• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Avukat ablalarim lütfen yardim edin

serabina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2008
42
0
86
38
İstanbul
öncelikle derdimi paylaştığınız için teşekkür ederim ALLAH hepinizden razı olsun
;

ben nişanli 22 YAŞINDA bi firmanın muhasebesini tutan yaklaşık 6 yıldır çalışan bi kizim nişanlanalı 2 ay oldu onu canımdan çok seviyorum yaklaşık 1 yıldır birlikteyiz ondan önce lise yıllarında biriylew çıkmıştım o kadar nişanlimdan önce 3-4 gün biriyle tanişmiştim bu kişi beni arayip tehtit ediyor mesajlariini okuturum senle görüşmek istiyorum diyor ben nişanlimi çok seviyorum öl dese ölürüm onun için o benim canim ben onla nefes aliyorum o bunu bilmiyor çok muhafazakar biridir aslinda ben ve ailemde bu şekildeyiz ama herkiz birileriyle konuşur önceki hayatinda ben nerden bilim böyle biri olduğunu dün aradi söyledim bak ben nişanliyim arama nişanlim ters bi adamdir rica ediyorum dedim senle ne paylaştik dedim 2-3 gün arkadaş olduk ben senle yapamayacağimi anladim lütfen rahat birak dedim benim bi yaşam tarzim ve kurmuş olduğum düzen var ben tirnaklarimla kazarak yaptim eğer ona zarar verecek biri olursa arkama bile bakmam öldürürüm dedim lütfen bana yardim edin 1 yil öncesine ait mesajlarim duruyormuş telinde bunu nasil ispat eder ne yapmaliyim bu kişi den nasil kurtulurum birisi arayip konuşsami amcamin oğlu polis ama ailem bilsin istemiyorum ortalik fena karişir nişanlimdan ayrilamam o benim canim ne olur bana yardim edin ne olur
yemin ederim o kişiyle bişey yaşamadım sadece 2-3 gün görüştüm oda 3 .günü saymam bile ona beni aramamasını söylemiştim aramadı çünkü ALLAH tarafından ona kanım kaynamadı ben farklı biriyimdir herkesle görüşemem niyeti ciddi olmalı entellektüel düşünceli olmamalı ve nişanlımı babam 10 yıldır tanıyor ilk gördüğümde onu sorgusuz sualsiz sevdim o kadar güzellikler yaşadım ki onla o bana dokunmaya bile kıyamıyor o mükemmel birisi 1 yıl oldu birlikteyiz ama hala her gördüğümde kalbim pırpır ediyor gözlerim güllüyor o öl dese ölürüm tam birbirimiz için yaratılmışız o birtane bu tehtit eden kişinin niyeti ne bilmiyorum mayısta düğünüm var dedim arama dedim senle görüşmek istiyorum arayıp aramayacağımı sanamı sorcam diyo sen safsın diyo örümcek kafalısın diyor evlilik meraklısısın hayatını mahvediosun diyor dedimki ulan ya..şak sen kim oluyosun lan sen beni 3 gün tanıdın sadece 3 gün nasıl bir hakkın var da üstümde böyle konuşuyosun şerefsiz dedim senle ya ttım mı kalktımmı sen beniş nasıl tehtit edersin dedim ablalarım nişanlımdan önce tek bir çıktığım oldu lisedeyken o da olmadı ailemde biliyodu hatta şimdi bide nişanlım oldu ama nişanlım benim ilkim tekim o lisedeyken konuştuğumö kişiyi anlattım biliyo ama başkasını bilmiyo nişanlıma anlatamam o çok hassas biridir incinir kırılşır benden ayrılırsa yaşamam ne olur anlayın başka bi çözüm bulun sizden başka kimseye açamadım derdimi

AVUKAT ABLALARIM NE OLUR SİZ HUKUK İNSANISINIZ SİZ BİLİRSİNİZ ARAYIN KONUŞUN KURBAN OLAYIM KONTÖR ALAYIM SİZE YOLLAYAYIM AMA ALLAH RIZASI İÇİN KARDEŞİNİZ GİBİ GÖRÜN BENİ UYUYAMIYORUM YİYEMİYORUM İÇEMİYORUM DEVAMLI AĞLIYORUM BU NE OLLUR BANA YARDIM EDİN AİLEME SÖYLEYEMİYORUM ONLAR ÇOK FENADIR BUNU ANLATAMAM ADI ERKAN BU ADİ ADAMIN NUMARASI VE BU KİŞİ HALA EVLİYMİŞ BOŞANDIĞINI SÖLÜO HERKESE AMA BOŞANMAMIŞ

NAUSUMUZLA YAŞAYAMAYACAKMIYIZ YA

Son düzenleme:
Okurken şaşkınlığımı Gizliyemedim...
Aslında Çözümü kolay canım...
Sonuç olarak bu seni tehdit eden erkekle bir ilşkin olmamış..

Annene söylemeni tavsiye ederim oda uygun dille babana anlatsın..Nişanlın duymadan olay çözülür..
Bazı özel şeyler aile içinde kalmalıdır canım..Ailen anlayış gösterip gerekeni yapacaktır..

Ayrıca mesaj ile birşeyi kanıtlıyamaz..
Lütfen Üzülme bu tiplerlere iyi bir ceza vermek gerekiyor..

Bu arada 18li yaşlardayken bir benzer olay benimde başıma geldi.
Optikçiye gözlük siparişi verdim ve orada çalışan çocuk numaramı alıp beni günlerce
Rahatsız etti..
Hatta tehdit etti..
Ne yaptım verdim telefonunu ve adresini Abime sorunu o çözdü..
Eger iş çok ciddi boyuta varsaydı şikayetçi olup,tacizden içeri alınırdı...

Korkma yavrum,Ailene durumdan bahset..sakın Tehditlerine Başeyme emi..

Öncelikle kişinin telefon numarasını hemen sil..
Ceza alacaksın yardım almadan..
Hemen sil...

Evet isteyen olursa özelden yazarsın telefon numarasını...
Savcılığa şikayette bulunmayı bir denesen ..Ne kadar sürer sonuçlanması bilmiyorum ama zor bir durum ya.Sence seni rahatsız eden kişi burdaki avukat ablalardan korkarmı
??

Evet isteyen olursa özelden yazarsın telefon numarasını...
Savcılığa şikayette bulunmayı bir denesen ..Ne kadar sürer sonuçlanması bilmiyorum ama zor bir durum ya.Sence seni rahatsız eden kişi burdaki avukat ablalardan korkarmı
??

EVET BENCE KORKAR O BENİ SAHİPSİZ GÜÇSÜZ GÖRÜYOR AKLINCA BÖYLE BENİ TEHTİT EDECEK BENDE KORKUCAM VE ONA TESLİM OLUCAM AMACI FARKLI PİSİLİĞİN MİDEM BULANIYOR YA DEDİKÇE MİDEM BULANIYOR ÇOK KÖTÜ DURUMDAYIM :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

peki nina_nina kim:delphin:

ben bilmiyorum o kim işte o yüzden konumu taşimaya çaliştim ben onun konusunun altina cevap şeklinde açtim konuyu az önce fark ettim yeni bi yere kopyalayayim yazilarimi dedim nina yi tanimiyorum zaten ip adresimden anlarlar yöneticiler ben serabina olarak giriyorum

Bak canım tekrar söylüyorum ne yaşarsan ne yaparsan yap
Bunu Ailenle paylaşmalısın
Tek çözüm bu..
Tek başına savcılığa falan gitme..
Önce Ailenle konuş...
İnan çözüm kolay olur..

Senin yerinde bu kadar yazı yazacağıma direk telefon numarasını babama verir olayı anlatırdım.
Beni telefonda arayıp taciz eden insanların numarasını direk babama veririm arar.
Sende aynısını yapmalısın...
Hiç unutmam lisede bir manyak kafayı takmıştı bana ev telefonumu bile bulmuştu. Hiç korkmadım rezil ettim onu, babama bütün erkek arkadaşlarıma ve akrabalarıma arattım.

korkma be canım hiçççç bişey yapamaz.kendine eglence bulmuş işte aklı sıra.ilk önce cep numaranı değiştir bence.sonrada nişanlına anlat.olay kapandı diyelim daha sonra ortaya çıkarsa daha çok kızar sana bence...sonrada savcılıga gidin.

cnm merhaba hiç güvenebileceğin erkek arkadaşındamı yok aradığında o açsa ne biliyim nişanlısıyım deyip gözünü korkutsa bide umarım ona karşı zayıf ve çaresiz durmuyorsun iyice azıtır.bide anlıyamadığım iki üç günlük bir tanışmadan elinde nasıl msjlar varki seni bu kadar endişelendiriyor.korkma korktuğunu hissettikçe seninle oynar durur.ne kadar uzatırsanda o kadar sarpasarar.biranönce biriyle paylaş sen kötü birşey yapmamışsınki.daha olmadı bütün hepsini inkar edersin.şu pınar altuğun bir manita durumu vardı hani bir site varmış istediğin numaradan kendine msj atabiliyormuşsun cok duydum.ordan yapmış derim sıyrılırım de ona msjla değil tabi.hatta tel.konuşmalarını bile kaydeder çok dikkatli ol.mümkünse farklı bir tel den konuş.ay ne biliyim bircok yol var.adi sapık.zavallılar tehditle mutlu olacaklar

ya 3gün görüşmüşsün yüzünü kızartacak bi şey d eyokmuş ortada e sorun ne havlayan köpek ısırmazmış boşver...ama bi şey sorucam sen ona 3günde nasıl mesajlar attın ki ne azydın yani 3günde ki bu korkuyosun .

canım bence sen cumhurıyet savcılıgına o kısının senı rahatsız etttıgıne daır suç duyurusunda bulanabılırsın muracatta bulun dılekce ver ve onlar senın sıkayetin uzerıne dınlemeye alıcaktır telefonunu. Senı o sahıs aradıgında kare yada yıldıza basacaksın telefonunda ve kayıt edılecek ve ıslem yapılacak. benım sana tavsıyem bu olur yada telefonun kullandıgın gsm operatörunun genel mudurlugune faks cek bu numaradan mesaj yada telefon almak ıstemedıgını rahatsız edıldıgını bıldırebılırsın ama sunu da merak ettım sen bu kısıye daha once nasıl mesajlar attınkı bu kısı senı rahatsız edıyor, daha acıklayıcı yazabılırmısın

böyle durumlarda hep aklıma şöyle yöntem gelmiştir.sohbet odasına gir tabi başka sitede ve erkek nickiyle uygunsz şeyler söyle sohbette dağıt numarasını kızlara.arayıp dursun kızlar onu.onlarla uğraşmaktan senle uğraşamasın şerefsiz.zaten istediğide öyledir

ya şimdi bende merak ettim 3 gün konuşmuşsunuz ve elinde nasıl mesajlar varki sen böyle panik halindesin.

Bi de nişanlın sadece 3 gün konuştuğun birini duyarsa ne yani nişanı mı atar :S kusura bakma canım ama böylesine biri evlenince neler yapmaz diye kuşku oldu içimde.

Ailene anlat durumu ve seni sahipsiz sanmasın o kişi. Erkeklerden biri ya yüz yüze konuşsun ya da telefonda.

Ha bunlarda mı olmadı telefon numaranı değiştiriver. Rehberede ismini ekletme kapansın gitsin bu olay.

Ama olaki bu tip bişey daha sonradan nişanlının kulağına giderse herşey daha kötü olur bilesin. Tutucu olan insan dürüstlükte ister bence

yada şöle yapabilirsin..
çok yakın bi erkek arkadaşın varsa bu çocuk aradığında çıksın telefona senin nişanlınmış gibi konuşsun..
herşeyden haberim var..DErdin ne senin falan gibi..
eee nişanlının haberi olduğnu düşüneceği için peşini bırakacaktır..sonuçta o seni nişanlına anlatmakla tehdit ediyordu nişanlın öğrenmiş gibi olursa sorun kalmaz..
bunu dene derim..

Back
X