AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlaaar
bir müşteri bana bıraktı seçimi
şimdi bu çanta boyu parfümler var ya k2 54-55. sayfalarda
incandessence ve far away kalıcı ben far away önerdim, diğerinin kokusu nasıl bilginiz var mı?

ikisindende kullanıyorum canım ikisininde ayrı bi güzelliği var bayılıyorum her ikisinede:119:

kızlar bende temsilci olmaya karar verdim şimdi internetten başvuru yapıcam değil mi ?

kızlar ya bana bu sabah mesaj geldi kargom teslim edilecek diye akşama kadar bekledim ne gelen var ne giden biraz öncede yurtiçi kargodan kargonuz dağıtıma çıkarılmış ancak alıcı yok/ ihbar notlu nedeniyle teslim edilememiştir diye bi mesaj attılar bu ne demek şimdi ya ben evdeydim bekledim o kadar ve böyle bi mesaj atıyolar hiç bişey anlamadım yarın kargocuyu arıcam tekrar getirirlermi sizce ??:2::18:

Son düzenleme:

aynısıı bana da oldu bugünnn, babam evdeydi, ona tembihlemiştim, ben otomatiğe bastım ama yukarı çıkan olmadı dedi. sonra akşam bana da teslim edilememiştir diye mesaj geldiii

kızlar ben k2de bi ürün almıstım.iade etmyei unuttum.bugun kargom geldi ama veremedim unuttugum için.k3 de tabak setini kazanmayı düşünüyorum.peki ben o iadeyi yaptıgımda siparişim 320 nin altına düşerse hediye faturalandırılırmı

aynısıı bana da oldu bugünnn, babam evdeydi, ona tembihlemiştim, ben otomatiğe bastım ama yukarı çıkan olmadı dedi. sonra akşam bana da teslim edilememiştir diye mesaj geldiii

çok sinir oldum ya doğru düzgün yapamıyorlar işlerini

canım bi müşterim almıştı hiç memnun kalmadı fondöten bile değil beyaz bi ürün gözenekleri kapatıyormuşsun onun üzerine fondöten sürülecekmiş krem gibi aynı
canım benim çok fazla gözeneğim var onları kapatmasını istiyorum gözeneklere sürünce onları kapatıyormuymuş. çok kararsız kaldım. normalde ışıltı veren fondoteni kullanıyodum ama kapatıcılığı pek iyi değil 31deki likit föndöten nasıldır ki

bence extra lasting fondoteni denemelisin. bütün müşterilerim çok memnun.

o şuan indirimde değil canım bana acil lazım. şu anewde indirimde onuda güzel diyolar ama 17 yaşındayım daha cildime zarar veriri diye korkuyorum

anladım canım. extra lasting sana uygun değil anew de sana uygun değil. ürün eğitimlerinde onların olgun ciltlere uygun olduğunu söylediler.

bende rahatlatan ışıltı veren fondotenden kullanıyorum ama şuan 25 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç fondoten kullanmamıştım. kullanınca burnumda bir sürü siyah nokta oluştu

bnde hiç kullanmak istemiyorum ama okadar çok gözeneğim varki öyle böyle değil mecbur kullanmak zorunda kalıyorum işte.

kızlar k2de 25tlilk alışverişe 29.5 liraya çanta veriyorlar ya o cantanın geliş fiyatı da mı 29.5 ? tahmini fatura tutarında 29.5 gözüküyor

bnde hiç kullanmak istemiyorum ama okadar çok gözeneğim varki öyle böyle değil mecbur kullanmak zorunda kalıyorum işte.

geçen ay mineral içeren fondeten aldım, fırsat köşesinden. Çok çok memnun kaldım, sürüldüğünde varla yok arası gibi. Tavsiye ederim.

arkadaşlar şimdi ben ne yapayım 31deki likit fondöteni mi yoksa 33deki renksiz fondöteni mi alayım :S yardımcı olun :S

canım bana da oldu aynı seyler bide ben tekrar kargo parası vermek zorunda kaldım müşterim gittiği için internetten bi şikayet maili gönderdim kargo şirketine bide kargocuyu aradım saydım bi güzel şimdi hiç bi sorun yok hatta korkudan ilk benim kargoyu getiriyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…