Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar
parfum iadem vardı gönderdim.ee alımısta.iade iptal yeni olarak görünüyor o siparişlerin yazdıgı yerde ama rakam bakiyeden düşmemiş neden olur bu?
sipariş takibi kısmında öyle görünebilir cari hesap özetine bak orda bakiyeden düşmüştür canım
benimkide o şekilde görünüyor ama bekle genelde bir kaç saat sonra düşüyor.selam kızlar
parfum iadem vardı gönderdim.ee alımısta.iade iptal yeni olarak görünüyor o siparişlerin yazdıgı yerde ama rakam bakiyeden düşmemiş neden olur bu?
bence olur.çılgın salı olurmu acaba bu hafta ?
arkadaşlar bu mevzu daha önce defalarca konuşuldu sekercik arkadaşımıza katılıyorum ben 13 seneye yakındır avon temsilcisiyim şu ana kadar sattığım hiç bir üründe sorun yaşamadım alanlarda yaşamadı.
ki asıl mevzuya gelirsek tekin acar, sevil, boyner, ykm vb. yerlerde satılan fiyatları avon'un birkaç katı olan ürünlerde de kimyasallar var.
en başta tüm makyaj ürünlerinde paraben var ki bu da raf ömrü için gereken bir koruyucu maddedir.
malumunuz bir süredir ortalık paraben kansere yok açılıyor söylentileriyle dolu paraben ihtiva etmeyen ürünlerde de yine bir koruyucu madde var ama zararı ne boyuttadır adı, sanır nedir bilmiyoruz.
sağlık bakanlığı onayına gelirsek artık ülkemize giriş yapan hiç bir kozmetik ürünü sağlık bakanlığı tarafından onaylanmıyor.
mart 2005 tarihine kadar her kozmetik ürünü sağlık bakanlığı onayından geçiyordu ama mart 2005 tarihinden bu yana yeni kozmetik kanunu ile sağlık bakanlığı uygulaması değişmiş ve ön izin sistemi yerine pazar içi denetim sistemi yürürlüğe girmiştir.
Yönetmelik, Avrupa Birliği Yönetmelikleri ile harmonizasyon amacı ile değiştirilmiştir. Yürürlükte olan yeni uygulama gereğince Sağlık Bakanlığı bünyesinde yer alan İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü ve Refik Saydam Hıfzısıhha Merkezi dikkatine ürünü pazara sunmadan önce prosedürlere uygun olarak bildirimi yapılmaktadır. Sağlık Bakanlığı, piyasadaki kozmetik ürünlerin güvenliğini gerekli gördüğü durumlarda yaptığı yerinde denetimlerle kontrol etmeye başlamıştır.
yani avon ürünleri sağlık bakanlığı tarafından onaylı değilmiş deyip durulmasın artık yönetmelik değişti.
2005 yılına kadar avon ürünleride diğer kozmetik firmalarının ürünleri gibi sağlık bakanlığı tarafından onaylanıp öyle satışa sunuluyordu.
baktım canım düşmemiş.sabahtan beri öyle bide :44:
kargoyu hazırlarken kargocu lafa tuttu.imza attım mı net hatırlamıyorum.acaba ondan mı diyorum :44:
siparişini 3 kampanya içinde iade edebilirsin.eğer kargo evine koli bırakmaya grldiğinde verirsen kargo parası almazlar.ama eğer yurtiçi kargoya götürürsen para alırlar.onun için acele etme.bu kampanya içinde bir daha sipariş verirsen kargo geldiğinde iadem var de ve ver.eğer siparişin yoksa k2 de iade edersin anladın mı cnm
Merhaba arkadaşlar. Birkaç aydır avon online katalog açılmıyor? Arada bakıyordum hoşuma gidiyordu.
canım daha şimdi baktım sen diyince açılıyo katalog :44:
Hıımm. Bilgisayarın adobe yada flash ında bir sıkıntı var olabilir. Güncelleyeyim düzelir belki, teşekkür ederim special.
tamam canım anladım çok teşekkür ederim![]()
iade bölümünde kontrol için bekletiyorlarmış buda yeni çıktı bu aralar geç düşüyor ama bir keresinde tam 10 gün sürdü müşteri hizmetlerini aradım bana şunu söyledi benim tarafımdan arzu talep olmuş güya ben ürünlerimi geri istemişim artık çok geç koliniz geri gönderildi siz geri gönderin düşeriz dediler hiç bişi anlamadım neyse iadem geri geldi bende geri gönderdim düşmüş neden böyle yaptılar anlamadım :44:
çok saolun bir dahaki siparişimde yollarım artık :)evet koli geldiğinde iade ücretsiz birde şu var kolin geldi iaden o an hazır değil kolinin geldiği gün akşama kadar yurtiçi kargoya kendinde götürsen para almıyorlar cnm bilgine.
teşekkür ederimsabahtan beri bekleyipte düşmeyince panik yaptım.iyice bir ilginç oldular.şu sözleşme işi beni çok yoruyor zaten
![]()
sözleme işi biraz karışık oldu benim bende şimdilik yapmıyorum yahu alan kişiler uzakta benim kız götürüyor arkadaşlarının arkadaşlarıda alıyor benim kız bile tanımıyor görmüyor sattığı kişileri ürünleri arkadaşlar alıyormuş onların adına ben şimdi nasıl sipariş formunu dolduraım çoğunu ben alıyormuş gibi yazıyorum biraz saçma oluyor![]()
avonun iade adresi: avon kozmetik A.Ş tembelova mevkii, güzeller mah. GOSB KOCAELİ (yurtiçi kargo KOZMO şubesi) doğru mu bu arkadaşlar.. bi de bu paranteziçindekini de yazıyormuyuz?
arkadaşlar yardım edin...
adres dogru canım.üzerine temsilci numaranı tc nide yaz parantez içindekini istersen yazabilirsin![]()