tüh yaa ben de onu istiyordum. o zaman sonuncusunu isttiyorum ben ama geç verirsem siparişlerimin gelmeme ihtimali olur mu![]()
ben şimdi verdim bissürü ürün eksik ilkte versen sonda versen hep eksik canım farketmiyo avon için

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tüh yaa ben de onu istiyordum. o zaman sonuncusunu isttiyorum ben ama geç verirsem siparişlerimin gelmeme ihtimali olur mu![]()
canım yeni gelecek kolindenmi iaden var eğer öyleyse biraz zor ama tatlım yinede dene şansını![]()
ben şimdi verdim bissürü ürün eksik ilkte versen sonda versen hep eksik canım farketmiyo avon için![]()
evt cnm yeni gelecek olandan siparişim var..koliyi açıp hemen iadeyi versm kabul edermi mal adam![]()
evt cnm yeni gelecek olandan siparişim var..koliyi açıp hemen iadeyi versm kabul edermi mal adam![]()
canım hangi ürünler gerlmiyo
siparişim faturalanmış kızlar rondel takı setine geçmiş bana o geliyor ben ilkini istiyodum ya offff
hmm haftaya bana 3 gelse bariii ya bende onu çok beğeniyorum güzel o böyle kolyeler takmıyorum çünkü :)
satışılarınızı da yazsanız ona göre mi yolluyor bakarız
limitin neydi cnm senin ?
limiti çok yüksek tutmuştu bu kampanyada avon440 tllik verdim canım ben
04551 ct shım.tıps mascara sılver
44365 sol sensıtıve bot.eye crm
limiti çok yüksek tutmuştu bu kampanyada avonşans ki diğer ay 2 tava veriyo
iyi satmışsın maşallah cnm benim 250de kalır bu ay
Arkadaşlar avonun genital bölge için temizleyici ürünlerini kullananlar var mı? tavsiye eder misiniz, çok farklı yorumlar duydum kafam karıştı açıkçası, yardım lütfen![]()
canım ben kullanıyorum cevremdekilerde kulllanıyo sipariş verende cok oluyo.ph değeri oldugu için rahatca kullanabılırsın.genitall
bolgenı normalde baska sampuan benzeri seylerle yıkamak zarar veriyo die biliyorum o yuzden rahatca kullanıyorum.bi sorunlada karsılasmadım:2: