- 1 Ekim 2011
- 6.339
- 4.851
- 373
tartısmadan sonra b.ka sarıyorlar eheuehben o muhabbetlere girmiyorum yanlız ben b.k bile diyemem normalde kaka derim kibarım
![]()
Kibarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tartısmadan sonra b.ka sarıyorlar eheuehben o muhabbetlere girmiyorum yanlız ben b.k bile diyemem normalde kaka derim kibarım
![]()
![]()
Benim bildiğim M e L o D i, bu yoruma karşılık dozer kullanır.
Kaç leona kaç...![]()
seni gorduk ama gormedikmi gordukmu sanıyorum ben![]()
Sevdim bunu, ama buna mantıklı bir açıklama bulmam gerek. Severim orjinal lafları![]()
69 neden 68 değilse ondan hacı![]()
KibarmışKaka ne ya geyta geyta. Kaba şey
![]()
3 gün topicte kal, kibarlık işlemiyor.
Evrim geçiriyorsun istemsiz.
Hiç ben diyecek adam mıydım?![]()
Puhahahahahaha . 69 dan tavşana yapınca, görüyom ama. 56 da bir şey göremedim ki
Reptooo... Kel hasan , 56 yaşında mı ki ? Tamam sanırım mantıklı oturtabileceğimiz bir şey yokBöyle kabullendim ben 56 yı,tamam
![]()
Benim bildiğim M e L o D i, bu yoruma karşılık dozer kullanır.
Kaç leona kaç...![]()
once cumlenı anlamaya calısıyorum sekerim bi dk![]()
Puhahahahahaha . 69 dan tavşana yapınca, görüyom ama. 56 da bir şey göremedim ki
Reptooo... Kel hasan , 56 yaşında mı ki ? Tamam sanırım mantıklı oturtabileceğimiz bir şey yokBöyle kabullendim ben 56 yı,tamam
![]()
![]()
mesela arkadaşımın evıne girdim ve evi b..k götürüyor , her yer savaş alanı gibi
bende derım ; bu ne yaa ortalığı 56 ya çevirmişsiniz.
yada bir yerde birileri birbirine girmiş göz gözü görmüyor
hemen yapıştır lafı : bu ne yaa ortalık 56 ya dönmüş![]()
3 gün topicte kal, kibarlık işlemiyor.
Evrim geçiriyorsun istemsiz.
Hiç ben diyecek adam mıydım?![]()
tefoyu gor beni gorme dedinyaaaaa hani beni gormedin tefoyumu merak ediyosun gibi algıladım yanlısmıki aceb![]()
Senin bir kaç reel arkadaşına burada yazdıklarını print screenlesem![]()
Ne tavşanı oğlummmmm :)))))
Tavşanı dağa kaldırdılar![]()