Avcılar'da sokak müzisyenlerine pitbull köpekleriyle saldırı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
Avcılar’da Belediye önünde türküler söyleyen müzisyenlere sakallı ve sarıklı bir kişi "burada Yahudi marşı çaldırtmam" diyerek saldırdı.

Saldırganın yanında, ona destek veren ve yanlarında pitbull cinsi köpek getiren iki kişinin daha olduğu görüldü.

Avcılar ilçesinde, kendilerine "Grup Mektup" adını veren sokak müzisyenlerine "Müslüman bir ülkede Yahudi müzikleri çaldırmam. Burada her gün Yahudi müziği çalamazlar, ben müsaade edemem. İmanım müsaade edemez” diyen sarıklı ve sakallı bir kişi saldırdı. Saldırgana destek veren iki gencin de ellerinde pitbull cinsi köpeklerle geldiği görüldü.

haber-avcilar-grup-yorum-saldiri-muzisyen-1024x768.jpg

haber-avcilar-grup-yorum-saldiri-muzisyen-yobaz-pitbull-1024x768.jpg

Tartışmaları gören çevredeki vatandaşlar saldırganları bölgeden uzaklaştırarak müzisyenlere destek verdi.

Saldırının yaşandığı anlar, Avcılar'da yayın yapan yerel haber sitesi "haberavcilar.com" tarafından kaydedildi.

İşte o anlar:

http://odatv.com/n.php?n=avcilarda-sokak-muzisyenlerine-pitbull-kopekleriyle-saldiri-1608151200

Ben Avcılar' da oturuyorum bu müzisyenleri de aşağı yukarı herkes bilir Avcılar' da, gayet güzel müzik yaparlar şimdiye kadar hiç bir Allahın kulu da bu ruh hastaları gibi gidip sataşmamıştı onlara. Yahudi marşıymış beyinsiz herif uyardım diyor bir de sen kimsin ki uyarıyorsun kim oluyorsun Beğenmiyorsan müziği yürü yoluna git ne karışıyorsun İnsanların keyfine Avcılar' da bu beyinsiz gibi insanları rahatsız edenlere pek fırsat verilmez o gün dayak yemediğine şükretsin itip uzaklaştırmakla yetinmişler, o ellerinde pitbulla dolaşan zibidiler de o köpekleri dövüştürüp para kazanmıyorlarsa var ya hiçbir şey bilmiyorum ben dürzüler sizi umarım yolda falan karşılaşmam bunlarla benim dilim durmaz onlar karşılık verirler derken karakola düşerim yoksa.

Yahudi müziği çalmışlarmışmışmış... Çok zoruna gidiyorsa köpeklerinle git Kürecik'teki İsrail üssüne saldır müzisyenlerden ne istiyorsun, bu mesele de konsolosluk yerine Çin lokantasında Çinli sanıp Uygur vatandaşını darp edenlere benziyor:KK45:

pitbull köpekleri yasaklanmalı zaten, gerçekten bizim gibi ülkelerde bu köpekler olmamalı.

X