- 1 Haziran 2015
- 4.501
- 3.065
- Konu Sahibi Samire tmv
Biliyorum fazla oluyorum ama sabahtan bu yana ugrasiyorum avatar koymak istiyorum ama hep kucuk resim istiyor siz nasil koyuyorsunuz resimleri nasil kucultuyorsunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayir normal resimNasıl bir şey koymak istiyorsun ki ? bugüne kadar her koydugum kabul edildi.
wallpaper filan mı koymaya çalışıyorsun ?
Onu bilgisayardan küçülüyor diye biliyorum tl de de var miPaintte resim boyutunu kucultebilirsin
Baska resimde denedim olmuyorHayır bence resmi olağandan da küçük..en az 200x200 olmalı diyor..
farklı bir resimdene.
Tesekkur ederim canlarim benimEki Görüntüle 1592178
şunu kaydedip bi dene istersen vaktim vardı küçükttüm
Iste o zaman deliriyordum simdi size yazip rahatliyorumya sen bu siteden önce bu kadar dertle nasıl başa çıkıyordun cidden merak ediyorum
Ay oldu nasil yaptin banada anlatsanaEki Görüntüle 1592178
şunu kaydedip bi dene istersen vaktim vardı küçükttüm
Bilgisayar bilgin ne kadar bilmiyorum o yüzden fazla detaylı anlatıyorsam kusuruma bakma öncelikle.Ay oldu nasil yaptin banada anlatsana
Hm tesekkur ederimde ben tlden yaptin sandim tl den nasil yapiliyorki yinede sagolBilgisayar bilgin ne kadar bilmiyorum o yüzden fazla detaylı anlatıyorsam kusuruma bakma öncelikle.
Bilgisayarda fotoya sağ tıklayıp düzenle diyerek paintte açınca aşağıda sayılar göreceksin seninkinde 540 x 960 px yazıyordu. Bu değer fotoğrafının boyutu. Paintte en tepede bir de "yeniden boyutlardır var, oraya tıklayıp 100 yazan değer yerine 40-50 gibi değerler yazıp o 540 x 960 olan değeri 200 x 200'den küçük bir hale getirdim. bir de siyah kısımlar vardı onlar gereksiz onları sildim. Bu sitede avatar boyutu için o aşağıdaki değer maksimum 200 x 200 olmalı yoksa kabul etmez.