• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

avrupadaki kk tatli bayanlari buraya

Günaydın bayanlar

anca uyanabıldım :17::17:

Günaydın demeden geçmek istemedim..Gerçi akşama dogru oldu ama bende geç uyananlardanım bugün :17: Günaydın,tünaydın,iyi akşamlar Avrupadaki arkadaşlarıma ..Bende Almanya dogumluyun,azıcık sizden sayılırım orada olamasamda :29:

Günaydın demeden geçmek istemedim..Gerçi akşama dogru oldu ama bende geç uyananlardanım bugün :17: Günaydın,tünaydın,iyi akşamlar Avrupadaki arkadaşlarıma ..Bende Almanya dogumluyun,azıcık sizden sayılırım orada olamasamda :29:

tünaydın dıyım ozaman bende :1::1:
olsun bak almanyada doğmuşsun beklerız senıde sohbete
bızım kızlar daha uyanamadı ama galıba :1::1:

Gelirim tabi :34: Sohbete bayılırım :52: Bu gün herkes geceden kalma galiba,kimse kendine gelememiş :9: Ben bile zor ayıldım,dün gece eglencedeydik,fenaydı :52::54:

benim feiertaglarda ya calismiyor gec uyaniyorum ona güvenerekden :60:

kiz ben hep böyle deli doluyum :1::1: benimki ha az gayret timarhanelik olmana az kaldi der :9::9:

6 ay fazla uzun süreli olmadi ailem duydundan dolayi cok olaylar oldu zorrrrr evlendik

hayir öldürmüyor dahada güclendiriyor
3 cocugumuz oldu hala sarilmadan uyku tutmaz benimkinde ,el ele dolasiriz,disarda saka yapariz cocuklar gibi

INSALLAHda degizmez :18:

benimkide öylydi, yatakta bana sarimadan uykuya dalamazdi ama iste :14:

hahah aynen. bende almanca konusurak mesafe koymaya calisiyorum, asla türkce konusmam.
yasli neneler dedeler olur baska, onlara cok üzülüyorum bazen birsey istemeye korkuyorlar almanca bilmiyorum diye.
bi onlara kiyamiyorum.

burdada öyle, istesem heryerde is bulurum.
ama ispat edemem, mektuba bile yanlis sey yazdiysalar
kendi evraklarina neler yazmislardir :26:

tskler cnm, gecicek insallah...

ben esimle 2-3 ay ciktiktan sonra evlendim desem :17:

en güzeli, uzattikca kötü oluyor bizde kisa sürede karar vermistik evlenmeye

ben burda yaşamak ıstemıyorum bırazda o sorun aslında ya
hem o buraya gelse ne ış yapacak
adam dükkandan dışarı çıkmamış bı ış bılmez ne yapsın burda almancasıda yok :44:

coook dogru, söylediklerinin hepsi mantikli

ben hıç ızlemem korku fılmı
yabancı fılmde ızlemem hep türk yapımı olcak romantık duygusal dram severım :1:
en son annemle evım sensıne gıttık ağla ağla öldüm yanımda bı kız oturuyordu tanımam etmem
bı o bana mendıl verıyor bı ben ona :1::1::1:

fılm odacığına konu aç bak kızlar hemen buluyor :1:

ayni bende romantik komedi baska film kesmez, hele korku filmi bence cok gereksiz, simdi rabia kizar belki bana :52:
Merhaba
Profilinde avrupa olarak işaretleyen üyelere sizin bu başlığın linkini mailing yapalım mı ? yani tanıtalım mı ?

o da ne ki canim :26:

Kız Vefalı :3: En çok buraya takıldıgın için yazıyorum..:34:Mesaj kutunu temizle hayatım :54:

tamam canim :42:

seni burda görmek güzel, hangi sehirde dogdun?

uyandik ama coluk cocuktan vakit kalmiyor pek nete :44:

herkese MERHABA

ho$geldin vefali
çocuklar noel tatilinde vakit geçmiyormu çabukmu geçiyor çozemedim :)

ho$geldin vefali
çocuklar noel tatilinde vakit geçmiyormu çabukmu geçiyor çozemedim :)

hosbulduk k:3: valla ben hala misafirlikteyim cocuklar da burda oynuyorlar bi de sabahtan pasta falan yaptik, vakit bulamadim nete girmeye
yarin kutlama var :24:

tatil çok çabuk geçıyor bence maral :50:
bak benım ıznım bıtıyor bıle az kaldı sankı yıne çalışcam offf
sıkıntı bastı yıne :1::1::1:

vefalı hoşgeldın canım nerelerdesın

akşam hepınızı beklıyorum

burdayim yemek falan yedik anca vakit buldum :) burdakilerde benle dalga geciyorlar kk kadinlarla kaynatiyorum diye :52:

tatil çok çabuk geçıyor bence maral :50:
bak benım ıznım bıtıyor bıle az kaldı sankı yıne çalışcam offf
sıkıntı bastı yıne :1::1::1:

vefalı hoşgeldın canım nerelerdesın

akşam hepınızı beklıyorum

sen i$e ab$liycan tabi çabuk geçiyor:)
biz evdeyiz çocuklarla
hava soguk çok di$ari çikamiyoruz
CANLARI SIKILIYO ya bana ya birbirlerine sariyolar :)
yarin bizde amcamiza gidiyoz ertesi gun geri gelcez ama yinede degi$iklik olur i$te

hosbulduk k:3: valla ben hala misafirlikteyim cocuklar da burda oynuyorlar bi de sabahtan pasta falan yaptik, vakit bulamadim nete girmeye
yarin kutlama var :24:

burdayim yemek falan yedik anca vakit buldum :) burdakilerde benle dalga geciyorlar kk kadinlarla kaynatiyorum diye :52:

gel tabi boşver otursun onlar :1::1::1:
Benımde annem hasta, grıp olmuş
onun yanındayım arada kaçıyorum kk ya ama bı denk gelemedık :2:

sen i$e ab$liycan tabi çabuk geçiyor:)
biz evdeyiz çocuklarla
hava soguk çok di$ari çikamiyoruz
CANLARI SIKILIYO ya bana ya birbirlerine sariyolar :)
yarin bizde amcamiza gidiyoz ertesi gun geri gelcez ama yinede degi$iklik olur i$te

bılmem mııı
benımde ıkı kardeşım var
kız kardeşım 15, erkek olan 10 yaşında
hadı kız kardeşım yıne kendı kendıne takılıyorda
erkek olan hıç rahat vermıyor
sabahtan akşama kadar dışarda top peşınde
evdede bana sarıyor, yok playstatıon oynayalım, yok onu yapalım bunu yapalım dıye

Çok hıperaktıf, onada hak verıyorum canı sıkılıyor napsın
demın gel bıraz ders çalışalım dedım, beyefendının bırden karnı ağrımaya başlamış yattı tv karşısına :52:

Gelirim tabi :34: Sohbete bayılırım :52: Bu gün herkes geceden kalma galiba,kimse kendine gelememiş :9: Ben bile zor ayıldım,dün gece eglencedeydik,fenaydı :52::54:

kiz o nasil avatar öyle :52::52::52: :60:

kiz ben geç yatiyom saniyordum ama siz hepden gece ku$umuy$unuz, benden bu kdr performans beklemeyin $ekerimm:27:

senin kac tane cocuk vardi canim :44: nickimi bi ara gece kusu yapcaktim vazgectim :9::9:

ayni bende romantik komedi baska film kesmez, hele korku filmi bence cok gereksiz, simdi rabia kizar belki bana :52:

o da ne ki canim :26:

herkese MERHABA

niye kiziyimki canim renkler ve zevkler tartisilmaz :42:

kazene canim demissin ya :60: kazen erkek :52::52::52:

Back
X