Awox erken gebelik testi yaptım

Bu şekildeydi ilk beş dakikada çıktı biraz bekledikten sonra kamerada belli olacak seviyeye geldi şuan 16 haftalık olduk bile çok şükür
Merhaba ben internetten Awox hamilelik testi aldım 4 gün boyunca sabah idrarla yaptım koyulaştı test günüm yarın test vericem ama yanlış pozitif çıkarma ihtimali var mıdır? Siz kullanmışsınız o yüzden sormak istedim

Eklentiler

• IMG_0696.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_0717.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 19
Merhaba bende hep internetten almıştım ama hiç yanılma görmedim defalarca da kullandım. Varsa var yoksa yok. Sizin de var görünüyor

Onu bilemiyorum bir de kaset test yapma şansınız varsa teyit edin derim.

Merhaba bende hep internetten almıştım ama hiç yanılma görmedim defalarca da kullandım. Varsa var yoksa yok. Sizin de var görünüyor
Evet var inşallah öyledir sabah öğrenicem hayırlısıyla ama bazı kişiler yanlış çıkarıyor diyinceben 5li şekilde aldım hepsi böyle çıkarınca şaşırdım negatif olsa biri çizgi çıkarmaz illaki diye düşündüm.Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama trendyoldan mı aldınız?

Evet bende hep beşli aldım ordan defalarca sipariş ettim hep negatif görüyordum çok şükür son siparişimde pozitifi gördüm Hemde 14 değeri tespit etti

Evet bende hep beşli aldım ordan defalarca sipariş ettim hep negatif görüyordum çok şükür son siparişimde pozitifi gördüm Hemde 14 değeri tespit etti
Çok sevindimsağlıkla kucağınıza almak nasip olsun inşallah canım

Amin inşallah isteyen ve hak eden herkese kolayca nasip olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…