Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
peki biz kendimiz için bir kategori açabiliyor muyuz?
Maritsa canım dün sana avatarındaki hatun kişinin kim olduğunu sormuştum ?:26:
O kadar kategori var işte , daha ne açacaksın![]()
Dün tam yazarken düştümValla bende Tryamourdan çaldım avatarı .Sordum o da bilmiyor
kıza öldüm ,bittim .
Senin arkadaşın benziyorsa buna,o da çok çok güzeldir demektir.
en hazırcevap üye seni seçerdim eğer böyle bir kategori varsa da inan ben hangileri var bilmiyorum liste bende yok : (
Sen zaten Nicole Kıdman da beğeniyordun , anladım ben seni
Evet benziyor ; yani benim onu ilk tanıdığım yıllardaki haline çok benziyor arkadaşımın.
tamam işte linke baktım 8 sayfa hepsini okudum ama listeyi göremedim bu akşam kafam güzel de değil vallaha rastlamadım, yılın eltisi en duygusalı sonra yönetici mesajı falan var ama onun dışında bir şey göremedim : ((
Evet o kadınında soğuk bir güzelliği var
Benzettiğin arkadaşın yabancı o zaman değil mi :)
tamam işte linke baktım 8 sayfa hepsini okudum ama listeyi göremedim bu akşam kafam güzel de değil vallaha rastlamadım, yılın eltisi en duygusalı sonra yönetici mesajı falan var ama onun dışında bir şey göremedim : ((
ilk sayfanın en altında var:26:
Canım keşke ausenciaya değil de, amcaya "2012 enleri" kadinlarkulubu.com" diye sorsaydın sana söylerdi hemen![]()
Canım keşke ausenciaya değil de, amcaya "2012 enleri" kadinlarkulubu.com" diye sorsaydın sana söylerdi hemen![]()
Melodicim seni yazmak istediğim 4 yer var ama bir üyeye 3 hak var ; hangisinden feragat etsem acaba![]()