avukatlardan yada konuyla ilgi bilgi sahibi olanlardan lütfen acill yardımm!!!

gkcslm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
49
0
36
Bursa
merabalar
çok yakın bir arkadaşımın kardeşinin başına gelen bir olay için yardım istiyorum arkdşm. erkek kardeşi okuduğu üni. sınıf arkadaşı tarafından iftiraya uğradı şuan cezaevinde olayı ben anlatayım size nasıl bir yol izlemeleri ve ne yapmaları gerekiyor bu konuda yardımlarınızı bekliyoruz.
kız bu çocuğu kahvaltı için eve çağırıyor ve kahvaltı sonrası bi şişe votka alıp beraber içiolar daha sonra bişiler yaşıolar ve kız ısrarla bu çocukla beraber olmak istediğini sölüor çocuğun sevgilisi olduğu için kabul etmior ve tartışıolar ona sadece ben sana sahip olmak istesem çok rahat olurum dior ve çıkıp gidior kız 3 gün sonra şikayet edior bu çocuğu bana sahip olmak istedi die ve şikayet üzerine bu çocuğu tutuklayıp nöbetçi mahkemeyle cezaevine gönderiolar. adli tıpta kızın raporu temiz çıkıor fakat buna rağmen itiraz dilekçesi red edilior çocuğa daha önce attığı mesajları var kızın hayatın benim elimde senn hayatını mahvedicem die ama çocuk kendi sevgilisi olduu için bu msj ları silior. şimdi bu msjları geri çıkartmak istolar ama olmuo bunu nasıl halledebilirler?
ayrıca kız ifadesinde açık açık herşeyi anlatıo yani evine çağırdığını kahvaltı ettiklerini kendisin soyunduğunu sonra bu çocuğu soyduğunu ama daha sonrasını yalan yanlış anlatıor. ve ona inanılıor nolur yardım edin nasıl kurtulabilir ne yapmalrı gerekior acill cevap beklioruz.

bir önceki konunuz bu konuyu görmeden cevapladım.
ama anlatımınız kafi değildir. kişiler kaç yaşındalar reşitler mi, anladığım kadarı ile bir birliktelik olmamış, kız tam olarak hangi hareketin taciz olduğunu iddia ediyor, gibi bir çok soru var. dosya okunmadan bunlara net yanıt verebileceğinizi de sanmıyorum.
Zarar görülmemesi için bir avukattan yardım alınmalıdır. maddi durum el vermiyorsa bulunulan ilin barosuna başvurun. Gerçi eğer arkadaşınızın kardeşi küçük ise bir avukat vardır.
Bunun gibi bazı konularda az bilgiye sahip olup, öyle olmuş böyle imiş gibi anlatımlarla yardımcı olabilmek mümkün değil.
siz de bilirsiniz ki bir kişinin suçsuz olduğunu ispat etmesi ondan beklenmez bu esaslı bir usul kaidesidir, ama suçlu olduğuna dair bazı deliller mevcutsa bu konuda savunma yapması ve delilleri çürütebilmesi gerekir. ya da eylemlerinin suçun tanımına girmediğini ispat edebilir. bu genel ifadeler size yardımcı olamaz. muhakkak dosyadaki bilgilerle birlikte bir avukata danışılmalıdır.

Son düzenleme:
bir önceki konunuz bu konuyu görmeden cevapladım.
ama anlatımınız kafi değildir. kişiler kaç yaşındalar reşitler mi, anladığım kadarı ile bir birliktelik olmamış, kız tam olarak hangi hareketin taciz olduğunu iddia ediyor, gibi bir çok soru var. dosya okunmadan bunlara net yanıt verebileceğinizi de sanmıyorum.
Zarar görülmemesi için bir avukattan yardım alınmalıdır. maddi durum el vermiyorsa bulunulan ilin barosuna başvurun. Gerçi eğer arkadaşınızın kardeşi küçük ise bir avukat vardır.
Bunun gibi bazı konularda az bilgiye sahip olup, öyle olmuş böyle imiş gibi anlatımlarla yardımcı olabilmek mümkün değil.
siz de bilirsiniz ki bir kişinin suçsuz olduğunu ispat etmesi ondan beklenmez bu esaslı bir usul kaidesidir, ama suçlu olduğuna dair bazı deliller mevcutsa bu konuda savunma yapması ve delilleri çürütebilmesi gerekir. ya da eylemlerinin suçun tanımına girmediğini ispat edebilir. bu genel ifadeler size yardımcı olamaz. muhakkak dosyadaki bilgilerle birlikte bir avukata danışılmalıdır.

cevabınız için teşekkür ederim çocuklar reşit 21yaşındalar. kızın iddia ettiği hareket parmağı ile taciz ettiği(anlayın artık ne şekilde sölediğini benim terbiyem müsade etmior) daha doğrusu iftira ki adli tıp raporu tertemizçıkıyor yani hiç bir iz yok evde de öle kızda da. evet bir avukat tuttular ama tam olarak avukat tahliye veya beraat veya tutukluluğu devam eder die hiç bir şey sölemiyır ve çok merak ediolar bunun için bir başka bilene danışmak istedim acaba tahliye veya beraat olma olasılığı ne kadardır? yoksa hüküm giyermi bir diğer sorumda siciline işlermi? böle birşey duyduk 2 seneden az bir cezalarda sicile işlenmior muş bu nekadr doğru?

Back
X