- 3 Ağustos 2012
- 5.205
- 15.119
Bugün öğlen otobüse binerken ayağımı burktum ve "çatank" diye bir ses duydum. Otobüse binmem gerektiği için ne kadar canım yansa da bastım üstüne. Sonra da bir süre yürüdüm, acı hissediyordum biraz ama öyle dayanılmayacak gibi değildi. Şimdi saat gecenin ikisi ve ben ağrıdan uyuyamıyorum. Gün boyu sadece ayağımı uzatarak dinlendirdim. Ayağımın üstüne basınca çok canım yanıyor. Ve aralıksız ağrıyor yaklaşık 2 saattir. Bazı şeyler okudum "kırılmış veya çatlamışsa da anlaşılmayabiliyor" diye. Çok korktum açıkçası. Ayağımı burkulduğu yöne yani sola doğru çevirebiliyorum ama sağ tarafa imkansız, hareket ettiremiyorum. Kırıldığını ya da çatladığını anlamanın bir yolu var mıdır ve şu saatte ne yapabilirim en azından uyumak için. Kırılmış-çatlamış olduğu halde anlamamış olma ihtimalim var mı sizce? Yada başına gelen?
Ağrı kesici (apranax plus turuncu renk olan) fayda etmedi.
Yürürken çıkan sorun da hani şu topuğumuz yukarı doğru kalkar, parmak uçlarında kalırız tam adım atarken. İşte o hareketi yapamıyorum ayağımı sürüyerek yürüyor gibiyim
Ağrı kesici (apranax plus turuncu renk olan) fayda etmedi.
Yürürken çıkan sorun da hani şu topuğumuz yukarı doğru kalkar, parmak uçlarında kalırız tam adım atarken. İşte o hareketi yapamıyorum ayağımı sürüyerek yürüyor gibiyim