• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ausencia'nın Gözüyle ...Nerede Kalmıştık ?

Belki haddim belki değil ama yazmadan duramayacağım(yine).
Okuduklarıma ne inanabiliyorum, ne de mantık çerçevesine oturtabiliyorum....
Bu topiğin ve sizlerin samimiyeti gerçekten bambaşka.
Birçok defa ispatlandı bu durum; birinin ceza almasında verilen tepkiler, hastalandığında gösterilen ilgi, yokluğunda merak edilmesi, özel sorunları hakkında yardımcı olmaya çalışmak vb gibi aklıma gelmeyen onlarca şeyle.

Kimsenin burada, diğerinin art niyetini düşünerek adım atacağına inanmıyorum.
Dün gece benimle ilgili dönen mevzuyu, hayatımda bana konuşabilecek 2-3 dostum bile yoktur, cesaret edemezler.
Ama sizler farklısınız, ve emin olun en çok ben gülmekten yerlere yattım.
Aramızdan biri bir şakaya alınmışsa bence sırf bu iyi niyeti düşünerek en aza ingirgemesi gerekir ve biri de bilmeden kırmışsa, gönül alması hoş durur.
Çünkü sizlere yakışan budur, daha azı değil...

Ha, niye mi çenemi tutamadım da yazdım, çünkü gördüğüm tabloya oldukça üzüldüm...

ben zaten buraya yazmamstım ılk canım.
yazılınca cevap hakkı doguyor dogal olarak

anlıyorum ama bu şekilde çözemezsiniz:19:
ne bileyim , özelden falan halledın
herkes sustu
kimse bişi yazmıyor
yapmayın ama yaa:19: gerçekten yakışmıyor size. ne güzel gidiyorduk
sayfalarca güldük eğlendik:19:

Cevap hakkı falan doğmasın kimseye bi zahmet.

Hadi yeter ama.

İşin tadı kaçtı artık.

Alınmak ne demek yahu ?

Buraya gülüp kafa dağıtmaya geliyoruz , tartışmak neyin nesi?

Herkes sussun bee.

Şuan ne üdüğü belirsiz muamelesi gören benim.:47:

Başlatmayın alınganlığınıza :47:

anlıyorum ama bu şekilde çözemezsiniz:19:
ne bileyim , özelden falan halledın
herkes sustu
kimse bişi yazmıyor
yapmayın ama yaa:19: gerçekten yakışmıyor size. ne güzel gidiyorduk
sayfalarca güldük eğlendik:19:

msn kapanınca ozelden haledemedık kuzu.
neyse kac kere yazdım sözümde durmadım kusura bakmayın.
gittim ben

simdi banada kızılırmı bilmiyorum ama dısardan gordugumu soylemek istiyorum reptomincigim melodi aranızdaki samimiyet dolayısıyla orda espriye ortak olmus sonucta birbirinizi tanıyan insanlarsınız acıkcası bana deseydi bende alınmazdım cunku niyeti seninle dalga gecmek olmıycagını bildigin bir insan seninde bir sure konusmayalım yazmanla bozuldugun hissedildi tamam bozulabilirsin ama melodi de bence buna kırıldı bence herhangi bir uye degil buraya ben ara ara takılıyorum ama burdaki nicklerden herhangi biri bana baska bir topikte saka yapsa noluyoruz ya demem tanıyorum samimiyetim var ve bilirim art niyet olmadıgını sende boyle dusun melodide senin bu tavrına bozulmus olabilir bunu bu kdr ikinizde uzatmayın bence cidden gerilim yaratacak bir mevzu degil

Ben yatıyorum...
Lütfen kapansın artık bu mevzu...

Hadi yine ziyaretçilere yaradı bu durum...Ekşın gördüler sayemizde...

Belki haddim belki değil ama yazmadan duramayacağım(yine).
Okuduklarıma ne inanabiliyorum, ne de mantık çerçevesine oturtabiliyorum....
Bu topiğin ve sizlerin samimiyeti gerçekten bambaşka.
Birçok defa ispatlandı bu durum; birinin ceza almasında verilen tepkiler, hastalandığında gösterilen ilgi, yokluğunda merak edilmesi, özel sorunları hakkında yardımcı olmaya çalışmak vb gibi aklıma gelmeyen onlarca şeyle.

Kimsenin burada, diğerinin art niyetini düşünerek adım atacağına inanmıyorum.
Dün gece benimle ilgili dönen mevzuyu, hayatımda bana konuşabilecek 2-3 dostum bile yoktur, cesaret edemezler.
Ama sizler farklısınız, ve emin olun en çok ben gülmekten yerlere yattım.
Aramızdan biri bir şakaya alınmışsa bence sırf bu iyi niyeti düşünerek en aza ingirgemesi gerekir ve biri de bilmeden kırmışsa, gönül alması hoş durur.
Çünkü sizlere yakışan budur, daha azı değil...

Ha, niye mi çenemi tutamadım da yazdım, çünkü gördüğüm tabloya oldukça üzüldüm...

Al benden de o kadar...

Aklımın ucundan geçmezdi şuan yaşananlar.

Dahası...Burada paylaşım içinde bulunduğum herkesin , altını çizerek söylüyorum herkesin...çok şeyi aşmış insanlar olduğunu düşünüyordum hep.

Hala da öyle düşünmek istiyorum.

Bu bugün içimizden birilerinin yaşadığı gün içindeki gerginliğin ,stresin ne yazık ki buraya yansıması olsun ve kapansın lütfen...

Ben yemedim zaten :) ondan birsey yazmadım .
Ama nicedir gozlemledigim farklı birsey var :/ sktr edin onu ,sizle ilgili değil zaten .

Ya melo dün tlfk her zamanki gibi gecenin kör vaktı tıkındı geldi.

Sonra kilo muhabbeti döndü. Tlfk dedi ki gündüz ama gece tartıldığımdan 2 3 daha aşağıda oluyorum.

Surrender da dedi ki ozaman gündüz 2 3 kilo dışkılıyorsun sen:53:

Biz tabi şok olduk. Nasıl bir kıç bu kadar performansla çalışabilir diye:52:

Utandım kendiminkinden.

Back
X