• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox erken gebelik testi yaptım

Bu şekildeydi ilk beş dakikada çıktı biraz bekledikten sonra kamerada belli olacak seviyeye geldi şuan 16 haftalık olduk bile çok şükür 😊
Merhaba ben internetten Awox hamilelik testi aldım 4 gün boyunca sabah idrarla yaptım koyulaştı test günüm yarın test vericem ama yanlış pozitif çıkarma ihtimali var mıdır? Siz kullanmışsınız o yüzden sormak istedim

Eklentiler

• IMG_0696.webp
    IMG_0696.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_0717.webp
    IMG_0717.webp
    72,5 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba ben internetten Awox hamilelik testi aldım 4 gün boyunca sabah idrarla yaptım koyulaştı test günüm yarın test vericem ama yanlış pozitif çıkarma ihtimali var mıdır? Siz kullanmışsınız o yüzden sormak istedim
Merhaba bende hep internetten almıştım ama hiç yanılma görmedim defalarca da kullandım. Varsa var yoksa yok. Sizin de var görünüyor 😊

Bişey soracagım dün iki tane awox test yaptım sabah degıl bırı öğlen birde diğeri öğlen üçte ikiside hemen silik çizgiyi cıkardı hemde kırmızılııta vardı
Bu sabah yıne awox marka yaptım cok ince bi cızgı cıkardı yokla var arası neden böyle olmus olabılır??
Onu bilemiyorum bir de kaset test yapma şansınız varsa teyit edin derim.

Merhaba bende hep internetten almıştım ama hiç yanılma görmedim defalarca da kullandım. Varsa var yoksa yok. Sizin de var görünüyor 😊
Evet var inşallah öyledir sabah öğrenicem ☺️hayırlısıyla ama bazı kişiler yanlış çıkarıyor diyince🥹ben 5li şekilde aldım hepsi böyle çıkarınca şaşırdım negatif olsa biri çizgi çıkarmaz illaki diye düşündüm.Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama trendyoldan mı aldınız?

Evet var inşallah öyledir sabah öğrenicem ☺️hayırlısıyla ama bazı kişiler yanlış çıkarıyor diyince🥹ben 5li şekilde aldım hepsi böyle çıkarınca şaşırdım negatif olsa biri çizgi çıkarmaz illaki diye düşündüm.Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama trendyoldan mı aldınız?
Evet bende hep beşli aldım ordan defalarca sipariş ettim hep negatif görüyordum çok şükür son siparişimde pozitifi gördüm Hemde 14 değeri tespit etti

Amin inşallah canım 🙏 test verdim sabah 183 beta çıktı🥹
Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 birşey sormak istiyorum bende awox marka test aldım da şuan için birşey yok ilerisi için soruyorum bata kaç gün kala awoxla silik çizgi gördünüz acaba? Birkaç gün önceden de tespit edebiliyor mu beta değerini

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏 birşey sormak istiyorum bende awox marka test aldım da şuan için birşey yok ilerisi için soruyorum bata kaç gün kala awoxla silik çizgi gördünüz acaba? Birkaç gün önceden de tespit edebiliyor mu beta değerini
Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım transferimin 7.gününden sonra öğrendim Awox testte güvenilir ilk günler silikti son günler netleşti☺️

Ben tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım transferimin 7.gününden sonra öğrendim Awox testte güvenilir ilk günler silikti son günler netleşti☺️
Anladım çok teşekkür ederim ve tekrardan hayırlısı olsun 😊

Back
X