ayakda sallamak

kuebrahumeyra

insan olmak bazi insanlarin zoruna gidiyor
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2015
137
966
selam kizlar ,

ben iki yasindaki kizimla 4 yasindaki oglumu ayamda salliyarak uyutuyorum, büyük kizimda öyle büydü. fakat gecen bir komsu bana dediki , hic iyi deyil cocugun sallina zararli diye. cünkü salladikca sersem gibi oluyor oh coocuk diyor. ama baska türlü kesinlikle uymuyorlar.:-(

Ayakta sallamakbozellikle hizli sallamak goz kaymasi ve beyinde sorunlara yol aciyormus bende okudum fakat alisan cocuk durmuyor uyumuyor baska turlu cozum : elinden geliyosa sallamadan uyutmayi ogren ha yok illa sallayacaksan uykusu iyice gelince sallaki sallama suresi kisa olsun ve yavas yavas sarsmadan salla

selam kizlar ,

ben iki yasindaki kizimla 4 yasindaki oglumu ayamda salliyarak uyutuyorum, büyük kizimda öyle büydü. fakat gecen bir komsu bana dediki , hic iyi deyil cocugun sallina zararli diye. cünkü salladikca sersem gibi oluyor oh coocuk diyor. ama baska türlü kesinlikle uymuyorlar.:-(

aynen doktorlar sallamiyor. En iyisi alistirmamak. Ya kucaginda uyut. yada fazla sarsmadan sallayarak. ayrica 1 yas civari. Sallamadan uyutmayi ogretmenizi tavsiye ederim. ilk bir kac gun agliyacaktir ama sonra geciyor emin olun. yatagina birakin opun ve odadan cikin. Biraz aglasin eger mizmilanma degilse teselli edin Bazen 10 defa bebeginizi teselli etmeniz gerekir ama sonunda alisiyor.

saolun kizlar, dün gece denedim, bütün apartmani oglan (4 yasinda ) ayaga kaldirdi, kizim biraz mizmizlandi cok yorgun oldu icin uydu, ama oglumda imkansiz gibi gözükiyor. sinirlerim benimde bozuldu , gine aldim ayama en sonunda:-(

X