• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

bende hic degilimdir bildigin odunum :9: ama bi ara sevgilim yanina gitmistim 1haftaligina sabah aksam beraberdik izmir havaalanina geldik ayrilma vakti geldi ya allahim kopamiyoruz o agliyor hüngür hüngür ben agliyorum resmen yolcular etrafimizda dizilip bizi izlediler birinin sadece sey dedigini duydum " vah vah garibim nasilda agliyorlar eeee kolaymi karisini yolluyor cocukcagiz" rezilli oldukkkkk :17::17:

izmır havaalanı deme bana....
o havaalanının dılı olsada konuşsa
nasıl ağladığımızı
nasıl onu arkamda bırakıp o uçağa bındığımı
gızlıce tuvalette ağladığımı.. ahhh ah
bır ben bılırım bı ızmır :50:

haha...
bizim hikayemizde benzer. esimle birlikte olmadan 3 sene önce resmini görmüstüm, ve yalan degil resimde görünce bile kalbim yerinden firlamisti.
simdi abartiyorum, esim cok yakisikli falan diye düsünüyorum sanmayin... esim cok yakisikli tamam ama ne bileyim, o gülüsü ah o gülüsü :16: beni benden almisti...
aklimdan cikmadi haftalarca o resim, sonra nisanli oldugunu ögrenmistim...
tanimadigim ismini bile bilmedigim biri icin üzülmüstüm... ama sonra nisanlisindan ayrildi, ve biz tanistik...
ve o resmine vuruldugum adam su an benim yanimda :16::16::16:

ayy ne romantıkk :16:
bayılırım böyle tanışma hıkayelerıne :nazar:

haha...

"wie ein einziger tag"i izle. ondada aglamazsan umutsuz vakasin:1:

ben artik tirsiyorum valla bu filmi ben ilk3-4 hafta önce birinde duydum derken bir programda biri bu filmi anlatti derken esra erolda biri bu filmi övdü derken alman bi kanali actim orda bu film hakkinda bahsediyorlardi derken kuzey güneyin 2hafta önceki bölümünde bu filmi gördüm ve simdi sen noluyo ya bu film heryerde karsima cikiyor

"wie ein einziger tag"i izle. ondada aglamazsan umutsuz vakasin:1:

bende ne filme ne diziye aglarim o vakadan bende oluyorum galiba :9::9::9:

konuyu actim artik 5 sene sonra cvb gelirse sizede filmin adini söylerim :52::52::52:

kizlar ben korku filmi izlemeye gidiyorum :18: kahvemi cipsmi alip,yarin yine burda olun sohbetiniz cok güzel :16:

korku filminden sonra belki ugrar sizede anlatirim korkun azcik :9::9:

ALLAHA emanet olun iyi geceler :16::16::16:

haha...
bizim hikayemizde benzer. esimle birlikte olmadan 3 sene önce resmini görmüstüm, ve yalan degil resimde görünce bile kalbim yerinden firlamisti.
simdi abartiyorum, esim cok yakisikli falan diye düsünüyorum sanmayin... esim cok yakisikli tamam ama ne bileyim, o gülüsü ah o gülüsü :16: beni benden almisti...
aklimdan cikmadi haftalarca o resim, sonra nisanli oldugunu ögrenmistim...
tanimadigim ismini bile bilmedigim biri icin üzülmüstüm... ama sonra nisanlisindan ayrildi, ve biz tanistik...
ve o resmine vuruldugum adam su an benim yanimda :16::16::16:

iste kader kismet budur nasipte varsa her engel asilir ve o is olur rabbim mutlulugunuzu daim etsin

konuyu actim artik 5 sene sonra cvb gelirse sizede filmin adini söylerim :52::52::52:

kizlar ben korku filmi izlemeye gidiyorum :18: kahvemi cipsmi alip,yarin yine burda olun sohbetiniz cok güzel :16:

hangi film hangi film??? Sende allaha emanetsin hayirli geceler iyi seyirler

ayy ne romantıkk :16:
bayılırım böyle tanışma hıkayelerıne :nazar:

:16::16::16: sizinkide komikmis ama.

ben artik tirsiyorum valla bu filmi ben ilk3-4 hafta önce birinde duydum derken bir programda biri bu filmi anlatti derken esra erolda biri bu filmi övdü derken alman bi kanali actim orda bu film hakkinda bahsediyorlardi derken kuzey güneyin 2hafta önceki bölümünde bu filmi gördüm ve simdi sen noluyo ya bu film heryerde karsima cikiyor

o film bi klasik... ask filmi denilince ilk akla gelenlerden. en icten, gercekci, insanin icine isleyen türden.
en sevdigim film, yüz kere izlesemde sIKilmam...

izmır havaalanı deme bana....
o havaalanının dılı olsada konuşsa
nasıl ağladığımızı
nasıl onu arkamda bırakıp o uçağa bındığımı
gızlıce tuvalette ağladığımı.. ahhh ah
bır ben bılırım bı ızmır :50:

ah ah valla dogru dili olsada konussa bir sarki varya izmiiirrrr bilirrrr yaaaaa aklima geldi:24::24: ben budefa istanbul aglatmaya gidiyorum izmirde cok rezil oldum :9:

iyi seyirler canim. cips demeyin bana cips demeyiiiin :1: bi barbunya fiyaskosu daha yasamak istemiyorum :1::1::1:

iste kader kismet budur nasipte varsa her engel asilir ve o is olur rabbim mutlulugunuzu daim etsin

saol canim insallah. kesinlikle öyle... nasibinde varsa er yada gec dönüypr seni buluyor

ah ah valla dogru dili olsada konussa bir sarki varya izmiiirrrr bilirrrr yaaaaa aklima geldi:24::24: ben budefa istanbul aglatmaya gidiyorum izmirde cok rezil oldum :9:

kasımda ılk kez ankaraya gıttım :27:
havaalanında bız yıne salya sümük ağlıyoruz
o arada etrafta bırşeyler oluyor ama ben kafamı kaldırıp bakamıyorum bıle benımkıne sımsıkı sarılmışım :27:

polıs geldı yanımıza, meğer behzat ç dıye bı dızı var ya, onun çekımı varmış
adam aynen - eğer yenı bölümde ağlayarak yer almak ıstemıyorsanız başka bı yere oturun gençler dedı- :53:
tabı herkes gülüyor felan acayıp rezıl olmuştum ıyıkı adam uyarmış :52:

o arada etrafta bırşeyler oluyor ama ben kafamı kaldırıp bakamıyorum bıle benımkıne sımsıkı sarılmışım :27:

adam aynen - eğer yenı bölümde ağlayarak yer almak ıstemıyorsanız başka bı yere oturun gençler dedı- :53:

hahaha ay süpermissss düsünsene olsaydida fena olmazdi hani ani olarak kalirdi elinizde ileride cocuklariniza gösterirdiniz bakiiiiinnn biz böyleydik felan diye :9:

hahaha delisiniz...
benim kabusumda istanbul sabiha gökcen.
o pasaport kontrolü varya, ölüm geliyodu bana.
o o tarafta kaliyor ben bu tarafa geciyorum... canimdan can gidiyordu
bi keresinde o kdr cok aglamisim ki güvenlik gelmisti yanima bi sorun mu var diye.

hahaha ay süpermissss düsünsene olsaydida fena olmazdi hani ani olarak kalirdi elinizde ileride cocuklariniza gösterirdiniz bakiiiiinnn biz böyleydik felan diye :9:

hahaha delisiniz...
benim kabusumda istanbul sabiha gökcen.
o pasaport kontrolü varya, ölüm geliyodu bana.
o o tarafta kaliyor ben bu tarafa geciyorum... canimdan can gidiyordu
bi keresinde o kdr cok aglamisim ki güvenlik gelmisti yanima bi sorun mu var diye.

ne anı ama haaa :1::1:
çocuklarıma anlatırım
ben gızlıce babanızla buluşmak ıçın taaaa almanydan türkıyeye gıdıyordum çocuklar dıye :27:

şımdıden bı hüzün bastı zaten
daha gıtmeden döneceğım günü düşünüyorum, nasıl ayrılırım dıye :ssz:

ben yabancı fılm pek ızlemem aslında ama bunu çok merak ettım
türk duygusal ısteyın ohooo döktürürümde, yabancı fılm pek bılmem :ssz:

bende tam tersi türk filmi hic bilmem.
ya ne bileyim cok seviyorum ben bu filmi. her izledigimde icime ceke ceke aglarim.

the notebook day yapalim birgün herkes acsin birlikte izleyelim :9:

hehehe olur, ben yarin aksam izleyecegim. bugun gec olmasa acicaktim ama uyku zamani geldi

Back
X