Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Slm arkadaslar ben 6yillik evliyim. 3 bucuk yildirda ayri yasiyoruz. Anlastik anlasnami olarak 1 hafta da bosanmak mumkunmu ki. Avukatim en gec 10 gun diyo. Hakimlere rica edecekmis. Sizce mumkunmu?
Slm arkadaslar ben 6yillik evliyim. 3 bucuk yildirda ayri yasiyoruz. Anlastik anlasnami olarak 1 hafta da bosanmak mumkunmu ki. Avukatim en gec 10 gun diyo. Hakimlere rica edecekmis. Sizce mumkunmu?
bulunduğunuz yere bağlı,büyük şehirde yoğun bir yerdeyseniz 1 hafta içinde rica edilirse olabilir ama küçük yerdeyseniz rica edilirse aynı gün bile boşanabilirsiniz.