Avukattan geliyorum, çok yorgunum, hissizim.

scrolllock

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2013
760
873
Boşanma gerçekleşene kadar evimden ayrılmamamı söyledi.
Beni gözgöre göre boşluğa itti, böyle bi ortamda yaşamaya mecbur etti.
Adamın bi suçu yok, prosedür bu.
Prosedür diyor ki; haklı olabilmen için boşanma kararına kadar "çekeceksin, katlanacaksın"
Bitti.

2 gündür eşimle konuşmuyoruz.
Olay gecesi çocuğumun altını alırken sürekli karnımı tekmelediği için yavrucağım, bağırdım, bacağına bi şaplak attım. (hamileyim)
Normalde çocuğuma asla sesimi yükseltmediğimden, en ufak bi yüksek seste yaygarayı basıyor sağolsun.
Yine öyle yaptı, korktu ağladı.
Babası olacak adam bunu duyunca yanımıza gelip kıyametleri kopardı.
Senin "belanı .." den tut, benim çocuğuma vuracak kadın daha "anasının ... doğmadı" ya kadar..
Buraya yazarken bile o kadar utanıyorum ki..
Anlatırken bacaklarımda ki dermanın kesildiğini hissediyorum.
"Çocuklarım için katlanıyorum" klişesinin ne demek olduğunu idrak ediyorum her kelimede.
Elim kolum bağlanıyor, hiç bişey yapamıyorum, kendimi savunamıyorum, burnunu sürttüremiyorum, canını yakamıyorum.
Susuyorum, susup ağlıyorum.
O da odasına geçip, yatağına yatıp horul horul uyuyor.

Yorum yapmak için zahmet etmeyin, kendinizi yormayın.
Nitekim konunun yorumlanacak pek bi yanı kalmadı.
Sadece içimi dökmeye çok ihtiyacım var.
Ve ben beni vazgeçirmemeleri için konuyu kimseye anlatamıyorum.

Neden bu duruma geldiniz ki?
Kötü bir durum. Kaç aylık hamilesiniz?
Allah yardımcınız olsun. Kararlıysanız az daha dişinizi sıkın sonra kurtulucaksınız zaten.
Çalışıyormusun?

Boşanma gerçekleşene kadar evimden ayrılmamamı söyledi.
Beni gözgöre göre boşluğa itti, böyle bi ortamda yaşamaya mecbur etti.
Adamın bi suçu yok, prosedür bu.
Prosedür diyor ki; haklı olabilmen için boşanma kararına kadar "çekeceksin, katlanacaksın"
Bitti.

2 gündür eşimle konuşmuyoruz.
Olay gecesi çocuğumun altını alırken sürekli karnımı tekmelediği için yavrucağım, bağırdım, bacağına bi şaplak attım. (hamileyim)
Normalde çocuğuma asla sesimi yükseltmediğimden, en ufak bi yüksek seste yaygarayı basıyor sağolsun.
Yine öyle yaptı, korktu ağladı.
Babası olacak adam bunu duyunca yanımıza gelip kıyametleri kopardı.
Senin "belanı .." den tut, benim çocuğuma vuracak kadın daha "anasının ... doğmadı" ya kadar..
Buraya yazarken bile o kadar utanıyorum ki..
Anlatırken bacaklarımda ki dermanın kesildiğini hissediyorum.
"Çocuklarım için katlanıyorum" klişesinin ne demek olduğunu idrak ediyorum her kelimede.
Elim kolum bağlanıyor, hiç bişey yapamıyorum, kendimi savunamıyorum, burnunu sürttüremiyorum, canını yakamıyorum.
Susuyorum, susup ağlıyorum.
O da odasına geçip, yatağına yatıp horul horul uyuyor.

Yorum yapmak için zahmet etmeyin, kendinizi yormayın.
Nitekim konunun yorumlanacak pek bi yanı kalmadı.
Sadece içimi dökmeye çok ihtiyacım var.
Ve ben beni vazgeçirmemeleri için konuyu kimseye anlatamıyorum.
seni hatırlıyorum açtığın konulardan bunların dışında da evliliğinde çok büyük problemler var

birde hamilesin üstelik, allah yardımcın olsun

insan bu karnındaki çocuk olmadan ayrılsaydın keşke demekten kendini alamıyor.

Allah yardımcın olsun. Dilerim bundan sonraki hayatın istediğin gibi geçer. Bu süreci de en az hasarla atlatırsın :KK43:

Nerden oldu bu fikir ayrılığımı aldatma mı ? Aşk evliliği mi?
Bence içinizi dökün rahatlarsınız
ve her acıda illelebet değil zaten
lnsaoğlu alışıyor herşeye rağmen

Zaten insanların lafıyla karar değiştirmekten korkuyorsanız bu sadece teşebbüste kalacak bir girişim. Ben boşanacağınıza da inanmıyorum zaten. Boşanacak olsanız borçlar çıktıktan sonra boşanır, ikinci çocuğu doğurmazdınız. Siz de sadece deşarj olmak için konu açanlardansınız.

Bu "küfür" olayını bi kere daha yaşamıştık,
ilkti, üstü bi şekilde kapandı.
Ama kapandıkça alışkanlık haline geldi anlaşılan, ya kendimi ifade edemedim ya da yeterince tepki veremedim.
Zaten aman aman çok mutlu bi evliliğim yok bi de üstüne hiçe sayılmak, küfür yemek binince altında eziliyorum.
8aylık hamileyim, çalışıyorum evet.(merak edenler için sürpriz bi gebelik oldu ilk çocuğum henüz 1yaşındaydı hamile kaldığımda)
Doğumdan sonra çalışmayı düşünmüyordum.
Çünkü çevremde ki herkes "iki çocuğunu kimseye bırakıpta çalışamazsın" diyordu.
Annem bile.. Bana güvenme demek oluyor bu cümle.
İnsanlar bu kadar kendini düşünüp karşısındakinin tasasına kendini soyutlarken ben nereye tutunupta kalkıcam hiç bi fikrim yok.

Neden evinde kalmak zorundasın ? Adam şiddette meyili sözlü ve fiziksel. Her gün 3. sayfa haberlerinden gına geldi haklı olman senin ve çocukların canından önemli değil. Allah yardımcın olsun.

Seni ben de hatırladım, eşin zaten seni bu kadar yükün altında tek başına bırakmıştı...
Bilemiyorum, galiba böylesi hayırlı olur hakkınızda.
Sen hep tek başına mücadele ediyosun zaten.

Çok üzülüyorum olgunlaşmamış erkeklerin evlenipte sonra baba olmalarına , sorumluluğu kaldıramayışlarına kadına değer vermeyişlerine

sadece aşk sözü sarf etmelerine ve samimi olmayışlarına,
ve arkalarında gözü yaşlı bir eş ve babasız büyüyecek çocuk bırakmalarına

"Benim çocuğum" lafı sizi ne derece aileden dışarıda gördüğünün ve size hiç değer vermediğinin apaçık kanıtı zaten. Ayrıca ben evlat sevgisine de hiç mi hiç inanmadım. Çünkü çocuğunu bahsettiği kadar çok sevse o çocuğu kendisine veren karısını çok daha fazla severdi. O adamın orada verdiği tepki çocuğunu çok sevdiğinden değil sizi hiç sevmediğinden ve yüksek ihtimalle her hareketinizin ona batmasından kaynaklanıyordu bence. Bu adam ne evlatlarını, ne karısını, ne de bu dünyadaki herhangi birşeyi sevemeyecek kadar duygusuz bir adam. Ben boşanacağınıza bu yüzden çok sevindim. Eminim sizin için hayırlısı da budur...

Dava açmanıza ne tepki verdi peki
Henüz dava acmadım.ayrintilar icin avukatla konustum bugün.zaten dava actigimdan haberi olmayacak celp kagidiyla ögrenecek.eger dava acacagimi ögrenirse yan çizeceginden eminim o yüzden haberi olsun istemiyorum.

Henüz dava acmadım.ayrintilar icin avukatla konustum bugün.zaten dava actigimdan haberi olmayacak celp kagidiyla ögrenecek.eger dava acacagimi ögrenirse yan çizeceginden eminim o yüzden haberi olsun istemiyorum.
Kararlısınız anladığım kadarıyla,bende önceki konularınıza göz gezdiriyordum..bence doğru bir karar almışssınız sadece küfür değil de genel olarak baktığımdada böyle..bu adamla hayat yaşanmaz,harcanır

"Benm cocugum ,benm cocugum ...." gibi laflarla cocugunu cok sevdigini ve kolladigini zanneden tüm babalar, eslerini hic sevmeyen saymayan kendini bise sanan tipler oluyor.
Benm gozlemledigim aynen boyle.
Sanki bir cocugu annesinden cok sevecek dusunecek fedakarlik yapacak gibi, anneyi hep ezerler ve kotu davranirlar.

Esi hamileyken 2 yudum kola içti diye misafirlikte esini cocuk gibi azarlayan adam biliyorum.

O kadin karnindaki cocugu babasi kadar dusunmeyecek.

Bu kadinin 8 yasinda bir cocugu daha var, bacak kadar cocuk bile babasindan gordugu gibi annesine saygisiz, resmen azarlıyor

Diyecegim o ki bu babadan hayır gelmezzzzzzzzzzzzzzz

afedersiniz ama 2.çocuk neden? üstelik o kadar borç varken ve anlaşamadığınız halde en baştan yanlış yapmışsınız.umarım herşey yoluna girer.

hukukla ilgili az teorik bilgim vardır bir avukat değilim ama ''boşanma gerçekleşene kadar aynı evde yaşama'' zorunluluğunu avukatınız size ne gerekçeyle sundu?

bu bana biraz tuhaf geldi açıkçası

Seni hamile kaldigin zamandan hatirliyorum korundugunuz halde olmustu ne imrenmistim sana esin aldirmak istemisti cok kizmistim esine

lutfen uzulme daha fazla zamana birak
evliligin esin zaten problemliydi
Hayirlisi boyleymis kimse bosanmak icin evlenmez kimse ayrilmak icin cocuk yapmaz

Senin sirtinda birden çok yük var en azından birini tasimiycaksin artık

X