AVON Satış Temsilcileri ve Temsilci Olmayı Düşünenlerin Bilgi Paylaşım Konusu

kızlar ben iade ypmıştım yaklaşık 1 ay önce ve düşmüştü iadelerim ancak şöyle bi durum var gibi geldi bana o iadelerin üzerine eklenmemiş gibi eksi işareti olmadı çnkü hiç anasayfa kısmında ve yine kredi kartından çekti sanırım üzerine böyle bişy mümkün mü sizce yoksa ben mi yanlış görüyorum

Son düzenleme:
iadeler düştükten sonra kesinlikle bi ynlşlık olmaz diyebilr misinz kzlar tereddütte kaldım annem ödüyor bi yandan da o yüzden hesaplamadım o küçük rakamları nasıl anlayblrim iadeler üzerinden aldıklarını borcumu

evt cnm yeni gelecek olandan siparişim var..koliyi açıp hemen iadeyi versm kabul edermi mal adam:47:

belki beklemezler ama sen şu şekilde yapabilirsin kolini getirsinler sen akşam 7ye kadar gidip elden o gün içerisinde iadelerini yapabiliyosun ücretsiz bana gelen kargocular çok yakın oldukları için bazen o gün içerisinde kendim yapıyorum iadelerimi

siparişim faturalanmış kızlar rondel takı setine geçmiş bana o geliyor ben ilkini istiyodum ya offff

hmm haftaya bana 3 gelse bariii ya bende onu çok beğeniyorum güzel o böyle kolyeler takmıyorum çünkü :)
satışılarınızı da yazsanız ona göre mi yolluyor bakarız
limitin neydi cnm senin ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar avonun genital bölge için temizleyici ürünlerini kullananlar var mı? tavsiye eder misiniz, çok farklı yorumlar duydum kafam karıştı açıkçası, yardım lütfen :31:

Arkadaşlar avonun genital bölge için temizleyici ürünlerini kullananlar var mı? tavsiye eder misiniz, çok farklı yorumlar duydum kafam karıştı açıkçası, yardım lütfen :31:

canım ben kullanıyorum cevremdekilerde kulllanıyo sipariş verende cok oluyo.ph değeri oldugu için rahatca kullanabılırsın.genitall
bolgenı normalde baska sampuan benzeri seylerle yıkamak zarar veriyo die biliyorum o yuzden rahatca kullanıyorum.bi sorunlada karsılasmadım:2:

canım ben kullanıyorum cevremdekilerde kulllanıyo sipariş verende cok oluyo.ph değeri oldugu için rahatca kullanabılırsın.genitall
bolgenı normalde baska sampuan benzeri seylerle yıkamak zarar veriyo die biliyorum o yuzden rahatca kullanıyorum.bi sorunlada karsılasmadım:2:

Evet canım mutlaka özel temizleyiciler kullanılmalı, ben farklı bir markanın ürününü kullanıyordum fakat oldukça pahalı, hazırda avon ürünleri satıyorken birde bunları deneyeyim istedim.. cevap için çook teşekkür ederim :16:

Merhaba ben bir şey sormak istiyorum birkaç aydır avon satış tensilciliği yapıyorum. Avon'un sitesinde temsilciler satışlarından %33 kar yaparlar diye yazıyor ama ürünler bize %25 indirimli geliyor. Bu şekilde nasıl %33 kar yapılıyor ki anlamadım ben mi birşeyi yanlış yapıyorum?

Back
X