- 31 Ekim 2025
- 210
- 36
- 13
Awox güvenilir diye çok söyleniyor birde sizin kuruma çizgisi gibi durmuyor pembelikte var. İnşallah vardırayy hadi inşallahDaha önce çok testte yalancı pozitif gördüm o yüzden içimde hep bi şüphe var birkaç gün testi tekrarlayıp koyulasmayi takip edip sonra kan vericem İnşallah vardır
Çok teşekkür ederiim içime su serptinizAwox güvenilir diye çok söyleniyor birde sizin kuruma çizgisi gibi durmuyor pembelikte var. İnşallah vardır
Amin canım herkese hayırlısını kolaylıkla versinÇok teşekkür ederiim içime su serptinizAllah isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah
Olurr gün gün koyulasmayi takip edip buraya yazarımAmin canım herkese hayırlısını kolaylıkla versinHaber ver yine bize merak ederim
hafif bi siliklik gördüm ama testin güvenilirliği hakkında bi bilgim yok maalesef başka test var mı elinizde onunla deneyin birdeBenim testimede bakar mısınız marka novacheck galiba ?
Ne durumdasınız acaba test yaptınız mıArkadaşlar reglime 1-2 gün var dün awox test yapmıştım bir şey çıkmadı bugün bi ağlama krizi geldi acaba bişey mi var diye içime kurt düştü bakayım dedim az önce test yaptım böyle çıktı çok zor görülen bir çizgi var testim awox ama regl olacak gibiyim de ne dersinizawox yalancı cıkartır mı
Var ama yarın sabah yapayım diyorumhafif bi siliklik gördüm ama testin güvenilirliği hakkında bi bilgim yok maalesef başka test var mı elinizde onunla deneyin birde
aynen daha iyi olur ilk idrarla yapmanız bizide haberdar edin mutlaka umarım herşey gönlünüzce olurrrVar ama yarın sabah yapayım diyorum
2. çizgiyi görüyorum fakat çok silik testi tekrarlayın benceKizlarr Beynim bana oyun mu oynuyor yoksa gozlerim mi bozuldu. Aranizda orada hayalet cizgi goren var miawox marka bat yarin dp
Hamileligin en büyük belirtisi bu canımilk idrarla testi tekrarladım sanki dün yaptigimdan daha belirgin ama sanki adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor ya
ay inşallah çok teşekkür ederim bugün sağlık ocağına gidip kan vereceğimHamileligin en büyük belirtisi bu canımbenimde öğrendikten sonra ilk 10 gun hep regl ağrım vardı hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah
Benim testlerime benziyor mavi olan ilk yaptıgım pembe olan ikinci yaptığım maviyi öğlen pembeyi akşam yapmıştım sizinde biraz daha belirginleşmiş ertesi gün kanda 26.21 cıımıştı aynı ağrıları yaşadım 5+2 yiz hala var ara arailk idrarla testi tekrarladım sanki dün yaptigimdan daha belirgin ama sanki adet olacakmış gibi kasıklarım ağrıyor ya
inşallah çok teşekkür ederiimmBenim testlerime benziyor mavi olan ilk yaptıgım pembe olan ikinci yaptığım maviyi öğlen pembeyi akşam yapmıştım sizinde biraz daha belirginleşmiş ertesi gün kanda 26.21 cıımıştı aynı ağrıları yaşadım 5+2 yiz hala var ara arainşallah sizde gebesiniz bir kan verin mutlaka
Amininşallah çok teşekkür ederiimmsağlık ocağında kan vereceğim yarın çıkar büyük ihtimal sonuç buraya da yazarımm
Bence sıcak su torbası kullanmayın bu süreçte. Adet olup olmadığını kesin bilmiyorsunuz zarar verebilir bu durumBen eleniyorum sanirim gece cok kasik agrisi cektim sicak su torbasi yaptim hatta dayanamadim sabaha gelicek kesin dedim ama gelmedi. Test yaptim bembeyaz negatif. Suanda da kımıl kımıl agri var kasiklarimda.
Evet sabah gelmedigini gorunce pisman oldum zaten ama kesin gelicek gibiydi. İlk hamileligim olucak eger olursa ayirt edemiyorum hic bir sekilde. Hala gelmedi ama agrilar devam ediyor adet agrisi ayni.Bence sıcak su torbası kullanmayın bu süreçte. Adet olup olmadığını kesin bilmiyorsunuz zarar verebilir bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?