kızlaaar
bir müşteri bana bıraktı seçimi
şimdi bu çanta boyu parfümler var ya k2 54-55. sayfalarda
incandessence ve far away kalıcı ben far away önerdim, diğerinin kokusu nasıl bilginiz var mı?
kızlar bende temsilci olmaya karar verdim şimdi internetten başvuru yapıcam değil mi ?
kızlar ya bana bu sabah mesaj geldi kargom teslim edilecek diye akşama kadar bekledim ne gelen var ne giden biraz öncede yurtiçi kargodan kargonuz dağıtıma çıkarılmış ancak alıcı yok/ ihbar notlu nedeniyle teslim edilememiştir diye bi mesaj attılar bu ne demek şimdi ya ben evdeydim bekledim o kadar ve böyle bi mesaj atıyolar hiç bişey anlamadım yarın kargocuyu arıcam tekrar getirirlermi sizce ??:2::18:
aynısıı bana da oldu bugünnn, babam evdeydi, ona tembihlemiştim, ben otomatiğe bastım ama yukarı çıkan olmadı dedi. sonra akşam bana da teslim edilememiştir diye mesaj geldiii
canım benim çok fazla gözeneğim var onları kapatmasını istiyorum gözeneklere sürünce onları kapatıyormuymuş. çok kararsız kaldım. normalde ışıltı veren fondoteni kullanıyodum ama kapatıcılığı pek iyi değil 31deki likit föndöten nasıldır kicanım bi müşterim almıştı hiç memnun kalmadıfondöten bile değil beyaz bi ürün gözenekleri kapatıyormuşsun onun üzerine fondöten sürülecekmiş krem gibi aynı
canım benim çok fazla gözeneğim var onları kapatmasını istiyorum gözeneklere sürünce onları kapatıyormuymuş. çok kararsız kaldım. normalde ışıltı veren fondoteni kullanıyodum ama kapatıcılığı pek iyi değil 31deki likit föndöten nasıldır ki
o şuan indirimde değil canım bana acil lazım. şu anewde indirimde onuda güzel diyolar ama 17 yaşındayım daha cildime zarar veriri diye korkuyorumbence extra lasting fondoteni denemelisin. bütün müşterilerim çok memnun.
o şuan indirimde değil canım bana acil lazım. şu anewde indirimde onuda güzel diyolar ama 17 yaşındayım daha cildime zarar veriri diye korkuyorum
kızlar k2de 25tlilk alışverişe 29.5 liraya çanta veriyorlar ya o cantanın geliş fiyatı da mı 29.5 ? tahmini fatura tutarında 29.5 gözüküyor
bnde hiç kullanmak istemiyorum ama okadar çok gözeneğim varki öyle böyle değil mecbur kullanmak zorunda kalıyorum işte.
aranızda stantda duran varmı arkadaşlar?????????*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?