• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

oboya nerden cikti yahuuuuu dikkate almayiniz please

:60::60::60::60:

türkiyede havai fisek atiyolar cnm sadece, bomba falan yok orda...
onuda belediyeler veya oteller anca.
normal kisiler bizim gibi bombaymis havai fisekmis ugrasmiyor, o bize has bi delilik:1:

yok acmiyorum, aman mazallah camdan iceri giriverir :1:

bilmiyordum burda bombaya alismisim ya :9:
iyiki Türkiyede bomba filan dememisim yoksa basima ne isler acilirdi :60:

yahu siz isteyin ben fabrikayi ayaginiza getireyim

nasil beceriyorsunuz oyle seyleri :9:

nerde dünyada tüm tuhaflik var gelir bizi bulur :27: :60:

yahu bacim gece gece naptin

ben ölüyorum uykusuzluktan ama sizi birakip gidemiyorum :)

sohbet güzel olunca insan birakip gidemiyor...

hahaha zaten türkiyede almanyadan gelenlere tuhaf gözle bakiyorlar
bide sen bomba diye baslarsan iyice itibarimiz sifir olur :1:
uzayli muammelesine maruz kaliriz

ohhh ohhh ne güzel iste istahini aciyoruz ye ye de iyiles güclen syle

oda dogru valla. oh yedim karnim doydu, yarabbi sükür :16:

allahtan baska resimler eklemedim :9:

ben o hatayi bikere yaptim sözlüm türkiyeden ona söylemistim bomba atcaz birazdan diye höööyyttt :53: demisti :9:

hahaha zaten türkiyede almanyadan gelenlere tuhaf gözle bakiyorlar
bide sen bomba diye baslarsan iyice itibarimiz sifir olur :1:
uzayli muammelesine maruz kaliriz

artik mapusda bana börekler cörekler getirirdiniz maruz kalmazdim :9::9:

yahu sen yaparsinda biz yapmayiz :) hepimiz simdi gece gece sana mi gelelim :52::52::52: cilgin sey

gelin hepinizi beklerim seve seve :52::52: ev islerimde birikmisdi iyi olur yani :60::60:

ben o hatayi bikere yaptim sözlüm türkiyeden ona söylemistim bomba atcaz birazdan diye höööyyttt :53: demisti :9:

:60::60::60: iyiki baskalari duymamis :9:

parmaklariniza kuvvet kizlar cosmussunuz neler oluyor boyle...Ben kac gundur misafirlerden vakit bulamadim ugrayip rahat rahat sohbet ediyim bu ne ya her tatilde bu durumda istemiyom artik tatil falan ama bugun kuzenlere yolladim butun misafirlerimi bugun kendime armagan ettim valla tatilimde normalden daha cok yoruluyorum:1:size bi bakindimda gayet memnun gorunuyorsunuz hersey yolunda sanirsam

gelin hepinizi beklerim seve seve :52::52: ev islerimde birikmisdi iyi olur yani :60::60:

ahaha uyaniga bak, kavurma niyetini bizi cagirip ev isi yaptircak :1:

:7: tokustur cola lari kaderimiz ayni ozaman

ben atlattim yalniz :) kocis yanimda, senin dügün ne zaman kismetse?

sen yemekleri bize yem olarak atiyon aslinda ev islerini yaptiracan he :27:

neyse ben kacar, cok uykum var kizlar, affedin, yarin ayni kanalda ayni saatte bulusmak uzere kimselere randevu vermeyin :52:

allahtan yani duyan olmadi :9: yalniz rabiacim ben senin niyetini anladim azönce bana hali yikatip cam sildiriyodun simdi kizlari toplayip ev isi yaptiracan yemezzlleeeerrr:51::51::51:

parmaklariniza kuvvet kizlar cosmussunuz neler oluyor boyle...Ben kac gundur misafirlerden vakit bulamadim ugrayip rahat rahat sohbet ediyim bu ne ya her tatilde bu durumda istemiyom artik tatil falan ama bugun kuzenlere yolladim butun misafirlerimi bugun kendime armagan ettim valla tatilimde normalden daha cok yoruluyorum:1:size bi bakindimda gayet memnun gorunuyorsunuz hersey yolunda sanirsam

sormaaa costuk sende hosgeldin...düsün afedersiniz tuvalete gitcem gidemiyorum birsey kaciririm diye :9::9:

ALLAHTan benim öyle bi derdim yok, cünkü uzakta akrabam yok...
cekmezdi kafam hic siz iyi dayaniyorsunuz.

neyse ben kacar, cok uykum var kizlar, affedin, yarin ayni kanalda ayni saatte bulusmak uzere kimselere randevu vermeyin :52:

iyi geceler canim ALLAH rahatlik versin

ben atlattim yalniz :) kocis yanimda, senin dügün ne zaman kismetse?

ohhh iyisin valla kiskandim birgün bende böyle diyebilirmiyim acaba :17:bizim büyük ihtimal nikah 2013 gibi dügünü 2014te yapicaz aceleye getirmek istemedim hersey yavas yavas olsun 6sene bekledik 1bucuk sene daha bekleriz napalim

iyi yapmissin söyle misafirlerine hep kuzeninde kalsinlar :9:

ahaha uyaniga bak, kavurma niyetini bizi cagirip ev isi yaptircak :1:

kavurmayi cidden yapcam ama :9::9:

tamam canim sen git uyu yarin görüsürüz,bizim nevresteyide gece alir gelirim bulursam :1::1: ondaki cene kimsede yok :60: bunu okursa keser beni :60:

ALLAHA emanetsin güzel uykular

Back
X