymak için girdim şok oldum. Değişik tablolar güzel sonuçların başlangıcı olsun canım bu defa da haziran annesi olmak nasip olsun inşallah :dua:

LeYLa_21 LeYLa_21 elimde bi sen kaldın :KK45: ama 33. Gün de yaklaşıyor korkuyorum test yapmayacaksın diye valla yerim başının etini 32 de yap bari :kk77:

Bayaa çakılmış gerçekten bugün müjde duymak için girdim şok oldum. Değişik tablolar güzel sonuçların başlangıcı olsun canım bu defa da haziran annesi olmak nasip olsun inşallah :dua:

LeYLa_21 LeYLa_21 elimde bi sen kaldın :KK45: ama 33. Gün de yaklaşıyor korkuyorum test yapmayacaksın diye valla yerim başının etini 32 de yap bari :kk77:
amin cnm ;)

Atesler yavas yavas iniyor kızlar. Ben de nedense bu ay iyi haberler gelicek diye düşündüm. Kalanlardan bari alalim vuzel haberler. LeYLa_21 LeYLa_21 ablaya test dememek lazim valla. Onun ne zaman yapacahi hic belli olmaz :KK48:

İnat valla ısrar ettikçe geri tepiyo ama tutamıyorum kendimi :KK45:

Bende test kof çıkar diye korkuyorum canım :-)
Atesler yavas yavas iniyor kızlar. Ben de nedense bu ay iyi haberler gelicek diye düşündüm. Kalanlardan bari alalim vuzel haberler. LeYLa_21 LeYLa_21 ablaya test dememek lazim valla. Onun ne zaman yapacahi hic belli olmaz :KK48:
Normalde yarın yapmam lazım çünkü yola çıkacam. Bir yandanda tırsıyorum :-)
İnat valla ısrar ettikçe geri tepiyo ama tutamıyorum kendimi :KK45:
:-)

Yeni ay Yen'i Ümit'ler olasun inşallah.bu ay hareket olur dedim ama Yok iki tablo kaldı bat bekleyen hayırlısı

insallah kalan iki grafik yesillenir ;)

Ben 4 yıllık evliyim. 6+5te kalp atışı olmayınca mayıs ayında kürtaj oldum. Dr ilk reglden sonra denemelere başlayabilirsiniz dedi. Ama kürtaj sonrası artık hiçbişeyi hissedemez olunca ovulasyonu falan takip için testleri deniyorum
6+5 te neden kürtaj cnm kendiliğinden düşmedi mi? Çok geçmiş olsun. Inşallah hayırlı haber alırsın kısa zamanda

Gunaydin. Atesim cakildi resmen. Eger bugun baslarsa dpo9da regl olmus oliurum ki bana fazla kisa geldi. Sanirim 13.gun catladi. O zaman benim duzene uyuyor :)
Neyse oyle ya da boyle yeni dongude insallah kismet olur :)
Agnucaston kullanmaya devam mı cutem? Bazen yapıyor böyle. Bu rahim çok ilginç bir bölge ufacık müdahaleler bile regl duzenini etkiliyor. Gelecek ay inşallah

6+5 te neden kürtaj cnm kendiliğinden düşmedi mi? Çok geçmiş olsun. Inşallah hayırlı haber alırsın kısa zamanda

Agnucaston kullanmaya devam mı cutem? Bazen yapıyor böyle. Bu rahim çok ilginç bir bölge ufacık müdahaleler bile regl duzenini etkiliyor. Gelecek ay inşallah
amin cnm.
ben hiccc ilac kullanmiyrm cnm. agnucoston i aralik 2016da biraktim ben. sadece claxane 0.4igne yapiyordum. regl olunca biraktim canim.

Back
X