Belki haddim belki değil ama yazmadan duramayacağım(yine).
Okuduklarıma ne inanabiliyorum, ne de mantık çerçevesine oturtabiliyorum....
Bu topiğin ve sizlerin samimiyeti gerçekten bambaşka.
Birçok defa ispatlandı bu durum; birinin ceza almasında verilen tepkiler, hastalandığında gösterilen ilgi, yokluğunda merak edilmesi, özel sorunları hakkında yardımcı olmaya çalışmak vb gibi aklıma gelmeyen onlarca şeyle.
Kimsenin burada, diğerinin art niyetini düşünerek adım atacağına inanmıyorum.
Dün gece benimle ilgili dönen mevzuyu, hayatımda bana konuşabilecek 2-3 dostum bile yoktur, cesaret edemezler.
Ama sizler farklısınız, ve emin olun en çok ben gülmekten yerlere yattım.
Aramızdan biri bir şakaya alınmışsa bence sırf bu iyi niyeti düşünerek en aza ingirgemesi gerekir ve biri de bilmeden kırmışsa, gönül alması hoş durur.
Çünkü sizlere yakışan budur, daha azı değil...
Ha, niye mi çenemi tutamadım da yazdım, çünkü gördüğüm tabloya oldukça üzüldüm...
Okuduklarıma ne inanabiliyorum, ne de mantık çerçevesine oturtabiliyorum....
Bu topiğin ve sizlerin samimiyeti gerçekten bambaşka.
Birçok defa ispatlandı bu durum; birinin ceza almasında verilen tepkiler, hastalandığında gösterilen ilgi, yokluğunda merak edilmesi, özel sorunları hakkında yardımcı olmaya çalışmak vb gibi aklıma gelmeyen onlarca şeyle.
Kimsenin burada, diğerinin art niyetini düşünerek adım atacağına inanmıyorum.
Dün gece benimle ilgili dönen mevzuyu, hayatımda bana konuşabilecek 2-3 dostum bile yoktur, cesaret edemezler.
Ama sizler farklısınız, ve emin olun en çok ben gülmekten yerlere yattım.
Aramızdan biri bir şakaya alınmışsa bence sırf bu iyi niyeti düşünerek en aza ingirgemesi gerekir ve biri de bilmeden kırmışsa, gönül alması hoş durur.
Çünkü sizlere yakışan budur, daha azı değil...
Ha, niye mi çenemi tutamadım da yazdım, çünkü gördüğüm tabloya oldukça üzüldüm...