• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

hahaha delisiniz...
benim kabusumda istanbul sabiha gökcen.
o pasaport kontrolü varya, ölüm geliyodu bana.
o o tarafta kaliyor ben bu tarafa geciyorum... canimdan can gidiyordu
bi keresinde o kdr cok aglamisim ki güvenlik gelmisti yanima bi sorun mu var diye.

ayyy yalniz degilmisim ben bu halimle :13: sevgiliden ayrilirken bögüren benden baskalarida varmis...ama bu yaz biz dönerken tabi ailemde var yanimda sevgilim 150km yolu geldi is nedeniyle gec geldi sadece 15dk görüsüp vedalasmak icin cocuk onca yol geldi vedalasacaz vedalasamiyoruz aglicaz aglayamiyoruz yanimda gestapo gibi babam var ben bindim mesaj atti sarilamadim aglayamadim bile seni yollarken diye öylesi daha kötü oluyor

ne anı ama haaa :1::1:
çocuklarıma anlatırım
ben gızlıce babanızla buluşmak ıçın taaaa almanydan türkıyeye gıdıyordum çocuklar dıye :27:

şımdıden bı hüzün bastı zaten
daha gıtmeden döneceğım günü düşünüyorum, nasıl ayrılırım dıye :ssz:

aynen ya insan gitmeden dönecegi günü düsünüyor offfff simdi gün sayiyorum gitmek icin son bukadar gün kaldi diye gidince allahim saatler gecmesin noluuuuur diyorum

ayyy yalniz degilmisim ben bu halimle :13: sevgiliden ayrilirken bögüren benden baskalarida varmis...ama bu yaz biz dönerken tabi ailemde var yanimda sevgilim 150km yolu geldi is nedeniyle gec geldi sadece 15dk görüsüp vedalasmak icin cocuk onca yol geldi vedalasacaz vedalasamiyoruz aglicaz aglayamiyoruz yanimda gestapo gibi babam var ben bindim mesaj atti sarilamadim aglayamadim bile seni yollarken diye öylesi daha kötü oluyor

o daha kötüymüs hakikatten.
tek bögüren sen degilsin, ben bögürmekte cagir atladim gide gele.
dönmeden iki gün önce basliyordum aglamaya

sohbete doyum olmaz, ben kaciyorum kizlar. cok gec oldu... yatip dinleneyim
yoksa kocis beni mahfedecek :1:

iyi geceler:16:

Merhaba
Profilinde avrupa olarak işaretleyen üyelere sizin bu başlığın linkini mailing yapalım mı ? yani tanıtalım mı ?

Merhaba
Profilinde avrupa olarak işaretleyen üyelere sizin bu başlığın linkini mailing yapalım mı ? yani tanıtalım mı ?

Bence çok ıyı olur
Sıtede okadar çok yurtdışından üye var kı
bence bızım topığı daha göremedıler :1::1:
hem kaynaşırız ıyı fıkır :46:

Görmüşken sıze bırşey sormak ıstıyorum
bu bölümde almanca konuşmamız yasak mı? Yanı uyarı veya ceza alabılırmıyız ?

o daha kötüymüs hakikatten.
tek bögüren sen degilsin, ben bögürmekte cagir atladim gide gele.
dönmeden iki gün önce basliyordum aglamaya

son yalniz gittigimde 1hafta kalacaktim daha 2gün dedesigile gittik geri dönüyoruz arabadayiz su sarki caliyodu

<span style="font-family:arial black;"><font size="3"><span style="color:#990066;"><font size="3"><font size="3"><font size="3">[video=youtube;XWGeY2fozOg]http://www.youtube.com/watch?v=XWGeY2fozOg[/video]

sarki zaten maf etti bizi sarkinin son kisminda "VE SEN GIDIYORSUN BENSE SEHRIN ISIKLARINA SENSIZ BAKIYORUM ARKANDAN VE SEN GIDIYORSUN......"diyor baktim bu hic caktirmadan agliyor belli etmeden mendili aldi gözyaslarini sildi budefa bende dayanamadim biz bi basladik arabada aglamaya :43: ogünden sonra zaten ben dönene kadar hergün "bi gün daha gecti" aglama töreni yapiyorduk beraber :9: ama o gözyasini sildigi mendil hala bende gizlice alip cantama atmistim :17:

Kıyamam sana mendılı mı saklıyorsun hala :50:

benımkı de ılk evıme geldığınde daha çıkmıyoruz o zaman

sakız çıkarmıştı cebınden masada unutmuş

o sakızı 3 senedır saklıyorum hala neden saklıyorsam :1: annem kurtlancak evın dıyor :1::1::1::1:

Kıyamam sana mendılı mı saklıyorsun hala :50:

benımkı de ılk evıme geldığınde daha çıkmıyoruz o zaman

sakız çıkarmıştı cebınden masada unutmuş

o sakızı 3 senedır saklıyorum hala neden saklıyorsam :1: annem kurtlancak evın dıyor :1::1::1::1:

hahaha insan sevince neler yapiyor bizimkide benim ona almanyaya dönerken cöpe ativer diye arabada biraktigim sac sampuanlarim hitzeschutzum volumensprayim felan vardi deli atmamis hala sakliyormus

hahaha insan sevince neler yapiyor bizimkide benim ona almanyaya dönerken cöpe ativer diye arabada biraktigim sac sampuanlarim hitzeschutzum volumensprayim felan vardi deli atmamis hala sakliyormus

Odun felan dıyoruz ama bazen romantık oluyorlar değıl mı
bende çorbacıda mendıle şarkı sözü yazmıştım bıkere
onu saklıyormuş
aaah ah, aşkım depreştı bı an çok kızgındım ona ama geçtı...

Neyse güzelım bende kaçıyorum uykum geldı
yarın görüşürüz yıne
Kendıne dıkkat et ıyı uykular :16::16::16:

Odun felan dıyoruz ama bazen romantık oluyorlar değıl mı
bende çorbacıda mendıle şarkı sözü yazmıştım bıkere
onu saklıyormuş
aaah ah, aşkım depreştı bı an çok kızgındım ona ama geçtı...

Neyse güzelım bende kaçıyorum uykum geldı
yarın görüşürüz yıne
Kendıne dıkkat et ıyı uykular :16::16::16:

aynen benimde askim depresti bir an biz ikimiz birbirimizi fena gaza getiriyoz :9::9::9: bende yatacam zaten sabah yolculuk rheinberg kitap fuari iyi geceler tatli sevdiginli rüyalar sana :16:

evet canım, o zor zamanlarımda hep sevgılım yanımdaydı
o destek oldu zaten onun umzunda ağlardım o şerefsız yüzünden
şımdı hepsııı geçtı gıttı mutluyum :31:

ben trden getırmıcem damadı, ben gıtcem yanına :52:
sevdıgım sözlüsünü getırmeyı düşünüyordu kararsızdı en son :1:

tam bi a$k hikayesi desenee :)
aLLAH BIZMASIN canim agzinizin tadini

neden bu yeni bisey degilki :) butun öküz esleri kv söver nasil evlat yetistirmis diye cem yilmazi dedigi gibi yapamamis, olmamis bu :27:
garantisi de yokki iade edelim :1:

himm hiç aklima gelmemi$ti benimkinin anasina soylenmek:))
ben kendime kizarim genelde ,kendim ettim kendim buldum diyee :40:

ohoooo kaçıyonuz ama hepınz olmadı kıııı

daha sıze bı kaç bırşey sorcaktım

büyüğümsünüz sonuçta evlısınızz :1:

eşlerınızle kaç sene sevgılı kaldınız da evlendınız

evlılık aşkı öldürüyor mu

:52: bu ara bu konularla kafayı bozmuş durumdayım rahatlatın benı azcık nolur

tani$tikdan 1yil sonra evlendik
ben hala emin deilim öldümü kaldimi bizde a$k
e$im bi super iyi olur bi doner 180 derece bogazlayasim gelir:27:
bizde ayri $ehirlerdeydik evlenene kadar , o zaman ki gibi deiliz tabii

Back