Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Avukat olmasa da ulaşabilir. İstihbarattan tanıdıkları olanlar bunu yapabiliyorlar bazen. Yasa dışı olsa da, bir telefon numarasının kim tarafından kullanıldığını bulabiliyorlar. Ya da birine ait telefonu. Hatta kafalarına göre dinleme yapanları bile var yani. Bir yakınım istihbarat şube müdürüydü Şehit edildi mekanı cennet olsun. Onlar askerlere talimat verince ulaşabiliyorlardı. Ayrıca operatörlerde çalışan herhangi biri de arkadaşı isterse verebilir numaranızı. Daha önce biri bu şekilde numarama ulaşmıştı ondan biliyorum.merhaba kızlar,
bir avukat dava vs. olmadan sadece ulaşmak istediği bir cep numarasına veya adrese ulaşabilir mi?
Avukat olmasa da ulaşabilir. İstihbarattan tanıdıkları olanlar bunu yapabiliyorlar bazen. Yasa dışı olsa da, bir telefon numarasının kim tarafından kullanıldığını bulabiliyorlar. Ya da birine ait telefonu. Hatta kafalarına göre dinleme yapanları bile var yani. Bir yakınım istihbarat şube müdürüydü Şehit edildi mekanı cennet olsun. Onlar askerlere talimat verince ulaşabiliyorlardı. Ayrıca operatörlerde çalışan herhangi biri de arkadaşı isterse verebilir numaranızı. Daha önce biri bu şekilde numarama ulaşmıştı ondan biliyorum.
tc kimliğinden dökümüne ulaşmış olabilircevaplar için teşekkür ederim ya eskiden bir avukatın yanında çalışıyordum orda da bir avukat bana sarmıştı. şu an evliyim ve tc kimlik numaram vs orda kayıtlı. evlenirken numaramı değiştirdim ama eski ofisimden bana msj geldi ben de anlamadım acaba dedim herhangi bir kariyer sitesinden cv me mi ulaştı? ben şimdi numaramı değiştirsem ya yine bulursa? anlayamadım
yeni alacağın hat o kişinin tanımadığı birinin adına olsun o zaman ulaşamazcevaplar için teşekkür ederim ya eskiden bir avukatın yanında çalışıyordum orda da bir avukat bana sarmıştı. şu an evliyim ve tc kimlik numaram vs orda kayıtlı. evlenirken numaramı değiştirdim ama eski ofisimden bana msj geldi ben de anlamadım acaba dedim herhangi bir kariyer sitesinden cv me mi ulaştı? ben şimdi numaramı değiştirsem ya yine bulursa? anlayamadım
118 li numaralardan telefon numarası bulmak için de oturduğunuz şehir,ilçe,ve mahalleyi soruyorlar sonuçta aynı isim ve soyisime mensup bir sürü kişi var,eğer bu tür bilgileri bilinmiyorsa oradan da bulunmuyor numara,cia da illa isim ve soyisimle çıkarmıyor,başkasının rehberinden alıyor nasıl kayıtlı ise.Benim anlamadigim; 118 80 diye bir şey var. "Isimden numara sorgulatmak istiyorum" dediginizde zaten ad soyad ve yaşanılan şehir verilerek istediğiniz kişinin numarasini bulabiliyosunuz. Numaraların yüzde doksani orada mevcut. Ya da numara vererek isim sorgulatiyosunuz. Ya da CIA adlı telefon programindan numarayı sorgulatarak hat sahibini değil de "hattı kimin kullandigini" sorgulatabiliyosunuz. Yani bunun için avukat olmaya istihbarat olmaya teşkilat tarikat olmaya gerek yok. Yıl 2015 Yaşasın teknoloji. En kötü kişinin anne babasının üzerine hat almış olma ihtimaline karşın, anne babasının ad soyadiyla numara sorgulatirsiniz, verilen numaralari rehbere kaydeder whatsapp'a bakarsınız kimin fotosu var. Böyle bin tane basit yöntem var. Meslek, statü önemsiz.
Hayır ilçe mahalle sormuyor. Şehri bilmeniz yeterli. Bir kaç numara birden verdiği zaman rehbere kaydedip fotograflardan aradığım kişinin hangisi oldugunuda bulabiliyoruz. daha önce 4 numara aradım hepsini bu şekilde buldum.CIA içinde haklısınız, zaten o yüzden hat sahibini değilde "kimin kullandigini" dedim. çünkü bir kişinin babasinin adıyla arama yaptım 4 numara verildi, cia dan sorgulatarak hangisinin aradığım kişi oldugunu buldum whatsapp kullanmadiklari için. Gibi örnekler yani..118 li numaralardan telefon numarası bulmak için de oturduğunuz şehir,ilçe,ve mahalleyi soruyorlar sonuçta aynı isim ve soyisime mensup bir sürü kişi var,eğer bu tür bilgileri bilinmiyorsa oradan da bulunmuyor numara,cia da illa isim ve soyisimle çıkarmıyor,başkasının rehberinden alıyor nasıl kayıtlı ise.