Ben başağım ous yay. ilişki durumumuzu yorumlarmısınııığğğııızzzz beni alacak mı kiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğ![]()
Ben boğayım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben başağım ous yay. ilişki durumumuzu yorumlarmısınııığğğııızzzz beni alacak mı kiiiiiiiiiiğğğğğğğğğğ![]()
MELODİ bende kürk giyecek para yookken parti yapmamı nasıl beklersin![]()
Ben de yengecim de bugüne kadar zararını gördüm yararını değil.Bende bugün 2-3 kez yaşandı .Online görünüyorum ama aslında çevremdışıymış gibi oluyor,yazı yazamıyorum yani .
Bok gibi anlattım yahu
Neyse yetkiler el atarlar inş .
edit : Hayyal sen neden çoçuğum yengeç ya da balık olmaz dedin .Şimdi ben takıldım orada :))))))))
Ben boğayımOus başak.. :44:
Bende de kürk yok![]()
Boğa başağı yer bitirir. Ama başakta arada cinsleşir yiyesigelebilir o yüzden. Cinsliği tutunca tam tutar çünkü![]()
maxi de sanırım bakkalda uyuya kaldı![]()
sırf şu yazı tipini her defasında seçme üşencine bende kürk giymek istiyorum![]()
Demekki para var sende ama kürke verecek para yok![]()
Bende de kürk yok![]()
O şimdi o aşerme ile bütün bakkalı satın almış , yetinmemiş köşedeki kebabçıda yemeğini yemiş , eve doğru geliyordur.
hahahahahahahaahahahhaah bence yemeği yedi uyku çöktü uyuyo :)
Bende sırf görünmez olmak için pro olacağım , gizemli gizemli konularda gezeceğim
Ama yanıma kürk koymasınlar ,tarzım değil.
ooooo bak görünmez olmayı unutmuşdum :) hemen olsammı ne .)
Kürk bana 3,5 beden fazla![]()
Üşengeç olanın çocugu olmazmış![]()
Ben şimdi oğlumuda alayım , çıkayım biraz.
Bu yaban diyarlarda eşime bir pasta , birde hediye bakayım.
Yahu buradaki çarşıda küçücük ; ya köy pazarından organik muşmula alayım adama(yanlış anlar mı acep?)
Ya da Kuzuluk hatırası diye işlemeli havlular satılıyor![]()
valla sadece pastayl aolmaz maxiyede söyledim
güller mumlar hoş bişeyler yapın bu kez
İyidir canım sen nasılsın![]()
şükür diyelim canım biraz başım agrıo bugun pek keyfim yok gibi...