avukat var mı.?

sel-inn

offff oofffffff
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2008
611
13
44
Arkadaslar aranızda bizim yaşadığımız sorunu yaşayan veya bir avukat vardır diye konu açıyorum. Yaklaşık 2 yıllık bir kiracimız var ve kirasını odemiyor .noterden cekilen ihtarlara ragmen evden cikmadi ve dava açtık tahliye için yaklaşık 3 önce sonuçlandı , kazandık. Maalesef hala bosaltmadi evi.avukat kendisine 1500l. Tahliye işleminde ise 5000l. Istiyor. Ben de 5 kuruş etmeyecek adama aile bütçesini daha da zorlayarak 5000 l vermek istemiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar fikir verebilir misiniz?şimdiden teşekkürler

Arkadaslar aranızda bizim yaşadığımız sorunu yaşayan veya bir avukat vardır diye konu açıyorum. Yaklaşık 2 yıllık bir kiracimız var ve kirasını odemiyor .noterden cekilen ihtarlara ragmen evden cikmadi ve dava açtık tahliye için yaklaşık 3 önce sonuçlandı , kazandık. Maalesef hala bosaltmadi evi.avukat kendisine 1500l. Tahliye işleminde ise 5000l. Istiyor. Ben de 5 kuruş etmeyecek adama aile bütçesini daha da zorlayarak 5000 l vermek istemiyorum. Aynı durumu yaşayan var mı arkadaşlar fikir verebilir misiniz?şimdiden teşekkürler

şimdi dava için 1500 se zaten onu haketmış vereceksınız.tahliye işlemine gelince kararı icraya koyası gerekiyor.kolay bi işlem lakin kıracı çıkmazsa yasal süreleri geçirip memur eşliğinde tahliye edilmesi gerek.5000 Tl fazla belki ama sizin yapabileceğiniz bi işlem değil.Başka bir avukala görüşebilirisniz.Fiyat olarak daha makul bi ücret isteyen bir avukatla mesela...

Teşekkürler tabiki avukata vereceğimizi söylemiyorum zaten.tahliyeden bahsediyorum aklım almıyor ya gerekli tüm prosedür uygulanıyor dava sonuclaniyor.hakliyken haksız duruma düşüyoruz. Yani atıyorum hapis cezası alan birine kardeşim dava sonuçlandı ama canın ne zaman isterse musait bir zamanda gel yatarsinhapiste mi deniliyor.
Elektrik doğalgaz ve su için gitsem sayacı kapattirsam olmazmi. Yalnız sayaclsr bizim üzerimizde değil adamın yüklü bir borcu vardı. Kacarsa ve kendi üzerine yeni sayaç açtirmazsa bu borçları sahibine mi kalir.bir de polise gidip mahkeme sonuçlarını gösterip şikayetçi olabilirmiyim. Çünkü gerçekten dalga geçiyor alacağınız da parami bir huzur vermediniz tarzında .valla şeytan diyor git al çilingir at esyasını dışarı .ustelik bu adam ailesini göndermiş kendi memleketine evi Otel olarak bile kullanmıyor şehir şehirler geziyor arada evin olduğu şehre gelirse kaliyor.adam yasaları cigniyor birsey olmuyor, biz her yaptigimiza dikkat et mek zorundayız kafayı yedik eşim sınırından ilac kullanmaya basladi

Barodan avukat talep etseniz olmaz mı acaba. Bizim de dukkanda duran kiracı ne çıkıyor ne kira ödüyor ne zor durumda birakiyolar insanı ya çıksa saticaz yok çıkmam diyor kirayi yatirmadi bu ayda:KK11:

Evi kiraladığımiz şehirde oturuyormuyoruz ve bu yüzden çok rahat.dusunun oradaki insanlar ve eşi bile evi satın aldı diye biliyorlar ben 1 kez eve gidince ortaya çıktı yalanlari .orada yaşasaydım ben rahat bırakmazdım onu da eşim başımı belaya sokacaksin degmeyec ek biri için diyor oturuyorum bende mecburen.
Inşallah de yakın zamanda kurtulursunuz slmblm

Son düzenleme:
Teşekkürler tabiki avukata vereceğimizi söylemiyorum zaten.tahliyeden bahsediyorum aklım almıyor ya gerekli tüm prosedür uygulanıyor dava sonuclaniyor.hakliyken haksız duruma düşüyoruz. Yani atıyorum hapis cezası alan birine kardeşim dava sonuçlandı ama canın ne zaman isterse musait bir zamanda gel yatarsinhapiste mi deniliyor.
Elektrik doğalgaz ve su için gitsem sayacı kapattirsam olmazmi. Yalnız sayaclsr bizim üzerimizde değil adamın yüklü bir borcu vardı. Kacarsa ve kendi üzerine yeni sayaç açtirmazsa bu borçları sahibine mi kalir.bir de polise gidip mahkeme sonuçlarını gösterip şikayetçi olabilirmiyim. Çünkü gerçekten dalga geçiyor alacağınız da parami bir huzur vermediniz tarzında .valla şeytan diyor git al çilingir at esyasını dışarı .ustelik bu adam ailesini göndermiş kendi memleketine evi Otel olarak bile kullanmıyor şehir şehirler geziyor arada evin olduğu şehre gelirse kaliyor.adam yasaları cigniyor birsey olmuyor, biz her yaptigimiza dikkat et mek zorundayız kafayı yedik eşim sınırından ilac kullanmaya basladi
Sayaçlar sizin üzerinize değilse siz kapattıramazsınız.

Avukatın tanıdık olup olmaması vekalet ücreti için talep edilen miktarı etkilemez. Barolar birliğinin yayınladığı ücret tarifesine bağlı olmak zorundadır avukatlar, Her dava için miktarlar belirtilmiştir, bunun altında alamaz, bu tür söylemler çok yanlış.Ben de avukatım , amiyane tabirle kazık yemediniz.

Kendi üstüne olan faturalar abonelik bedelinden düşürülüyor halen borç varsa kalanına kişiye haciz işlemi yapılıyormuş.bizde yaşamıştık ufak çaplı.onu yaparsanız suçlu olursunuz haneye tecavüz e girebilir.

Avukata neden 5 kuruş etmeyecek adam diyorsunuz? Baştan anlaşsaydınız parayı, ona göre tutsaydınız?

Evin tahliyesi için verilecek parayi diyorum.avukat tabiki hakkını almalı yoksa niye tutalım avukati

Kizlar alanya cezaevnde tanidigi veya akrabasi arkadasi olan veya oraya eli uzanacak bi tanidigi olan var mi yardim edin esimi iceri aldilar 6 aylik hamileyim nolur yardim edinnnnnnn cok kitudurumdayimmmmmm ;(

avukatın tahliye için beş bin lira istemesi, inanılmaz bence. avukatınızı azletin bir an önce. tahliyeye kendiniz de gidebilirsiniz. eğer Ankara ise yardımcı olabilrim.

X