benim siparişler tamam ama kodlarına internetteki katologdan bakmam lazım.katolog yok elimde.ne zaman gelir bilmiyorum ama erken gelirse ben ekleyebilirim![]()
tamam canım ilk kime geldi hemen çekip yüklesin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim siparişler tamam ama kodlarına internetteki katologdan bakmam lazım.katolog yok elimde.ne zaman gelir bilmiyorum ama erken gelirse ben ekleyebilirim![]()
bildiğim kadarıyla:kızlar birkaç bişey sormam gerek
1... iade nasıl yapılıyor? ürünü faturada doldurulması gerekli yerleri doldurup bi avon poşetiyle kargo görevlisine teslim etmek yeterli mi?
2... o ürünün parasını nasıl alıcam? ben kredi kartıyla işlem yapmıyorum ki hesaptan düşsün.
3... müşteri sözleşmesinde tarih kısmına ne yazılacak? ben ne zaman sipariş vereceimi bilmiyorum ki alınan tarihi yazayım.
4... o sözleşmeyi kargo görevlisine mi vericem poşete falan koymadan?
cnm 7 gun uygulaması yenı degılkı musterı ısterse 7 gun ıcınde ıade edebılıyordu zaten
cnm öyle de sözleşmede yazıyor arrtık öncesinde bizim iade süremiz 3 ay diye müşteri 2. ayda getiriyordu ya onu kastettim ama tam ifade edemedim sanırım:)
masallah cnm bol kazanclar yenı katalog gelınce kıme once gelirse youkleyın yaa meraktan olucemmm:18:
ben siparişlerimi girdim.bakalım ne zaman gelecek??
ben 2007de basladım avopna ozamanda sozlesme vardı ve ozamanda yazıyodu uzerınde cnm 7 gun dıye. ama ben hıc kullanmadım onları oyle gelırdı hatta eskı sozlesmeler hala durur elimde ama sımdı zorunluluk geldı o ayrı..
kızlar Pro-To-Go Ruj - Baby Lips
rujdan kullanan oldumu rengi pembemsi de dudakta renk veriyor demi unuttum da o yüzden sorayım dedim
cnm ben görmedim ama çok meşhur bi rujmuş pembemsi diye anlattı burda arkdaşlar.
kızlar sipariş vericem birazdan kafam karıştı bu bir alana bir bedava 3ü bir arada tonik temizleyici nemlendiriciyi girerken bir adet girince o ikincisini mi ekliyor yoksa iki tane giricem o diğerinin parasını mı kesicek ?