• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

Benimde bu geceki menum yaprak sarmasiydi bide havuc salatasi afiyetle huplettim hepsini:)))

yaprak sarmasimi dedin acil adres istiyorum :52::52:

allahtan yani duyan olmadi :9: yalniz rabiacim ben senin niyetini anladim azönce bana hali yikatip cam sildiriyodun simdi kizlari toplayip ev isi yaptiracan yemezzlleeeerrr:51::51::51:

kiz ne var bi isin ucundanda sen tutuverirsin :9::9:

ohhh iyisin valla kiskandim birgün bende böyle diyebilirmiyim acaba :17:bizim büyük ihtimal nikah 2013 gibi dügünü 2014te yapicaz aceleye getirmek istemedim hersey yavas yavas olsun 6sene bekledik 1bucuk sene daha bekleriz napalim

zor bi sürecti, kursuyla vizesiyle, testiyle, konsolosluguyla... ama asilmayacak seyler degil
piskolojik baskisi cok oluyor sadece

iyi yapmissin söyle misafirlerine hep kuzeninde kalsinlar :9:

kavurmayi cidden yapcam ama :9::9:

tamam canim sen git uyu yarin görüsürüz,bizim nevresteyide gece alir gelirim bulursam :1::1: ondaki cene kimsede yok :60: bunu okursa keser beni :60:

ALLAHA emanetsin güzel uykular

kavurmayi yapicanda neyin karsiliginda, sende misafire belese bisey yok :1:

Benim kafaya sorsan oda cekmiyorda bu mecburiyetlik isi bozuyor:1:

ALLAH sabir versin ne diyeyim. öyle bi aileye gelin düsmemisim iyi, 2 günde kapiya koyarlardi beni:27:

iyi yapmissin söyle misafirlerine hep kuzeninde kalsinlar :9:

kavurmayi cidden yapcam ama :9::9:

tamam canim sen git uyu yarin görüsürüz,bizim nevresteyide gece alir gelirim bulursam :1::1: ondaki cene kimsede yok :60: bunu okursa keser beni :60:

ALLAHA emanetsin güzel uykular

Kız burda beni mi çekiştiriyorsun:52::52::52::52:Sende ki çene peki:52::52::52:
Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim:72:

ayip ettin rabiacim buyur gelde ama hep sen is yaptiracak degilsin benim ev berbat misafirlerden sonra sende benim eve bi el atarsin artik okadar sarma yiyecen o kalorileri harcaman lazim yoksa hepsi lop lop et olur:52:

ha söyle dinsizin hakkindan imansiz gelirmis :9:

kavurmayi yapicanda neyin karsiliginda, sende misafire belese bisey yok :1:

ALLAH sabir versin ne diyeyim. öyle bi aileye gelin düsmemisim iyi, 2 günde kapiya koyarlardi beni:27:

aynen canim 3 kurusa 5 köfte yok :1::1::1: beni 2 saate atalardi kapinin önüne 2 gün dayanamazlardi :60:

Kız burda beni mi çekiştiriyorsun:52::52::52::52:Sende ki çene peki:52::52::52:
Verdiğim rahatsızlıktan özür dilerim:72:

ahhh canim benim hic cekistirmim seni nekadar temiz kalpli oldunu anlatiyordum kizlara :60::60::60:

ayip ettin rabiacim buyur gelde ama hep sen is yaptiracak degilsin benim ev berbat misafirlerden sonra sende benim eve bi el atarsin artik okadar sarma yiyecen o kalorileri harcaman lazim yoksa hepsi lop lop et olur:52:

gelirim tabiki topicdeki tüm kizlari alirim yardim ederler canim üzülme :60: benim oturmam lazim et lazim :9::9:

kizlarrrr beni saklayin nevrste gebertcek beni :52::52::52:

zor bi sürecti, kursuyla vizesiyle, testiyle, konsolosluguyla... ama asilmayacak seyler degil
piskolojik baskisi cok oluyor sadece

inanirmisin o baski bende simdiden var napsakki nasil olcak olcakmi falan derken iyice strese sokuyorum kendimi hayirlisi ama artik...bi yandanda benmi gitsem diyorum türkiyede yasamayi hep cok istemisimdir ama korkuyorum iste

aynen canim 3 kurusa 5 köfte yok :1::1::1: beni 2 saate atalardi kapinin önüne 2 gün dayanamazlardi :60:

ahhh canim benim hic cekistirmim seni nekadar temiz kalpli oldunu anlatiyordum kizlara :60::60::60:

gelirim tabiki topicdeki tüm kizlari alirim yardim ederler canim üzülme :60: benim oturmam lazim et lazim :9::9:

kizlarrrr beni saklayin nevrste gebertcek beni :52::52::52:

kizlar bakin kabak sizin basiniza patladi yine rabiadan kurtulus yokk:1::1:

Tabi bilmez miyim hep iyi söylersin:52::52::52:
Yok burda gebertmeyeceğim ayıp olur senle işimi sonra göreceğim:47::60:

buseferlik birsey yapma bende ömüre senin baska topiclere kactini demicem :23: anlastikmi canim :60:

yoksa ne var ne yok gider herseyi yetistiririm :60::60:

Back
X