ayakkabi sorunsalim..

024

..alnımın yazısı yarim..
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2010
1.291
817
Uygun baslik bulamadigimdan buraya actim ki zaten buda benim icin epey bi dert halini almaya basladi..

Konu su; yazlik , is yerinde beni rahat ettirecek bi ayakkabim yoktu, neyse girdim bi yere aldik, denedim gayet rahat iyi hos, evde gezindim sorun yok..

ertesi gun giydim eyvahlar olsun, her yerden vuruyor..gunu nasil tamamladim anlatamam..giyinmis bulundugum icin, geride goturemedim..neyse bu kenarda kalsin bi ihtiyac sahibine veririm dedim..

mecbur ayagimda uygun ayakkabim olmadigindan bi tane daha almak zorunda kaldim iyi bi yer sectim ki sorun olmasin diye, ayni etaplar bundada yasandi..

netten arastirdim magazayi bu tarz sorunlarda giymesen bile kesinlikle geri almiyorlarmis..

Ben anlamadim eskiden boyle bi problem yasamazdim, ayaklarim mutasyonami ugruyor nedir..suan elimde iki tane, magazada gayet rahat tur attigim sonradan sorun ve bana masraf cikaran iki adet ayakkabi mevcut..

napim ben kizlar,kaliba koydursam yanlardan esnetiyormus sadece diye duydum, bildiginiz bi yontem yokmu...geri gotursem, hem fis yok, hem giydim, hemde yetkiliyle aldin almadin muhabbeti yapmak bana zulum geliyor..ne mirin kırınlar edecegini tahmin edebiliyorum

Uygun baslik bulamadigimdan buraya actim ki zaten buda benim icin epey bi dert halini almaya basladi..

Konu su; yazlik , is yerinde beni rahat ettirecek bi ayakkabim yoktu, neyse girdim bi yere aldik, denedim gayet rahat iyi hos, evde gezindim sorun yok..

ertesi gun giydim eyvahlar olsun, her yerden vuruyor..gunu nasil tamamladim anlatamam..giyinmis bulundugum icin, geride goturemedim..neyse bu kenarda kalsin bi ihtiyac sahibine veririm dedim..

mecbur ayagimda uygun ayakkabim olmadigindan bi tane daha almak zorunda kaldim iyi bi yer sectim ki sorun olmasin diye, ayni etaplar bundada yasandi..

netten arastirdim magazayi bu tarz sorunlarda giymesen bile kesinlikle geri almiyorlarmis..

Ben anladim eskiden boyle bi problem yasamazdim, ayaklarim mutasyonami ugruyor nedir..suan elimde iki tane, magazada gayet rahat tur attigim sonradan sorun ve bana masraf cikaran iki adet ayakkabi mevcut..

napim ben kizlar,kaliba koydursam yanlardan esnetiyormus sadece diye duydum, bildiginiz bi yontem yokmu...geri gotursem, hem fis yok, hem giydim, hemde yetkiliyle aldin almadin muhabbeti yapmak bana zulum geliyor..ne mirin kırınlar edecegini tahmin edebiliyorum

ben eğer çok seviyorsam ayakkabıyı vuran yerlerine yara bandı yapıştırıyorum :)

onlar elinizde kalmış artık geçmiş olsun.. ihtiyaç sahibi birine vermek en mantıklsı.. ama bir daha alırken değişim kartı felan da alın ya da sorun giymezsem değişim yapar mısınız diye

kalıba koydurun esneme yapar biraz sanırım..benimde çok beğendiğim kışlık bi ayakkabım vardı onu kalıba koydurdum ama hiç esnemedi çok ayağımı acıtıyo hiç giyemiyorum..Ama deri kendini geri çeker tekrar ondandır dedi mağazacı...sizinkinde işe yarar belki

Her ikisininde fişi yok mu?
Ayakkabıyı güzelce temizle sil altını filan durumu anlat yardımcı olmaları gerekiyor.
Belki iade yapamazsın ama farklı bi ayakkabı yada başka bir ürün alırsın.
Yardım etmezlerse şikayet ederim sizi yazarım internete felan deseniz.
Yoksa 2 ayakkabıda elinizde patlıyacak bu gidişle.
Sandalet alsanız?

BUZDOLABINA KOYUYORLARMIŞ DİYE DUYDUM BİR POŞETLE ARAŞTIRMANI ÖNERİRİM.KALIBA KOYMALARI DA FAYDALI OLUYOR SEVGİLİMİN AYAKKABILARINI KOYDURMUŞTUK SONRASINDA SORUN YAŞAMADI BİLGİN OLSUN.

ben eğer çok seviyorsam ayakkabıyı vuran yerlerine yara bandı yapıştırıyorum :)
Her yerden vuruyor, hatta soyle diyim ayakkabilar naylon corapta giydigimden hafifdende ayagindan cikiyor gibiydi..ayagimdan cikmaya can atan ayakkabi nasil olduda gunun sonunda kerpeten gibi sikti parmaklarimi anlamadim..

Ayaklarimda sismemisti yani..

Her yerden vuruyor, hatta soyle diyim ayakkabilar naylon corapta giydigimden hafifdende ayagindan cikiyor gibiydi..ayagimdan cikmaya can atan ayakkabi nasil olduda gunun sonunda kerpeten gibi sikti parmaklarimi anlamadim..

Ayaklarimda sismemisti yani..

her yerden vuruyorsa zor ya ozaman, yanlış hatırlamıyorsam markette sanırım aykkabı vurmaması için şeffaf şeyler satılıyor,bi araştırsan aslında

onlar elinizde kalmış artık geçmiş olsun.. ihtiyaç sahibi birine vermek en mantıklsı.. ama bir daha alırken değişim kartı felan da alın ya da sorun giymezsem değişim yapar mısınız diye
Eyvahlar olsun :110:

kalıba felan konulsa düzelir tabi de onun da kesinliği yok.. ama mağazaya tekrar gidin giymedim para iadesi de istemiyorum sadece değiştircem diyin onların hatası almak zorundalar

kalıba felan konulsa düzelir tabi de onun da kesinliği yok.. ama mağazaya tekrar gidin giymedim para iadesi de istemiyorum sadece değiştircem diyin onların hatası almak zorundalar
Sikayet var sitesinde yaxilanlardan sonra gidebilirmiyim bilmiyorum, kac sayfa musteriye hakaret konusu var..

Bende bir yerden duymustum islak gazete kagitlarini top yapip icine sokustur ayakkabinin bekletiosun 1 gün acilio ben yaptim olmustu

Sikayet var sitesinde yaxilanlardan sonra gidebilirmiyim bilmiyorum, kac sayfa musteriye hakaret konusu var..
yanınıza baskın karakter birini alın.. şikayet edicem felan deyin inşallah alırlar

Benim bildiğim, ayakkabının vurma olayı bi yeni alındığında olur, giydikçe de bu sorun ortadan kalkar. Yara bandı yapıştırıp giyilmeye devam edilebilir bence de.

Sorun sizde mi yoksa ayakkabıda mı bilmiyorum ama elinizde fiş bari olsaydı keşke. Açıkçası ayakkabı gibi birşey için iade alınması ya da değişim yapılması zaten çok sağlıklı bir olay değil ama değiştiren yerler falan var, yok değil. Aklınızda bulunsun, ayakkabı satın alıyorken fişinizi alın ve değişim/iade durumunu muhakkak sorgulayın.

Hangi mağaza bu arada bu? Marka vermek yasak değil diye biliyorum, mağazayı da söyleseniz insanlar bilinçlenmiş olmazlar mı?

ben bantlı ayakkabı alıyorum ayakkabı konusunda çok problem yaşarım..elimde patlayan bir kaç ayakkabım oldu verdim ihtiyaç sahiplerine ..

yanınıza baskın karakter birini alın.. şikayet edicem felan deyin inşallah alırlar
Kocamin ailesinin her bir ferdi bu is icin uygun :KK48: ya hadi bi magazadaki ayakkabi sorunlu otekidemi sorunlu..bence sorun benim ayagimda ama cozemedim..

Bir ayakkabı imalatçısından öğrendiğim yeni bir bilgi var.
Ayakkabının altındaki işaretler aslında bize nelerden yapıldığını söylüyormuş.
Birçok büyük markada, ayakkabı deri olsa bile altı plastik malzeme yapıldığından vurma sorunları yaşanıyormuş.
Ve bir de tamamen rahat güvencesi için bir amblem varmış.
16 cm bir topuklu ayakkabı satın aldım ve bu amblemden mevcut.
Ben ki ayağına spor ayakkabı dışında hiçbir şey giymeyen insanım, çok rahat gerçekten.
İnternetten bu amblemleri araştırın, bundan sonra alırken dikkat edersiniz.

Kocamin ailesinin her bir ferdi bu is icin uygun :KK48: ya hadi bi magazadaki ayakkabi sorunlu otekidemi sorunlu..bence sorun benim ayagimda ama cozemedim..
:-) daha önceden oluyo muydu böyle sorunlar yoksa sadece bu son 2 ayakkabı mı.. eğer öyleyse mağazada ki ayakkabıların yapısı o olabilir

İlk başlarda vurma yapar vuran yerlere yara bandı yapıştırın inatla giyin açılıyor bir zaman sonra yine bir poşete koyup buzluğa koyanlar varmış, kalıp koyabilirsiniz açıyor biraz yapacak başka pek birşey yok.

X