Ateşölçer tavsiyeleriniz

MaziTas

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
57
11
Arkadaşlar evimizin yeni üyesi için bir ateşölçer almamız lazım ama karar veremiyoruz bir türlü. Kullandığınız ve memnun kaldığınız marka ve modelleri paylaşır mısınız? Araştırmalarımda BEURER ve BRAUN arasındayım. Bir diğer sorum da temassız ateşölçerler mi kulaktan ölçerler mi daha kullanışlı olur. Bana temassız ya da alından ölçenler daha kullanışlı olur gibi geliyor ama kullananlar varsa fikirlerini paylaşırlarsa çok yardımı olur...

microlife alından temazsız ateş ölçer başka numarası falan var mı bilmiyorum mavi beyaz tek renkti ben aldıgımda biz çok memnunuz üçüncü ateş ölçerimiz doğmadan önce braun aldım kulaktan ölçüyodu bi doktor bana kulaktan ölçenlerde doğru sonuç elde edilmiyo ben alından tercih ediyorum dedi acilde önce ateşe bakıyolardı orda sonra muayene giriyodunuz koşa koşa gidip baktık markasına ondan aldık ama benim iiçime sinmedi çünkü asıl her zaman gittiğimiz doktorumuza çok güveniyodum o ne kullanıyosa ondan alıcam dedim kendi kendime bi kontrole mi ne gittiğimizde sorduk adını markasını adam da bize bu iyi bi alet alın öyleyse dedi ben çok çok memnunum diğer ikisini de burda sattım onları tercih edenler de aldılar ama ben ateş ölçerimden memnunum iyi ki almışım

notlarım arasına aldım :) weewel in hangi modelini kullanıyorsun onu da yazabilir misin acaba.

İkizlerim var ben onlara temassiz alından ölçer aldım fakat memnun kaldığım söylenemez kulaktan alan arkadaş larım var onlar çok memnun

Bende oğlum doğmadan önce arzum aldım fiyatı uygun diye,ama herkesin ateşi 34-35 çok pişmanım:KK43:görümcem wewell,arkadaşım da braun önermişlerdi,ikisi de memnunlarmış,artık ikisinden birini alıcam.

X