Ayakkabı,Çanta ve Tesettür Kıyafetlerimi Satıyorum(36-42 beden arası mevcuttur)

Safransari

Guru
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2012
14.341
24.038
Bunların hepsi özellikler elbiseler çok güzel.
Alanlar gule gule kullansınlar
 


FairyTaleJoy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2009
586
30
bu arada hemen hemen her renkte lazer şalım mevcut.
isteyen olursa yüklerim renkleri.
5 er tl den satıyorum.

Balon kol ceket harika hamis oldugundan uzerindede goremiyoruz sallarin acik olarak olmasa da renkleri gorsek ben dusunurum ozellikle ipek varsa
 

AskInihan

Çok şükür Allah'ım...
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
5.995
701
iyiyim canım çok şükür: )sen nasılsın?
evet az kaldı doğumuma çok şükür.
çok teşekkür ederim,
diğer topikten ölçülerimi az çok biliyorsun.
etek 40 beden sana olur :KK34:
yarın görüşürüz inşallah :KK34:
.

Ben de iyiyim cok sükür canim, görmüssündür belki nisanlandik :) Yeri degil ama bil istedim, az dua istemedim senden :) Canim o zaman etegi alayim ben olmazsa ne yapabiliriz peki? Baska eteklerin de var mi? Bu ara etek ariyordum da ben de görmek isterim varsa.Elbiseleri kacirdigima da cok üzüldüm.
Krem ceketin de cok hos aslinda, bu etegi ve ceketini neyle kombinliyordun, kalin mi yeri?
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1976 gün geçti.

-masal-

A$Ķ
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2013
1.787
476
Yok kalsın teşekkürler yinedee
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 588 gün geçti.

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.468
124
Ben de iyiyim cok sükür canim, görmüssündür belki nisanlandik :) Yeri degil ama bil istedim, az dua istemedim senden :) Canim o zaman etegi alayim ben olmazsa ne yapabiliriz peki? Baska eteklerin de var mi? Bu ara etek ariyordum da ben de görmek isterim varsa.Elbiseleri kacirdigima da cok üzüldüm.
Krem ceketin de cok hos aslinda, bu etegi ve ceketini neyle kombinliyordun, kalin mi yeri?

hadi canım :KK52:
hayırlı olsun nihancım :KK16: :nazar:
hiç bilmiyordum,biliyorsun bi yandan hamilelik bi yandan kpss çok yoğun geçiyor,çok giremiyorum artık buraya.
haliyle herşeyden bi haberim :KK37:
fotolar var mı peki?
dur bakayım albümler bölümüne,konularına falan: ))
ne zaman nişanlandınız,düğün ne zaman nasipse?
çok mutlu oldum senin adına çok sabrettin sen...inşallah sabrının karşılığını gani gani alırsın arkadaşım :KK16:

kombine gelince,
ben bu eteği bu ceketle çok sık kullandım.etek petrol mavisi ya dengelesin diye içine mürdüm rengi gömlek giyiyordum.
ben bu iki rengin bol bulunduğu bir eşarbım var onu takıyordum.
çanta olarak da mürdüm rengi çantam var bazen onu takıyordum.
eğer ceketi siyah etekle giyiyorsamda çanta olarak şunu takıyordum;
çantanın sapı ve ceketin fermuar kısmı aynı olduğundan şık duruyordu;

$bulgari-yeni-sezon-lacivert-canta-mb142602_2927284_r1.jpg

etek yüksek bel olduğundan şık duruyor,ben kloş eteğe merak salınca bunu bıraktım artık: )
etek olarak başka aklıma gelen yok canım ama bu eteği tavsiye ederim,malı falan çok iyidir.
ceket yaın terletebilir.ara mevsim için uygun.
 

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.468
124
Bunların hepsi özellikler elbiseler çok güzel.
Alanlar gule gule kullansınlar

teşekkür ederim sarfancım,alanlarda memnun kalır inşallah.

Balon kol ceket harika hamis oldugundan uzerindede goremiyoruz sallarin acik olarak olmasa da renkleri gorsek ben dusunurum ozellikle ipek varsa

canım ceket olmasanıa yine olur üzerimde çekebilirim ama önün kapanmaz :KK53:
e haliyle de tam göremezsin fakat kol duruşu güzeldir.
kayranın meşhur bi ceket modeliydi o yüzden belki netten bulurum,bulursam yüklerim mutlaka :KK34:
şallarda biliyorsun lazerler ipek olmuyor.hepsi şifon.
yinede koyabilirim isteyen olursa.
ipek şallarımı şuan için satmıyorum.
 

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.468
124
arkadaşlar doktor kontrolüm var o yüzden öğleden sonra dönüş yapabileceğim,
ürünler hakkında;
ELBİSELERİN HEPSİ YA SATILDI YA AYRILDI,OLAKİ DEĞİŞİKLİKTE YAZACAĞIM.
PETROL YEŞİLİ ETEK AYRILDI,BEYAZ CEKET AYRILDI.(OLAKİ DEĞİŞİKLİKTE BİLDİRECEĞİM)
 

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.468
124
serender001
özelden 5 dk ya takıldığım için yazamıyorum acilende çıkmam gerek.
o yüzden buradan yazıyorum.
sadece ilk sayfadaki pembe çanta satılık,
siyah çantayı arkadaşıma kombin fikri olsun diye yükledim.
siyah çanta satılık değildir.
 

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.468
124
aşknihan sana özelden yazacaktım ama radara takılıyorum: )
öğleden sonra dönerim inşallah.
 

SerHatice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.623
30
canım çok şık elbiseler... somon rengi elbise satılmadıysa ben de talibim :)
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2478 gün geçti.

AskInihan

Çok şükür Allah'ım...
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2009
5.995
701
hadi canım :KK52:
hayırlı olsun nihancım :KK16: :nazar:
hiç bilmiyordum,biliyorsun bi yandan hamilelik bi yandan kpss çok yoğun geçiyor,çok giremiyorum artık buraya.
haliyle herşeyden bi haberim :KK37:
fotolar var mı peki?
dur bakayım albümler bölümüne,konularına falan: ))
ne zaman nişanlandınız,düğün ne zaman nasipse?
çok mutlu oldum senin adına çok sabrettin sen...inşallah sabrının karşılığını gani gani alırsın arkadaşım :KK16:

kombine gelince,
ben bu eteği bu ceketle çok sık kullandım.etek petrol mavisi ya dengelesin diye içine mürdüm rengi gömlek giyiyordum.
ben bu iki rengin bol bulunduğu bir eşarbım var onu takıyordum.
çanta olarak da mürdüm rengi çantam var bazen onu takıyordum.
eğer ceketi siyah etekle giyiyorsamda çanta olarak şunu takıyordum;
çantanın sapı ve ceketin fermuar kısmı aynı olduğundan şık duruyordu;

Eki Görüntüle 986190

etek yüksek bel olduğundan şık duruyor,ben kloş eteğe merak salınca bunu bıraktım artık: )
etek olarak başka aklıma gelen yok canım ama bu eteği tavsiye ederim,malı falan çok iyidir.
ceket yaın terletebilir.ara mevsim için uygun.

Canim çok teşekkür ederim, böyle icten sevinmen beni cok mutlu etti.Cok şükür cok bekledik ve oldu, Rabbim tamamina erdirir insallah hayırlısıyla :)Güzel dileklerin icin çok sagol kuzum. Albüm yaptım canım nişandan detaylar var da biz yokuz :) Facede var.Şubat tatilinde nişanlandık daha çok yeni :) Düğünümüz de yaza inşallah da gün belirlenmedi henüz.
Ceketi cok beğendim, onu da düşünüyorum da önü kapaniyor mu acik mi duruyor canim?Konbinlemen güzelmis canim, o renk bir gömlek bakayım.Çantana da bayıldım.

aşknihan sana özelden yazacaktım ama radara takılıyorum: )
öğleden sonra dönerim inşallah.

Tamam canim haberlesiriz okuldayken cevap veremeyebilirim de çıkınca dönerim.
 
Son düzenleme:

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 1976 gün geçti.

elagam

Beraber büyüyoruz kızım; )
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
3.468
124
canım çok şık elbiseler... somon rengi elbise satılmadıysa ben de talibim :)

çok teşekkür ederim canım dün bi arkadaş dönecekti.akşama kadar bekleyeceğim sonra özelden de mesaj atacağım dönmezse o arkadaştan sonra ilk talip olana vereceğim.elbiselere talep çok oldu.sıra gelirmi bilmiyorum ama gelirse sana dönüş yaparım :KK34:

Canim çok teşekkür ederim, böyle icten sevinmen beni cok mutlu etti.Cok şükür cok bekledik ve oldu, Rabbim tamamina erdirir insallah hayırlısıyla :)Güzel dileklerin icin çok sagol kuzum. Albüm yaptım canım nişandan detaylar var da biz yokuz :) Facede var.Şubat tatilinde nişanlandık daha çok yeni :) Düğünümüz de yaza inşallah da gün belirlenmedi henüz.
Ceketi cok beğendim, onu da düşünüyorum da önü kapaniyor mu acik mi duruyor canim?Konbinlemen güzelmis canim, o renk bir gömlek bakayım.Çantana da bayıldım.



Tamam canim haberlesiriz okuldayken cevap veremeyebilirim de çıkınca dönerim.


birazdan bakacağım albümüne ama ben senide merak ettim: )çok güzel oldun eminim.Rabbim hep yüzünü güldürsün inşallah.
özelden yazdım sana.ceketin önü kapanmıyor,model olarak böyle düğme vs yok.
ceket açık renk olunca kombini zor olmuyor her renge yakışıyor ama ben yeşil ve mürdüm aşığı biri olarak hep o tonlarla kombinledim çoğunlukla :KK1:
 

SerHatice

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2011
1.623
30
çok teşekkür ederim canım dün bi arkadaş dönecekti.akşama kadar bekleyeceğim sonra özelden de mesaj atacağım dönmezse o arkadaştan sonra ilk talip olana vereceğim.elbiselere talep çok oldu.sıra gelirmi bilmiyorum ama gelirse sana dönüş yaparım :KK34:

tamm canım kısmet artık ... ilk defa elbise giyeceğim.yani artık giymek isityorum canım bakalım :KK34:
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2478 gün geçti.