ayağıma çaydanlık boşaldı(yanık)

buzlu_kayfe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Şubat 2015
92
102
32
ayağıma çaydanlık döküldü :KK61:
acılar içinde kıvranıyordum
acile gittik pansuman yapıldı şuan sürülen kremler sayesinde yanma sızlamalar bitti
ama yanık çok derin vücudum hassas olduğu için
herkes yanığın üzeri kapalı kalmaz dedi bende açtım dışarı çıkınca gazlı beze sandoz sürüp kapatıyorum
bakamıyorum yarama o kadar derin :KK42:
bana çabucak iyileşmesi için nolur birşey tavsiye edin çok kötüyüm :mad:

geçmiş olsun küçükken benimde ayağıma dökülmüştü elma rendesi yapsaydınız keşke iyi olduğunu duydum inş yanık izi kalmaz

İlk müdahale için birşey söyliyebilirim buzlu su veya soğuk su döküceksin benimde çaydanlık dökülmüştü üst baldırıma soğuk su döktüm hemen yarada olmadı kabarmadıda :KK66: geçmiş olsun siz ilaçları düzenli kullanım ve bencede kapatmayın

İlk müdahale için birşey söyliyebilirim buzlu su veya soğuk su döküceksin benimde çaydanlık dökülmüştü üst baldırıma soğuk su döktüm hemen yarada olmadı kabarmadıda :KK66: geçmiş olsun siz ilaçları düzenli kullanım ve bencede kapatmayın
kapatmazsam mikrop kaparsa :KK43: bide terlikle geziyorum onuda giyemem zaten şiştide soğukta durduğum için :KK43:

cok gecmis olsun:KK43: esim kucukken ayagina caydanlik devrilmis ama hic iz falan yok , kv sordugumda yumurtanin kavrularak cikarildigi yagi sayesinde iz kalmadigini soylemisti, nette net tarifi bulacaginizi umuyorum

cok gecmis olsun:KK43: esim kucukken ayagina caydanlik devrilmis ama hic iz falan yok , kv sordugumda yumurtanin kavrularak cikarildigi yagi sayesinde iz kalmadigini soylemisti, nette net tarifi bulacaginizi umuyorum

çok geçmiş olsun inşallah iz kalmaz ayağınızda.Doktorunuz zaten krem vermiş şuan başka bir şey yapmasanız daha iyi
inşallah çabucak iyileşirsin

Evde olmaya özen göster çalışmıyorsan tabi ben olsam ayağımı fazla kullanmazdım ve sürekli nemlendirki ilaçlarınla kuruyup gerilip canını yakmasın :KK43:
malesef çalışıyorum üzerine ağırlık vermemeye çalışıyorum şişlik var biraz sandoz diye ilaç verdi dr. baya yağlı krem onun dışında açıkcası birşeyde sürmek istemedim belli olmaz diye
çok geçmiş olsun inşallah iz kalmaz ayağınızda.Doktorunuz zaten krem vermiş şuan başka bir şey yapmasanız daha iyi
inşallah çabucak iyileşirsin
inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin için :)
umarım iz kalmaz :KK43:

ayağıma çaydanlık döküldü :KK61:
acılar içinde kıvranıyordum
acile gittik pansuman yapıldı şuan sürülen kremler sayesinde yanma sızlamalar bitti
ama yanık çok derin vücudum hassas olduğu için
herkes yanığın üzeri kapalı kalmaz dedi bende açtım dışarı çıkınca gazlı beze sandoz sürüp kapatıyorum
bakamıyorum yarama o kadar derin :KK42:
bana çabucak iyileşmesi için nolur birşey tavsiye edin çok kötüyüm :mad:

Üstünün kapalı olması lazın yara iyileşene kadar. Benim de popomda kocaman bir yanık var çay dökülmüştü :KK43:

Yara iyileşne kadar sürekli hametan silverdin bepanthen karışımı yapıp sür. Cilt yenileyici kremler bunlar. Bol bol yarayı kapatıcaksın. Evden de çıkmamaya çalış..

Üstünün kapalı olması lazın yara iyileşene kadar. Benim de popomda kocaman bir yanık var çay dökülmüştü :KK43:

Yara iyileşne kadar sürekli hametan silverdin bepanthen karışımı yapıp sür. Cilt yenileyici kremler bunlar. Bol bol yarayı kapatıcaksın. Evden de çıkmamaya çalış..
yürümem zararlı mı ?
pazartesine pansumana gidicem o güne kadar kendim temizliyim dimi yaranın üzerini

yürümem zararlı mı ?
pazartesine pansumana gidicem o güne kadar kendim temizliyim dimi yaranın üzerini

Yok ayakkabı bastırır o yüzden dedim. Pansumana ilk bugün mü gittin? Eğer bugünsr bi daha pazartesi git. İki günde bir git doktor temizlesin. Arada sen temizle.

Yarası iyileşince contratubex krem var yine deri yenileyici. İz kalmasın diye onu sürersin. Ama yara varken sürülmüyor bu.

kapalı bırakma su toplar benm de havai fişikten yanmıştı ayağımın üstü ama altında da yanık vardı çok zor oluyor bir süre ayakkabı giymek falan . silverdin al bol bol sür üstüne iz kalmaz

X