• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avox regle 6 gün

Melonuz1

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2024
385
47
18
24
Bu çizgi avox kullanan herkeste çıkıyor mu ben mi yanlış görüyorum 15 17 dakikada böyle oldu

Eklentiler

• IMG_20251130_104117.webp
    IMG_20251130_104117.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 110
Kalite düştüğü için gözükmüyor olabilir

Eklentiler

• IMG20251130105242.webp
    IMG20251130105242.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 103
Ben bisey göremedim canım 3 4 gun sonra bidaha yap belki daha netleşir insallah vardır

Sanırım awoxları bozdular benimde öyle pembemsi aşırı silik bi gölge oluştu 2 awoxtada acaba gebelik mi kuruma mı yapmaya başladı neyse baya böyle olan da var .Regli bekleyeceğim artık

Sanırım awoxları bozdular benimde öyle pembemsi aşırı silik bi gölge oluştu 2 awoxtada acaba gebelik mi kuruma mı yapmaya başladı neyse baya böyle olan da var .Regli bekleyeceğim artık
Galiba şerit altında iz kalıyor çok saçma

durumlarınız ne oldu kızlar testleri tekrarladınız mııı
Daha tekrarlamadım yarın 3 gün kalıyor sabah ilk idrarla deneyeceğim. Ama aşırı kabızlığım ve gaz sancım var birden bire böyle oldum ve bende yetleşme kanaması filan gelmedi pek ümidim yok galiba diğer aylara artık 😅😅

Daha tekrarlamadım yarın 3 gün kalıyor sabah ilk idrarla deneyeceğim. Ama aşırı kabızlığım ve gaz sancım var birden bire böyle oldum ve bende yetleşme kanaması filan gelmedi pek ümidim yok galiba diğer aylara artık 😅😅
yerleşme kaanması herkste olmuyormuş canım belli olmaz. bende sürekli awox kullanıyorumda ondan dikkatimi çekti benim hep bembeyaz çıktı awoxlar ne kuruma ne hayalet ne şerit çizgisi. dur bakalım 3 günün varmıl regl gelene kadar umut var demektir. yarın daha belirgin görürsün inşallah bizede at bakalım :)

yerleşme kaanması herkste olmuyormuş canım belli olmaz. bende sürekli awox kullanıyorumda ondan dikkatimi çekti benim hep bembeyaz çıktı awoxlar ne kuruma ne hayalet ne şerit çizgisi. dur bakalım 3 günün varmıl regl gelene kadar umut var demektir. yarın daha belirgin görürsün inşallah bizede at bakalım :)
Ay inşallah ağzından bal damlıyor umarım vardır canım bakalım belirsizlik heyecan hüsrana uğramak bütün duyguları bir arada yaşıyorum 😅

Ay inşallah ağzından bal damlıyor umarım vardır canım bakalım belirsizlik heyecan hüsrana uğramak bütün duyguları bir arada yaşıyorum 😅
Oyle oluyor canim cok iyi anliyorum seni bende cok pozitif görüp ustune regl olmuslugum oldu hemde bariz pembe koyu çizgiler ama sonradan ogrendim o markalar zaten mimliymis. Simdi awoxdan şaşmıyorum. Umarim mucizen seninledir 🙏🌸

Back
X