Avucumda ve bileğimde ki kötü koku ;(

Kevser86

Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2015
94
50
38
Arkadaşlar lütfen biriniz bana yardımcı olun bi ay kadar önce avucumda soğan kabuğuna benzer derinden gelen bir koku olduğunu fark ettim halbuki soğanla filan bir şey yapmamıştım uzun zaman günler geçti kokunun arasıra gelip arasıra kaybolduğunu fark ettim ve aynı kokunun aynı elimin bileğinde de olduğunu fatk ettim çok rahatsız oluyorum bu nasıl bi problem hangi doktora gideceğim bilemedim bi buçuk ay kadar önce soğan kürü yaptım böyle saçma bir şey olabilir mi nedeni ? Ayrıca bu kokunun oluştuğu sol elimde yaklaşık beş aydır istirahat vakitlerimde parmaklarım tutuluyor yumruk yapamıyorum boğumlarım hafif şişiyor ve kasılıyor elimi kullanmaya başladığımda geçiyor doktora gittim bunun için romatizmadan şüphelendi ama çıkmadı bu ilginç durumu her sabah yaşarken bir de aynı elime koku eklendi sizce sorunum ne ;(

Bir rahatsizligin belirtisidir muhtemelen. Doktora gorunun. Cildiyeden baslayin. Olmadi gerekli yere yonlendirirler.

Lavabonuz metalse elinizi yıkadıktan sonra ıslakken o metale elinizi sürtün birkaç dakika. Soğan kokusu falan böyle çıkıyormuş sizde de işe yarar belki.

soğanla bir sey yapmadım diyorsunuz ama soğan kürü yapmışsınız. bence ondandır. ne zaman sarımsak yesem günlerce kokarım:KK53: yani vücudum kokar:KK17:

Koku varsa bir deri hastaligidir bu. Gecmis olsun.

İnşallah öyledir aslında kulağımın arkasında da rahatsız edici bir koku var küçüklüğümden beri yapısı yarık gibi orda da zaman zaman sıvı hissediyorum ama ele gelmiyor koktuğunu o zaman fark ettim ;( belki de aynı sebepten cildiye en mantıklısı sanırım tekrar teşekkür ederim

soğanla bir sey yapmadım diyorsunuz ama soğan kürü yapmışsınız. bence ondandır. ne zaman sarımsak yesem günlerce kokarım:KK53: yani vücudum kokar:KK17:
Ama iki ay oldu yapalı afedersiniz bu şekilde terlesem ben de öyle düşüneceğim ama avuç içim bileğim kokuyor terlemiyor da o bölgelerim :KK43:

Arkadaşlar lütfen biriniz bana yardımcı olun bi ay kadar önce avucumda soğan kabuğuna benzer derinden gelen bir koku olduğunu fark ettim halbuki soğanla filan bir şey yapmamıştım uzun zaman günler geçti kokunun arasıra gelip arasıra kaybolduğunu fark ettim ve aynı kokunun aynı elimin bileğinde de olduğunu fatk ettim çok rahatsız oluyorum bu nasıl bi problem hangi doktora gideceğim bilemedim bi buçuk ay kadar önce soğan kürü yaptım böyle saçma bir şey olabilir mi nedeni ? Ayrıca bu kokunun oluştuğu sol elimde yaklaşık beş aydır istirahat vakitlerimde parmaklarım tutuluyor yumruk yapamıyorum boğumlarım hafif şişiyor ve kasılıyor elimi kullanmaya başladığımda geçiyor doktora gittim bunun için romatizmadan şüphelendi ama çıkmadı bu ilginç durumu her sabah yaşarken bir de aynı elime koku eklendi sizce sorunum ne ;(
Bence dahiliyeye git orada gerekli konsitasyonlarla yönlendirilirsin .

Evet normalde soğan doğrayınca bunu yapıyprum ama bu derinden geliyor bileğimde de var ;(
Önce dahiliye doktoruna git,gerekli tahlileri yapar ve eğer tahlillerde birşey çıkmazsa gerekli yere gönderir.

Önce dahiliye doktoruna git,gerekli tahlileri yapar ve eğer tahlillerde birşey çıkmazsa gerekli yere gönderir.
Bence dahiliyeye git orada gerekli konsitasyonlarla yönlendirilirsin .
Ben de dahiliye ve cildiye arasında kararsız kalmıştım en önce hangisinden randevu alabilirsem ona gitsem iyi olacak sanırım teşekkür ederim ikinize de

X