Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Awoxta mı yanıltıyor artık acabaReglime 8 gün var şiddetli kasık ağrım olunca test yaptım bu çizgi belirdi ama ne olduğunu anlayamadım
Bu kadar erken çıkması normal mi bilmiyorum ama gününüzü bekleyip kan verin bence hafif bi silik çizgi var
Şey acaba erken yumurtlama olmuş olabilir mi yani regl gününüz 8 günden daha yakındır belki. 8 günde çıkmaz diye düşünüyorum daReglime 8 gün var şiddetli kasık ağrım olunca test yaptım bu çizgi belirdi ama ne olduğunu anlayamadım
Öyle yapıcam ama kasık batmam var ne eğilebiliyorum ne uzanabiliyorum idrar yolu enfeksiyonu dedim dün test verdim enfeksiyonda yok hayırlısı olsun bakalımBu kadar erken çıkması normal mi bilmiyorum ama gününüzü bekleyip kan verin bence hafif bi silik çizgi var
Aslında bu ay takip yaptım ama 21 kasımdı yumurtlama günüm bilemedim ki canımŞey acaba erken yumurtlama olmuş olabilir mi yani regl gününüz 8 günden daha yakındır belki. 8 günde çıkmaz diye düşünüyorum da
Erken yumurtlama olmuş olabilir kan verin istersenizÖyle yapıcam ama kasık batmam var ne eğilebiliyorum ne uzanabiliyorum idrar yolu enfeksiyonu dedim dün test verdim enfeksiyonda yok hayırlısı olsun bakalım
Takip yaptıysanız tamam ozaman doğrudur inşallah herşey gönlünüzce olsunAslında bu ay takip yaptım ama 21 kasımdı yumurtlama günüm bilemedim ki canım
2 3 gün daha bekleyeyim o zamanda test böyle olursa veririmErken yumurtlama olmuş olabilir kan verin isterseniz
2 3 gün daha bekleyeyim o zamanda test böyle olursa veririm![]()
İnşallah isteyen herkesin olurTakip yaptıysanız tamam ozaman doğrudur inşallah herşey gönlünüzce olsun![]()