Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Galiba şerit altında iz kalıyor çok saçmaSanırım awoxları bozdular benimde öyle pembemsi aşırı silik bi gölge oluştu 2 awoxtada acaba gebelik mi kuruma mı yapmaya başladı neyse baya böyle olan da var .Regli bekleyeceğim artık
Ben de göremedim maalesef. 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrar yapın inşallah pozitif olurKalite düştüğü için gözükmüyor olabilir
İnşallahBen de göremedim maalesef. 2 gün sonra sabah idrarıyla tekrar yapın inşallah pozitif olur![]()
Daha tekrarlamadım yarın 3 gün kalıyor sabah ilk idrarla deneyeceğim. Ama aşırı kabızlığım ve gaz sancım var birden bire böyle oldum ve bende yetleşme kanaması filan gelmedi pek ümidim yok galiba diğer aylara artıkdurumlarınız ne oldu kızlar testleri tekrarladınız mııı
yerleşme kaanması herkste olmuyormuş canım belli olmaz. bende sürekli awox kullanıyorumda ondan dikkatimi çekti benim hep bembeyaz çıktı awoxlar ne kuruma ne hayalet ne şerit çizgisi. dur bakalım 3 günün varmıl regl gelene kadar umut var demektir. yarın daha belirgin görürsün inşallah bizede at bakalım :)Daha tekrarlamadım yarın 3 gün kalıyor sabah ilk idrarla deneyeceğim. Ama aşırı kabızlığım ve gaz sancım var birden bire böyle oldum ve bende yetleşme kanaması filan gelmedi pek ümidim yok galiba diğer aylara artık![]()
Ay inşallah ağzından bal damlıyor umarım vardır canım bakalım belirsizlik heyecan hüsrana uğramak bütün duyguları bir arada yaşıyorumyerleşme kaanması herkste olmuyormuş canım belli olmaz. bende sürekli awox kullanıyorumda ondan dikkatimi çekti benim hep bembeyaz çıktı awoxlar ne kuruma ne hayalet ne şerit çizgisi. dur bakalım 3 günün varmıl regl gelene kadar umut var demektir. yarın daha belirgin görürsün inşallah bizede at bakalım :)
Oyle oluyor canim cok iyi anliyorum seni bende cok pozitif görüp ustune regl olmuslugum oldu hemde bariz pembe koyu çizgiler ama sonradan ogrendim o markalar zaten mimliymis. Simdi awoxdan şaşmıyorum. Umarim mucizen seninledirAy inşallah ağzından bal damlıyor umarım vardır canım bakalım belirsizlik heyecan hüsrana uğramak bütün duyguları bir arada yaşıyorum![]()
Umarım dileyen herkeseOyle oluyor canim cok iyi anliyorum seni bende cok pozitif görüp ustune regl olmuslugum oldu hemde bariz pembe koyu çizgiler ama sonradan ogrendim o markalar zaten mimliymis. Simdi awoxdan şaşmıyorum. Umarim mucizen seninledir![]()