Samire tmv

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2015
4.501
3.065
Biliyorum fazla oluyorum ama sabahtan bu yana ugrasiyorum avatar koymak istiyorum ama hep kucuk resim istiyor siz nasil koyuyorsunuz resimleri nasil kucultuyorsunuz

Nasıl bir şey koymak istiyorsun ki ? bugüne kadar her koydugum kabul edildi.
wallpaper filan mı koymaya çalışıyorsun ?

Bunu koymak istiyorum

Eklentiler

• 150727_131201.png
    150727_131201.png
    243,1 KB · Görüntüleme: 135
muhtemelen koymaya çalıştığınız resmin boyutu burada avatar için verilenden boyuttan büyüktür. 200 x 200 pixels büyüklüğünde olmalı maksimum. en basitinden paintte resmin boyutunu küçültebilirsiniz.

Hayır bence resmi olağandan da küçük..en az 200x200 olmalı diyor..
farklı bir resimdene.

Ay oldu nasil yaptin banada anlatsana
Bilgisayar bilgin ne kadar bilmiyorum o yüzden fazla detaylı anlatıyorsam kusuruma bakma öncelikle.
Bilgisayarda fotoya sağ tıklayıp düzenle diyerek paintte açınca aşağıda sayılar göreceksin seninkinde 540 x 960 px yazıyordu. Bu değer fotoğrafının boyutu. Paintte en tepede bir de "yeniden boyutlardır var, oraya tıklayıp 100 yazan değer yerine 40-50 gibi değerler yazıp o 540 x 960 olan değeri 200 x 200'den küçük bir hale getirdim. bir de siyah kısımlar vardı onlar gereksiz onları sildim. Bu sitede avatar boyutu için o aşağıdaki değer maksimum 200 x 200 olmalı yoksa kabul etmez.

Bilgisayar bilgin ne kadar bilmiyorum o yüzden fazla detaylı anlatıyorsam kusuruma bakma öncelikle.
Bilgisayarda fotoya sağ tıklayıp düzenle diyerek paintte açınca aşağıda sayılar göreceksin seninkinde 540 x 960 px yazıyordu. Bu değer fotoğrafının boyutu. Paintte en tepede bir de "yeniden boyutlardır var, oraya tıklayıp 100 yazan değer yerine 40-50 gibi değerler yazıp o 540 x 960 olan değeri 200 x 200'den küçük bir hale getirdim. bir de siyah kısımlar vardı onlar gereksiz onları sildim. Bu sitede avatar boyutu için o aşağıdaki değer maksimum 200 x 200 olmalı yoksa kabul etmez.
Hm tesekkur ederimde ben tlden yaptin sandim tl den nasil yapiliyorki yinede sagol

X