• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Awox silik çizgi

durdaneggbkn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2025
27
0
1
28
Awox marka gebelik testi ilk 10 dk içerisinde belirgin bir çizgi göremedim negatif diye düşündüm aradan 10-20 dk geçti ne kadar tam bilemiyorum çizgi belirmeye başladı fotoğrafta belli oluyor mu bilemiyorum yükleyince kalite düşüyor ama pembemsi bir çizgi sizce gebelik olabilir mi

Eklentiler

• IMG_7913.webp
    IMG_7913.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 16
  • IMG_7912.webp
    IMG_7912.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 14
Awox marka gebelik testi ilk 10 dk içerisinde belirgin bir çizgi göremedim negatif diye düşündüm aradan 10-20 dk geçti ne kadar tam bilemiyorum çizgi belirmeye başladı fotoğrafta belli oluyor mu bilemiyorum yükleyince kalite düşüyor ama pembemsi bir çizgi sizce gebelik olabilir mi
Genelde 5 dk sonrasını dikkate almayın diyorlar gündüz geçti mi

20 25 dk falan geçti yaptıktan sonra regl günüm geçmedi ama 4-5 gündür bulantı kusma yanma ishal sesini ile acile gittim salgın var dediler ağır ilaçlar yazdılar geçmeyince gebelik olabilir diye düşündüm öyle yaptım ilk defa böyle oldu ama awox markada

20 25 dk falan geçti yaptıktan sonra regl günüm geçmedi ama 4-5 gündür bulantı kusma yanma ishal sesini ile acile gittim salgın var dediler ağır ilaçlar yazdılar geçmeyince gebelik olabilir diye düşündüm öyle yaptım ilk defa böyle oldu ama awox markada
Bu marka doğru sonuç diyorlar sitede ama adetinizi bekleyip kan verebilirsiniz

Canım ben awoxla 9 gün kala öğrendim bu şekilde genelde yanıltmıyor

Eklentiler

• 27803.webp
    27803.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 1
Back
X