• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Sevdim bunu, ama buna mantıklı bir açıklama bulmam gerek. Severim orjinal lafları :16:

mesela arkadaşımın evıne girdim ve evi b..k götürüyor , her yer savaş alanı gibi
bende derım ; bu ne yaa ortalığı 56 ya çevirmişsiniz.

yada bir yerde birileri birbirine girmiş göz gözü görmüyor:27:
hemen yapıştır lafı : bu ne yaa ortalık 56 ya dönmüş:52::52::52:

69 neden 68 değilse ondan hacı :27::27:

Puhahahahahaha . 69 dan tavşana yapınca, görüyom ama. 56 da bir şey göremedim ki :9::9::9:

Reptooo... Kel hasan , 56 yaşında mı ki ? Tamam sanırım mantıklı oturtabileceğimiz bir şey yok :1::1: Böyle kabullendim ben 56 yı,tamam :29:

Puhahahahahaha . 69 dan tavşana yapınca, görüyom ama. 56 da bir şey göremedim ki :9::9::9:

Reptooo... Kel hasan , 56 yaşında mı ki ? Tamam sanırım mantıklı oturtabileceğimiz bir şey yok :1::1: Böyle kabullendim ben 56 yı,tamam :29:

Ne tavşanı oğlummmmm :)))))

Tavşanı dağa kaldırdılar :52::52:

leo he de gec bacım.
yoksa sonu iyi görunmuyor :52::52:

leo
bazı şeylerde mantık arama,oluruna bırak:27:

Ya kızlar o değil de, biz hiç komşu topikleri izlemiyoruz, malum bir topikte epey hazetmeyen var bizi(özellikle beni):27:
Acaba laf sokmalar oluyor mudur?

Bir de şu ziyaretçi sayısı ne böyle yahu?
Acaba gece 3-5 nöbetindekiler dışarıdan mı takip ediyorlar:ssz:

mesela arkadaşımın evıne girdim ve evi b..k götürüyor , her yer savaş alanı gibi
bende derım ; bu ne yaa ortalığı 56 ya çevirmişsiniz.

yada bir yerde birileri birbirine girmiş göz gözü görmüyor:27:
hemen yapıştır lafı : bu ne yaa ortalık 56 ya dönmüş:52::52::52:

Yok, zaten bundan sonra klasik lafımdır yani :34: :16:

tefoyu gor beni gorme dedinyaaaaa hani beni gormedin tefoyumu merak ediyosun gibi algıladım yanlısmıki aceb:27:

evet ustune bastın gwencım.
tefoyu ben gördüm benn :51:
kız da bir guzellık var :53:dedım sen ınsansan ben neyim:52:

Ne tavşanı oğlummmmm :)))))

Tavşanı dağa kaldırdılar :52::52:

69 'un diğer anlamını biliyoz herhalde , daha ilk günden salon çizgimden kaymak istemedim. Azgın olduğumu, her bir haltı bilip daha uygulama evresine geçemediğimi ilk günden çaktırıp da sizi korkutmak istememiş olamaz mıyım ? :53: :53:

Back
X